חזרתי אתמול דיי עיפה מיום עמוס בבקור

יוליקה

Member
מנהל
אפי, חבל שענית לקישור שלא במקום

ברשותך , כיון שאין לי אפשרות להעביר
אני מעתיקה את תגובתך למקום הנכון.

תודה.

הדסהש1

New member
אפילי אני לא יודעת מה גילה

אבל היא בכושר נפלא .אני לא עמדתי בקצב שלה. ולא ירדתי פעמיים
לתצפית כי הירידה והעליה לאוטובוס כל רבע שעה לא עבורי.
היא חייבת להספיק את הכל.ומרגע שעלתה לאוטובוס עד שירדה לא
פסקה לדבר .כמו קצין משמעת סדרה בשטח הכל.חזרתי עם כאב ראש.
ידע יש לה אבל...............

בת אל7

New member
ירדנה מאור נסעתי איתה אותו מסלול

היא אכן ימינית ומרגישים בדבריה את אהדה למתנחלים
ודרכה הפוליטית,

למרות שאני ,אומנם לא ימינית ולא שמאלנית לוקחת מכל צד את הדברים שנראים לי
זה לא סוד שאני לא מכירה בשטחים כבושים,ואני בעד אי" השלמה

חושבת שמדריך ,אסור לא להביע עמדה פוליטית בטיול לאף צד לכאן ולכאן ,זה לא תפקידו ואסור לו
לצדד לשום צד,,,רק להדריך,
אצל ירדנה היא כן עושה שרות לצד הימני,

יתכן ןהיא חושבת שכל אלה שבאים למסלול כזה הם ימניים,,אני רק משערת לי,שכך הדבר,

ביום שימין ושמאל יהיו ביחד בדעותיהם
וגר זאב עם כבש,

יוליקה

Member
מנהל
מה דעתכם (במיוחד שפירא) על הצעת החוק המצ"ב

תומכת ב-2 ידיים בחוק המוצע!!! עובדה שכל ביקור של משטרה עד כה במקום שמרעיש ומפריע לשכנים חוזר על עצמו ברגע שהמשטרה מסתלקת מהמקום.

לא היה למשטרה עד כה סמכות וכח להפסיק מטרדי רעש - אולי בעזרת החוק כעת ינתן להם.
כמובן שהמתנגדים לחוק רואים בזה דקיטטורה:

שלא תגידו שאני משוחדת....

בדרך לדיקטטורה: הצעת חוק של מפלגת יש עתיד תאפשר לשוטר להיכנס לבתיכם בלי צו מבית משפט אם קיבלו תלונה על גרימת רעש מהבית.
כמה מפתיע שהשר שהקים מפלגה עם תקנון דיקטטורי, ההוא שחוסם אנשים בפייסבוק על הבעת עמדה שונה משלו, החליט שצריך לאפשר לשוטרים להיכנס לאזרחים הביתה בלי צו מבית משפט כפי שנהוג במשטרים אפלים.

דיקטטורה זה בהחלט פוליטיקה חדשה.

אני חושבת שהגיע כבר הזמן

שיתנו לשוטרים יותר סמכות, , כי האנשים לא מתרגשים משוטרים. שוטר שמעיר על רעש לא סביר , מחכים עד שהשוטר מתרחק וחוזרים לרעוש !
וככה זה ברב המקרים !

ממשיכים להיות טיפשים בכנסת

בשני מקומות בחוק, ב=פפפ (פקודת הפרוצדורה הפלילית) וגם בפקודת המשטרה (שהיא כמובן חוק, לא ענין פנימי של המשטרה) וכן בפקודת חוק הפלילי 1977 קיימים הסעיפים לטיפול במפגעים וכן בסמכויות השוטר להיכנס לחצרים לערוך חיפושים ולבצע מעצרים אם צריך.

שוב חברי הכנסת ממציאים חוק שכבר קיים עשרות שנים.
בהיותי סייר בניידת, הייתי מקבל אירוע בגין הפרעת מנוחה למשל ממסעדה. מגיע למקום רושם דו"ח לנמצא במקום ומזהיר לא לחזור על הרעש.
חוזר כעבור זמן ואם הרעש חזר, נכנס פנימה, תופס את הרמקולים כהוכחה ועוצר את המחזיק במקום בגין אי ציות להוראת שוטר ובגין הפרת השלום (העונש שנה מאסר).

לפי דברייך, אם אני חושד שבבית מסויים קורה כעת משהו החל מרעש וכלה ברצח, אני צריך לרוץ לבית משפט, או להעיר שופט תורן לקבל ממנו צו, ובינתיים הרעש מפוצץ את כל השכונה כשאנשים סבירים צריכים בבוקר ללכת לעבודה או שהרוצח כבר סיים את מלאכתו......

כך פועל שוטר שמכיר את החוקים ובבית הספר לשוטרים למד את עבודתו ולא עשה דוואווינים על הבנות בשקם.
יש לשוטר את כל הסמכויות, הוא רק צריך להפעיל אותם ולהתייחס לשלום הציבור, ברצינות.
בשורה התחתונה - כמו עוד חוקים שציינתי בעבר - חוק מיותר.

דמוקרטיה היא ההפך מאנרכיה ולא מדיקטטורה

בדיקטטורה יש אחד שמחליט עבור כולם, באנרכיה כל אחד מחליט עבור עצמו, ובדמוקרטיה (שלטון הרוב) יש הנבחרים המחליטים עבור הבוחרים ואחרים.
תפקיד הדמוקרטיה לשמור שלא תהיה אנרכיה.
והמשטרה בחלקה המבצעי היא אוכפת את הדמוקרטיה.

למעלה