חזרתי אתמול מנאפה - קצת פרטים ושאלות נפוצות

advamar

New member
שטויות

לא בודקים ת.ז ולא כלוםם...הם רק רוצים שתכנס .....

obbb

New member
מחזק

לי לא בדקו בשומקום ת.ז מהסיבה הפשוטה שזה בעייתי כי לא כל התיירים מסתובבים עם ת.ז, יכול להיות שבדקו לכם ת.ז או משהו כי חשדו שאתם ישראלים...

advamar

New member
:)

לא בדקו לי בשום מקום ..אנשים סתם מזיינים ת'שכל שבודקים ... בעלי המעדונים רוצים רק שתכנססס

וואלה אחי כנס שניה זה דחוף

יש לי כמה שאלות 1. איפה שמת תדרכון שלך ותדברים החשובים כשהיית בחוץ? 2. האם יש כספות אולי בבתי דירות? 3. אתה אומר ש2000 שקל לא יספיקו לי? 4. נכון המקאו הזה שהשכרת טרקטורון. אז איזה פיקדון השארת? ואיזה ביטוח עשו לך? הוא מכסה גניבות וטוטאלוס? 5. איפה נמצא המקאו הזה? האם הוא קרוב לסקוור הזה? 6. מותר להעלות נרגילה למטוס? 7. נזכרתי עכשיו הם נתנו לך בהשכרה שרשרת כדי לקשור תטרקטורון? תודה ותנסה לענות מהר לפני שאני טס

advamar

New member
כנס..

כןןןןןןןן סלמרי נראה כמו מקלט עצה ממני תזהרו ללכת לשםם מסריח שם בטירוף .. הבית דירות הכי טוב שיש שם זה סנטור ...רק לשמה תלכו

אין על הדיג'י בספינה!!!! די ג' מרשללללל!!!

בכל אופן שנה שעברה זה היה מרשל לא יודע אם השנה הוא גם שם קיצר די ג'י בן זונה אחד החזקים!!!

bsavishay

New member
אכן מארשל...ענק. ולשאלותיכם:

gza: 1) מול מלון סלמרי. זה קרוב מאוד לסקוור. תשאל. 2) כן. יותר זולים. 3) בהחלט. מתות על שחורים. yairk: 1) כל כך בטחתי בבחור מ-Macao, שהפקדתי את הדרכון שלי אצלו בכספת. הוא הציע את זה בחינם, וחזרתי לארץ בלי בעיה. בחור זהב. 2) יש להשכיר, שום דבר לא בחינם. 3) לא יספיקו לדעתי, תנסה לארגן עוד אלפייה או חצי אלפייה לפחות. אני חזרתי עם עודף של 70 שקל מ-2500 שקל ויכולתי לבזבז בקלות עוד. 4) השארתי רישיון מנייר(מלווה) ביחד עם הדרכון. עשה ביטוח טוטאלי על הטרקטורון. השאיר לי את החוזה המקורי ואצלו טיוטה. בקשר לביטוח בריאות, תעשה ביטוח אקסטרים בקופת חולים. זה עולה משהו כמו 50 שקל. 5) 2 דקות מהסקוור. מול מלון סלמרי. 6) כן. כל עוד היא בתיק גב שלך אם אני לא טועה. 7) ברור.... ואי אפשר להשאיר פלאפון. מ מ מיתר: תחליף אם אתה רוצה יותר מלון ופחות ישראלים. אם אתה רוצה מלא דאחקות וצחוקים עם אנשים זהב אבל מלון זוועה, תישאר בסלמרי. עוד שאלות בברכה אני אשתדל לענות מהר.

bsavishay

New member
ועוד משהו

אם אתם בונים על להשיג איזה כוסית שוודית, תחשבו שוב, כי אתם הולכים להשיג שם בעיקר ישראליות. קיבלתי הרבה דחיפות משבדיות ובריטיות, ויצאתי משם רק עם סיפורים על בריטית אחת ורוסייה אחת מבחינה אירופית.

bsavishay

New member
כן המלון זוועה

וכדאי מאוד שתסדרו אותו כל יום ולא יהיה בלגאן. הדבר היחידי שטוב זה שיש מרפסת גדולה. אה כן ואל תשאירו אוכל בחוץ כי זה בית מלון לנמלים. אבל מבחינת האנשים - מלון בנזונה.

a d v a 89

New member
בקשר לסלמרי

הבנתי שהוא מסריח. זה לא ממש עוזר לי כי כבר סגרתי דיל אליו...חח בכל אופן- הוא קרוב לסקוור? כמה זמן הליכה?

bsavishay

New member
אבישי

http://simg.mekusharim.co.il/6760714_files_album.jpg תמונה שלי הכרתי איזה אדווה שם עם שרשרת שכתוב עליה אדווה זו את?

למעלה