חזרתי אתמול מאיה נאפה!!

RoyZX6R

New member
אתה מפספס את הנקודה.

אין שום קשר לזה שאנחנו יהודים. יש קשר להתנהגות שלנו. למה במלונות באנטליה הטורקים שנאו אותנו? כי אנחנו יהודים או בגלל שדפקנו ברזים ומגבות? בפאב יש דגל פלסטין? שיהיה. גם ככה אני חושב על הדגל הזה רק שאני בשירותים. למה לצעוק ולהשתולל בפיצה האט/מקדונלד'ס/בורגר קינג? למה?! כמעט העפתי לערס הישראלי סטירה. כל המסעדה הסתכלה עלינו כמו אל קניבלים.

matanby

New member
אחי!!

אני מסכים איתך בקטע הזה..אבל אתה מפספס את הנקודה...מה הקשר בין הקאסל לבעיות שהישראלים עושים במלונות..הם לא מודעים לזה...ובקטע של בתוך המסיבה כבר אמרתי לך מה אני חושב ומה אני ראיתי...אז...

matanby

New member
.......

בנג'י לא עשיתי כי זה עולה יקר איזה 360 שקל...אבל דיברנו עם כמה ששו אמרו שהיה סבבה.. ולפאר מים היינו צריכים ללכת אבל הכל השתבש לנו כי היינו חולים קצת..קיצור התבאסנו שלא הלכנו...לפי מה שהבנתי שווה ללכת לפארק... דרך אגב ממומלץ ללכת לניסי ביץ לקפוץ מהצוק שם..ואם אני לא טועה בחוף הצוקים יש גם צוקים יפים ששוב לקפוץ משם(רק למי שיש אומץ!!)

לינור17

New member
שאלתי בגלל הכסף...

כנראה שאני יצטרך יותר

תפסיק לזיין בשכל הנערים הישראלים הם

חיות הייתי באיה נאפה שלוש פעמים שנה אחרי שנה נכנסתי לקאסל בשקט בשקט לא כל העולם צריך לדעת שאני ישראלי. זה לא בדיוק מחמאה עם הבושות שעושים לנו בחו"ל אף אחד לא שאל אותי מאיפה אני וגם ששאלו עניתי בנימוס מישראל. נכון שבעל הקאסל לבנוני אבל הוא לא עומד ומחפש ישראלים הוא מחפש לעשות כסף. פשוט חבורות הפרחחים צועקים באמצע הקאסל אל אל ישראל כאילו שהם במשחק של מכבי תל אביב ביד אליהו. בנאסטור ובסטמסטיה שברו את החלונות של המרפסות ובעלת המלון בנסטור ביקשה אישית ממני ומחבר שלי שהיא ראתה שאנחנו גדולים מהם בכמה שנים שנרגיע אותם שלא יהרסו לה את המלון. התביישתי באותו רגע שהם מישראל ואני בא משם. התיירים אמרו לי למה אתם עושים ככה מציקים לכולם ומרעישים ב5:00 בבוקר כשאנשים ישנים. חוץ מלהצטער בשביל כולם לא ידעתי מה לעשות בזכות המטומטמים הלה קיטלגו את כולם. חבר'ה שנוסעים לנאפה חבל שישנאו אותנו עוד יותר בואו נשמור על התדמית שלנו שגם ככה לא נראית טוב בעולם. סה"כ מי שיפסיד זה מי שיבוא במקומכם כשתסיימו את החופשה שלכם. מי שיבוא לא יכנס למקומות ולא יהיה רצוי בגלל השטויות שלכם. בברכה איל גבעוני

matanby

New member
חחחח

ברור שנכנסים מלא ישראלים לקאסל..אני ראיתי את זה..וזה ברור למה...כי השומרים לא יכולים לחשוב שפתאום איזה בריטי אחד הוא ישראלי..ואז יהיה למועדון בעיות..אבל ברגע שהם חושבים שאתה ישראלי ולא משנה מה...הם יעיפו אותך משם בדיוק כמ ושהעיפו אותי משם..ותאמין לי שאני באתי לשם בשקט בלי לעשות רעש(כל הטיול היינו ככה..)ועדיין הוא העיף אותי משם..ועוד צחק לי בפנים זרק עליי ניירות שהיו לו ביד...ואפילו ביקש ממני לשלם 5 פאונד(תבין אם הייתי משלם הוא היה לוקח לי תכסף ולא היה נותן לי להיכנס..)אז את זה כל זה הם עושים בגלל שישראלים עושים באלגן במלונות ?? לא נראה לי...ורק תדע שהבעל מקום כן עומד ומחפש ישראלים הוא עומד בכניסה הראשית וכל מי שהוא חושב שהוא ישראלי הוא אומר לו fuck off אז פה אתה טועה..ואנחנו היינו במלון anthea וב5 בבוקר באו חבורת אירים שיכורים והעירו את כל המלון אז די להכליל כל פעם תישראלים..יש כאלו שעושים באלגן אבל זה לא כולם

frack head

New member
ראסמי....צודק הבן אדם

גם אני חזרתי מאייה נאפה לפני שבוע שבועיים בערך...יש הרבה ישראלים שפשוט עושים שם שטויות ומציקים לטיירות ולא יודעים איך להתחיל איתם...אתה רוצה להתחיל עם בריטית דבר ראשון תבוא אלייה תשאל עם אפשר לשבת ליידה...באופן יפה ובדיבור שקט...תזמין לה ולך איזה משקה ותאמינו לי משם הכל יזרום כמו שצריך כל עוד תדברו איתה ותסתכלו לה בעיינים ולא בציצי....חופשה נעימה ודיי לעשות שטויות של טיול שנתי

מרב1234

New member
אני אישית

נתקלתי בבריטים שיכורים משוגעים שעשו שטויות שרו וצעקו ב 5 בבוקר ליד הריכה שלהם כך שלא רק ישראלים ככה בסקוואר מלבד ה אל אל ישראל לא היו בעיות כך שלא היה רגע אחד בטיול הזה שאמרתי איזה ישראלים בושה ממש לא או שזה רק כמה ישראלים עושים תשטויות האלה או שפשוט נפלתי על טיסה של ישראלים מדהימים חחח

CBF600

New member
אם היית מודע למה שהישראלים הצעירים

עשו שם שנה שעברה, היית בכלל שואל איך הסכימו למכור להם כרטיסי טיסה. שבירת בתי מלון וחלונות, הצקה אלימה לתיירות, מכות עם תיירים מאירופה, קרבות סכינים בינם לבין עצמם על שפת הבריכה, לא מובן לי איך עוד מקבלים חברה צעירים מישראל השנה שם

למעלה