חזרתי אתמול מאיה נאפה!!

matanby

New member
חזרתי אתמול מאיה נאפה!!

חזרתי אתמול משם! היה כיף!! פשוט מקום מדהים תסעו..הבעייה שיכולה להיות לכם זה אנטשמיות..אז אל תקחו את זה קשה...יש נהגי מוניות מניאקים שלא אוהבים ישראליםם..ל castle לא נתנו לנו להיכנס...קיצורר אם יש לכם שאלות..תשאלו!@! :)

livnaky

New member
שאלות???

איפה המרת משקלים ללירות כאן בארץ או בלרנקה. וכמה כסף לקחתם לשבוע?

matanby

New member
תשובה

החלפתי פה בארץ..זה נראה לי הכי זול והכי טוב...ואם אתם רוצים להחליף שם תכסף אז רק בבנקים ולא בבתי מלון כי הם קורעיםם במחיר היינו שם 8 ימים 7 לילות..ובזבזתי איזה 100 לירות לא יותר...שזה בערך 200 דולר שהחלפתי אותם כאן בארץ...אבל תמיד תקחו יותר..אולי תרצו לבזבז יותר ממה שאני וחברים של בזבזנו...אי אפשר לדעת..

nivritz

New member
אנטישמיות!

היו לך עוד מקרים שהרגשת אנטישמיות??

matanby

New member
תשובה

תמיד יש שם..כאילו לנו היו 2 מקרים...אחד שלא הכניסו אותי ל"קסטל"(וזה לא סתם לא הכניסו השומרים התחילו לדבר ביניהם ולצחוק...ושיגעו אותנו..תלכו קודם לפה אחרי זה תחזרו..וגם אמרו לנו תשלמו 5 פאונד..למרות שהיה לנו חינם..קיצור אל תלכו למקום הזה..חבל שישראלים נכנסים לשם כי הם מתעללים בישראלים..) ומקרה שני זה למועדון מול ה ice שיש שם איזה כושי אחד ממש נחמד ש רוקד ואומר לאנשים להיכנס לשם אבל שאתם נכנסם אז ישר באים ומעיפים אתכם..(אם הם חושבים שאת ישראלים במיוחד בנים..) לבנות הם נותנים בד"כ להיכנס לבנים לא... וחוץ מזה לנו לא היה שום מקרה...אבל שמענו סיפורים במלון שלנו היו מלא ישראלים סיפרו לנו שלא הכניסו אותם לאיזה 5 מועדונים!!!!ושאיזה ישראלי אחד קיבל מכות באזור ה"קסטל"..יש הרבה מקרים..פשוט תזהרו קצת...

nivritz

New member
זה מבאס בטרוף כל הקטע הזה.!!

אני נוסע חמישי הבא ומזה לא בא לי להתבאס שם!

matanby

New member
אחי תקשיב!!

אין לך מה להתבאס............בכל מקום יש אנטשמיות קח את זה בקלות...יש הרבה מקומות שאוהבים תישראליים...יש שם הרבה ישראלים שהם מאוד מאוחדים שם....אנחנו עשינוו חיים והיה ממש כיף!! אל תתבאסוו קחו את זה בקלות...

nivritz

New member
../images/Emo104.gifוואלה אחי מקווה שאתה צודק!

כי אין בחיים לא רוצה להרגיש בושה שאני ישראלי!!!

ממש לא

אני לא יודעת איך התנהגו שם לבנים, אבל את הבנות הישראליות ממש ממש אוהבים שם הייתי שם לפני שבועיים-שלושה, וכל הזמן התייחסו אלינו מדהים והציקו לנו שניכנס למועדונים ולפאבים לא נתקלתי בשום גילויי אנטישמיות במועדונים או אפילו מצד נהגי המוניות, להפך, הם ממש התלהבו שאנחנו ישראליות נכנסתי ל"קאסל" ול"אייס" כמה פעמים בלי שום בעיה אולי לבנים היחס שונה....

matanby

New member
כן...

בדיוק... את בנים לא אוהבים שם...למרות שראיתי שגם לא הכניסו בת לכמה פאבים...אבל זה קורה פעם ב...

yael7587

New member
מועדונים...

צריך להביא תעודת זהות למועדונים?? כי זה נראה לי מעפן להתחיל להסתובב איתה.... בקיצור כדי להכנס מה צריך חוצ מכסף? כי כאילו, איך יידעו שאנחנו 18+ בלי ת.ז.?

matanby

New member
תשובהה

לא צריך להביא תעודת זהות ...לא צריך להסתוובב עם דרכונים..לא בודקים שם כלום.......רק אתם צריכים לשלם על כרטיס...וזהו...הם לא בודקים בן כמה אתה...לא אכפת להם..אתה יכול לשתות כמה שאתה רוצה גם אם אתה בן 15...

matanby

New member
תשובה

אני ביזבזתי בסביבות ה100 לירות...האוכל שם בערך כמו בארץ כאילו יש ברגר קינג...מקדונלד וכל זה..שהמחירים שם זה כמו בארץ..לנו במלון היה גז אז קנינו ביצים ולחמניות והכנו לנו אוכל...אז מבחינת אוכל המחירים בערך כמו בארץ למרות שיש דברים יקרים כמו בקבוק קולה גדול שעולה איזה 16 שקל... מבחינת קניות יקר שם...יש שם חניות של מזכרות..שהמחירים שם בשמיים....כל מיני דברים קטנים עולים שם 20 ו 30 שקל2-3 לירות..) מבחינת המועדונים יש הרבה אפשרויות...הכל תלוי כמה אתם יודעים לדבר עם היחצנים של הפאבים....כאילו תלכו ליחצנים תגידו להם שאתם תזמינו משקה שיתנו לכם הנחה למועדון..ודברים כאלו...המועדון היחיד שאין לו הנחה זה ה ice והמסיבות שם עולות בערך 7-8 פאונד...וזה שווה מאוד אחלה מקום ממולץ מסיבת קצף!!!

RoyZX6R

New member
חבר'ה. תירדו מה-castle כבר!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הייתי בשנה שעברה באיה נאפה. שוחחתי אישית עם בעל המועדון. הוא איננו ערבי/לבנוני/נאצי! זה בפירוש לא נכון!! הסיבה הפשוטה שלא מכניסים ישראלים היא כי באים ילדים ערסים שמתנהגים כמו בהמות וברברים. הם מציקים לתיירות למרות שהן לא משתינות לכיוון שלהם. הם אפילו קורעים להם את החולצות. אני אישית הייתי עד לזה. האם ידעתם ששגריר ישראל בקפריסין היה מעורב בעניין שלא מכניסים ישראלים לקאסל? הוא הגיע, ישב בשקט מחוץ למועדון, ראה מה הישראלים עושים ומרוב הבושה הוא פשוט התנצל בפני בעל המועדון! אז חבר'ה. לפני שאתם קוראים לכל העולם אנטישמים תבדקו מה מסריח אצלנו. תאמינו לי, אנחנו הכי קקות. תריצו חיפוש בגוגל. תראו מה הילדים החארות עושים בבתי המלון באיה נאפה. בושה וחרפה. רק בגללם אני לא אחזור לשם.

matanby

New member
...

אחי אולי זה קורה במלונות..אבל לא בסקוור..בסקורר הישראלים מתנהגים יפה מאוד..במסיבות הם מתנהגים יחסית יפה..לבריטים ולאירים..אז מה הקשר בין מה שקורה במלונות לבין מה שקורה במועדונים??ותאמין לי הבריטים גם עושים קצת באלגן במלונות ולא אומרים להם כלום(כמו רעש..)

matanby

New member
חחחחחחחחחחחחח

אחי זה בולשיט..!! פשוט בולישט!!! אני הייתי כמעט כל יום במסיבה שם...אתה יודע איך הבריטים והאירים מתנהגים במסיבות??? פי 20 יותר גרוע ממה שישראלים מתנהגים שם הם שותים באים לשם שיכורים מתחיל לעשות באלגן בתוך המועדון עד שמוציאים אותם מתפרעים..דוחפים..מה לא...אז אל תבלבל בשכל על ישראליםם כי אני ראיתי בול איך בריטים ואירים מתנהגים..שם ..אז למה אותם כן מכניסים לקאסל ואת הישאליים לא???כי בעל המקום לבנוני ולא אוהב ישראליםם ואתה יודע מה..ואני דיברתי שם עם מלא יחצנים של פאבים..ומלא אנשים ...כולם אמרו אותו דבר..והיו איתנו אנשים שהצליחו להיכנס לקאסל..ותאמין לי הבריטים והאירים לא מתנהגים יותר טוב..וזה לא רק הקאסל זה עוד מלא פאבים ומועדונים.וזה שדיברת עם בעל המקום נראה לי קצת לא הגינוי אבל גם אם דיברת איתו אז אתה לא חושב באמת שהוא יגיד לך "כן אני שונא ישראליים.." אז באמת..ואתה יודע איך הם התייחסו אליי שבאתי להיכנס?? דיברתי איתם יפה..הם התחילו לצחוק לי בפנים..השומר העיף עליי בפנים ניירות שהיו לו ביד הם שיגעו אותי 10 דק ללכת לפה ללכת לשם...אז...לדעתי זה אומר הכל

RoyZX6R

New member
בוא ואני אסביר לך כמה דברים.

א. הבריטים מסטולים ושיכורים. נכון. אבל הם לא מתנהגים כמו חיות גם כשהם שיכורים. ב. כן, אני הייתי בקאסל. לא היה ישראלים. היה תענוג. יום למחרת, מסיבת קצף באייס, ומי היחידים שעושים בלאגן? כמה ערסים מבת ים. ג. בניסי ביץ'. מי זורק בקבוקים ולא אוסף אותם? ר-ק הישראלים. ד. מי מתקרצץ על התיירות ומקלל אותן בעברית? ישראלים. ה. מי מפצח גרעינים ומשאיר אחריו קליפות בתוך הבריכה? ישראלים. ו. מי מצלם בכוח את התיירות שבלי החולצה? הישראלים. ז. למה לצעוק באמצע הסקוור אל-אל ישראל? זה בלומפילד? וזה רק חלק ממה שהישראלים עשו שם. תבין, אני בטוח שאתה גבר-גבר שלא מחפש צרות. אבל אין מה לעשות. גדודים של ערסים טסים לאיה נאפה, עושים בלאגן וחוזרים. לידיעתך, העם הקפריסאי מאוד לא אוהב שפוגעים ברכוש שלו. הוא לא סולח ולא שוכח.

matanby

New member
תקשיב...

דבר ראשון אתה טועה..הבריטים והאירים עושים הרבה באלגן שהם שיכורים אני ראיתי את זה בעיניים שלי.. הרבה מאוד ישראלים נכנסים לקאסל..והם לא עושים שום באלגן. שהייתי במסיבת קצף הבריטים התנהגו בדיוק כמו הישראליים..הם קפצ ורקדו ועשו שמח.. אז יכול להיות שלישראלים יש מלא קטעים מגעילים בים ובמלון...בזה אני מסכים איתך...וחבל שהם עושי םאת זה..אבל אין שום סיבה שבכל כך הרבה מקומות בסקוור ישנאו ישראלים סתם!! זה פשוט ככה שונאים אותנו בגלל שאנחנו יהודים...(לא כל המקומות ככה...יש הרבה מקומות שאוהבים תישראלים..) וקח עוד דוגמה...בפאב הראשון בסקוור לא זוכר תשם שלו קרוב למועדון ה black & white מוצב שם דגל של פלסטין כל ערב...אז...

למעלה