חזרתי אתמול מנאפה - קצת פרטים ושאלות נפוצות

bsavishay

New member
חזרתי אתמול מנאפה - קצת פרטים ושאלות נפוצות

אז ככה הייתי במלון סלמרי. עצה - כל מי שהולך לסגור בסלמרי, צריך לדעת שיש טוב ויש רע. הרע - המלון מסריח, לא מנקים את החדרים, המזגן לא מורגש כמעט, השירותים נסתמים אחרי החירבון הראשון, הבעלים זונות וינסו לדפוק אתכם במחירים, בקנסות, וגם בפיקדון בסוף, יש נמלים בגלל שלא מנקים ובגלל החורים בקירות(אבל לפחות הם לא מגיעות למיטות והכל), המיקום של הבריכה מסריח אז לא יהיו הרבה אנשים בבריכה. הטוב - האנשים הם ישראלים, אבל מה ישראלים, מצחיקים, אדירים, הבנים הם גברים אחד אחד, הבנות פשוט מדהימות וכאנשים הישראלים שהיו איתי פשוט היו אנשים מדהימים אחד אחד בנים בנות, אפשר להיכנס לכל חדר, להשתכר ביחד, לשתות, לאכול, הכל פשוט. לארגן טורנירי שש-בש, פוקר, והכל. אם אני אזכור משהו לטובה, זה שלקחתי לפחות 15 מספרי טלפון של אנשים משם כי פשוט התאהבתי בישראלים שהיו איתי שם. אם חשוב לכם לנפוש, המקום האחרון שתרצו להיות בו זה סלמרי. אם חשוב לכם השטויות והדאחקות עם הישראלים - סלמרי זה המקום. טרקטורונים - לכו ל-MACAO. פשוט לכו לשם, הוא הכי אמין, 20 שנה בעסק, והוא בן אדם מדהים. עזבו את ויקטור שכל החברות עובדות איתו, כי החברות רוצות לדפוק אתכם(עלק הכי זול הכל - בני זונות דפקו ישראלים שבסוף שילמו על "חבילות" וכאלה יותר מ-150% ממה שיכלו להשיג). הטרקטורון שאנחנו השכרנו הוא 50 סמ"ק ומגיע ל-55 קמ"ש אם אתה רזה ולבד עליו. בן זונה להרכיב בחורות עליו. המחיר - 650 שקל ל-5 ימים וחצי + טנק מלא של דלק שמספיק ליומיים. אופנועים/קטנועים - עזבו, אל תשכירו, הכרתי 4 חבר'ה רק מהמלון שעשו איתו תאונה. מועדונים - הכי טובים - בעיקרון הכל טוב שם, אבל המועדון הכי טוב חוץ מהקאסטל שלא הכניסו אותי לשם הוא ללא ספק: Black&White - מועדון בן זונה של מוזיקה שחורה ומלא בנות - 8 פאונד כניסה, ואם אתה נראה בסדר+, תצא משם עם בחורה. אם אתה כושי, תצא משם עם כוכבת פורנו. אוכל - תביאו מהבית, הכל יקר שם. רוצים דוגמא? רוטב לספגטי - 27 שקל. קולה ליטר וחצי - 18 שקל. אלכוהול - תקנו רק שם. ייגר גדול עולה בסביבות ה-100 שקל ופחות. אפשר לקנות שם בכמויות. מסיבות - הכי מומלץ מסיבת ספינה. הישראלים הכי טובים הולכים לשם, גם בחורים גם בחורות. יש בערך אותה כמות של בנים ובנות, תחרויות מטורפות, דיג'יי מעולה, מוזיקה מזרחית, טראנסים, קפיצה מהקומה השנייה של הספינה, הכל. תהנו שם מאוד. פארק מים - פשוט ענק, לא רוצה לפרט כדי לא להרוס. כסף? תביאו לפחות 2500-3000 שקל. באחריות. אם אתם רוצים להנות, זה הסכום. עוד שאלות? בכיף.

gza1

New member
אחי

קודם כל תודה על המידע אשמח אם תענה לי על השאלות הבאות : 1) איפה נמצא ה macao ... ?? 2) האם מחירי השתייה בנאפה יותר זולים ממחירי השתיה בדיוטי פרי ..? 3)תכלס הכוסיות של נאפה אוהבים שחורים? תודה אחי

BenSalem

New member
למה לא הכניסו אותך??

מה זה הקקה הזה למה לא הכניסו אותך ותגיד שאלתי את זה 1000 פעם אני שואל שוב אתה יודע ליתר ביטחון אני בן 18 ואני נראה הרבה פחות מ-18 ואני מתכוון לזה באסה לי אבל בכל מקרה בודקים במעדונים פאבים בארים משהו או שהכל זורם שם זה שאלה חשובה כמעט כולם ענו לי אל תדאג לא בודקים לא כלום... מה אתה אומר?

bsavishay

New member
לא הכניסו לקאסטל כי חשבו שאני מתחת ל-18

ורצו תעודה מזהה, אבל אמרתי שאני מאורלנדו אז לא יכולתי להראות להם... אבל זה המועדון היחידי שבודק.

BenSalem

New member
1000% הם היחידים שבודקים אחי זה חשוב

הם היחידים שבודקים כי אני אומר לך גם אני כמוך יחשבו שאני מתחת ל-18 השאלה אם יעשו לי בעיות או לא תענה גבר צריך אותך...

obbb

New member
שאלה לגבי הקאסל (הייתי ואני רוצה לודא)

אמרת שהם בודקים ת.ז או גיל או משהו כזה, עכשיו זה לא סוד שהם לא מכניסים ישראלים (הייתי וזה באמת ככה) השאלה היא כזאת, הרי אתה מראה להם ת.ז או דרכון ושם כתוב שאתה ישראלי, אז גם אם אתה בן 18, 20 או 30 מה זה משנה? ומי שנראה מספיק גדול, גם בודקים לו? שאני הייתי פעם קודמת (לפני שנתיים) לא בדקו לי ולא נעליים... והייתי נראה יחסית צעיר מאוד.

bsavishay

New member
תלוי מי

אין קריטריונים... אם אתה נראה להם אז לא בודקים. אם לא אז בודקים.

gza1

New member
אחי...

בדוקים את התז בדוכן של המכירת כרטיסים? או בכניסה? כי אם קניתי כרטיס ופתאום לא מכניסים אותי? מה נדפקתי?

bsavishay

New member
בקאסל זה בדוכן אין לך יחצנים

הכל בדוכן. אם אתה נראה לדורמנים אז אתה קונה כרטיס.

obbb

New member
דווקא אני מכיר ההפך

לא רק בקאסל, בכל המועדונים, אתה מוציא כרטיסים מהיח"צנים של הבארים אתה שואל אותם איזה כרטיסים לאיזה מועדונים ויש ואם אתה יושב ושותה בבר אתה מקבל כרטיס חינם, לקאסל ספציפית הוצאנו ככה 3 לילות כרטיסים. אבל זה היה לפני שנתיים, אולי זה השתנה.

רוסמרי

New member
יש יחצנים לקאסל והרבה

אני שנה שעברה קניתי כרטיסים לקאסל ב 3 פאונד מי איזה אחד פולני ברחוב של החנויות איפה שהמקדונלס וגם ראיתי שם בחורות שמוכרות באותו מקום גם ב 3 פאונד ..אבל לישראלים הם לא מוכרים .אני לא נירא ישראלי

obbb

New member
אני מאמין...

שמי שמנסה לא להראות ולא להתנהג כמו ישראלי יצליח... הכל תלוי במה אתה לובש ואיך האנגלית שלך... וכמובן דברים כמו תספורת וכו' אתם יודעים יש דברים מאוד אופייניים לישראלים ששווה להמנע מהם בכל מקרה בהצלחה לכל המתחזים כמוני :)

gza1

New member
אני אגיד לך מה

שלא יקרה מצב לא נעים שאני קונה כרטיס בדוכן ואז בכניסה הסלקטורים עושים פוזות...

הקאסטל

הבנתי שהקאסטל זה מעודון של אנטשמים ולא מכניסים לשם יהודים. ושרוקדים על רצפה ש\קופה שמתחתה יש אסירים שהם כביכול איסירים מהשואה. אז למה ללכת לשם??

obbb

New member
בולשיט

לא יודע עד כמה המקום באמת בעל "אידיאולוגיות אנטישמיות" מה שאכן נכון - ישראלים לא מכניסים לשם. קשה לי לקבוע אם זה מהסיבה שישראלים עושים בלאגן, או שהם קהל בעייתי, או שהם מטרידים את הבנות, או שהם פשוט קמצנים ולא מוציאים הרבה כסף על אלכוהול בתוך המועדון. אני אישית לא חושב שזה בגלל שאנחנו יהודים, אלא בגלל בעיות יותר "פרקטיות" מאשר סתם שנאת יהודים. לגבי האסירים והשואה וכו' - בולשיט, עיוות של המציאות. מה שבאמת יש שם - מתחת לרצפה יש חלונות עם אסירים - נכון. המשמעות של זה היא המשמעות של המועדון - טירה מימי הביניים שיש אסירים וכו' - אין שום קשר בין האסירים לבין יהודים.

shay53

New member
חחחחחחחחחחחח הרגת אותי

זה החירטוט הכי יפה ששמעתי עד עכשיו חחחחח

obbb

New member
לאו דווקא חרטוט

אומנם זה אכן לא נכון אבל אני יכול להבין את הפרנואידים לאנטישמיות שאכן המקום לא מכניס ישראלים ואז הם רואים אסירים עם שרשראות ברצפה וישר מקשרים את זה לשואה... מאוד פרנואידי אבל אפשרי להבין לקח לי זמן להבין מאיפה אנשים הביאו את ההמצאות האלה ואז ראיתי את האסירים והבנתי שכנראה עשו אסוציציה שגויה לשואה... נו שויין :)

רוסמרי

New member
castle club

חח איזה מצחיקים אתם מה קשור ביכלל אסירים שם ולשואה ..המועדון בנוי כמו טירה אז ביגלל זה יש אסירים .ואין שם אנטישמיות זה לא גרמניה או פולין זה סך הכול קפריסין ..זה שפוט שונאים שם ישראלי םכמו בכול העולם היגלל ההתנהגות שלא תרבותית שלהם .וביגלל זה שרוב השיראלים מיתחשבנים שם אל ליקנות קוקטיל בתוך המועדון והמנהל מעדיף לא להכניס ישראלים .אין קשר לאנטישמיות !! אין שם שניאת יהודים יש שם שינאת ישראלים וזה הבדל גדול !

למעלה