חזרתי "הביתה"

מייפלס

New member
חזרתי "הביתה"

מה לכתוב ?

אני מרגישה חרא בלבן .
אני מרגישה נורא .
אני מרגישה שאני רוצה שזה יהיה הפוך !

ואמא באה ולקחה אותי מהבית חולים וקצת עשינו בשבילי קניות בגדים ( כסף שלה אבל אני אמורה להחזיר לה ! ) ...
פתחנו בקינוח - אכלנו גלידה ואחרי זה נסענו לקנות ת'בגדים ...
והיו עצבים וקוצר רוח וחוסר סבלנות מה שגרם לטונים לעלות - זה בעיקר ממנה , חוץ מהטונים , זה היה בערך הדדי ...

וההרגשה הזו של הנאחס שהולכת ומתעמקת בי בתוך הלב ו\או הנשמה גרמה לי לצלצל אתמול לבעלי ולשאול אותו כמה הוא אוהב אותי .
כי אני צריכה ואני לא יודעת כמה זה יעזור לי , כשאני מתבוססת בבוץ השחור הזה של המעגל - לופ שמרגישה שלא מצליחה לצאת ממנו ( מה שהוביל אותי לאישפוז כי שלחתי הודעות אס אם אס מדאיגות למנהל וגם כי לא סמכתי על עצמי שלא אפגע בעצמי ) , שאלתי אותו אם הוא עדיין אוהב אותי כמו בהתחלה והוא אמר שאני מאוד משמעותית וחשובה לו ושכמה ראיתי במפגש הלפני אחרון שלנו - הוא בכה ... לא בדיוק מה שרציתי לשמוע אבל אני צריכה להיאחז בזה ולזכור זאת ... עדיף להיאחז בענף שאני לא יודעת להגדיר את עוביו\דקיקותו אבל הוא לא מה שרציתי !
אני לא רוצה ענף להיאחז בו , אני רוצה יד שתתפוס אותי גם , ועוד יד - שתי ידיים שיחבקו , ילטפו , יכילו ויהיו רכות ונעימות .
ואני לא יודעת .. מגע אינטימי , לאו דווקא מיני , אבל גם כן מיני ( כמובן עם האדם הנכון ) ... אני יודעת שאני צריכה טיפול ונראה מה אני יכולה לעשות בקשר לטיפול - כאמור אלטרנטיבי , כי אני לא יכולה לבד . ואני רוצה להפסיק עם הכדורים הפסיכיאטריים האלה !

אני מתחילה לחפש לי הוסטל אחר !
ומחר אני מבקשת העברה להוסטל אחר ...

ואני בוכה רצוף או עצובה ןמאוד כבר כמה לילות בלי להבין למה בדיוק או ממש למה ...

שלום

אני חושבת שזה לא יהיה נכון מצידך להשען על גרושך.
אני מרגישה שגם לו יש בעיות ולא בטוחה שהוא יכול לספק לך מה שאת נזקקת לו.
אני כן חושבת שאת חשובה לו אבל לא בטוחה שהוא יהיה מספיק חזק לספק לך תמיכה רגשית.

אני מקווה שתצליחי לצאת מהבוץ השחור.
אוהבים אותך ומחזקים אותך מפה.
הקוסמת /סנופי.

מייפלס

New member
לא ביקשתי שיתמוך בי או להישען עליו ...

רק לדעת כמה הוא אוהב אותי ... אם הוא אוהב כמו בהתחלה ... והוא לא ממש ענה על זה :\

P.S

ניסיתי להתקשר אלייך אבל היה מנותק.
אולי שווה לך גם להתפלל לאלוהים.
מניסיון אצלי בכל אופן כשהרגשתי שאני לא יכולה יותר ואין בי מספיק כוחות
לעשות משהו פניתי ללמעלה ולפעמים הרגשתי שזה עוזר ומטעין בכוחות נוספים.

מייפלס

New member
אצלי תפילה = דת ...

אז אין בי רצון ומספיק אמונה או כלל לא , בשביל להתפלל ...

atlas13

New member
תפילה היא הרצון של הנשמה לגדול..

אך איננה "יודעת" רציונלית - כיצד.

מה שאת מבקשת בכל יום כשאת קמה ויוצרת -= יוצרת מעין "ספר של תפילה" - דרך היום הזה - את נתקלת בקשים, וגם ברגעים של "הארה" - כיצד לא ראיתי את זה קודם?
זה כשתפילתך נענית.

תפילה זה לא קשור לדת וגם לא לספר ולא להקדשה.
זה המהות שלנו לגדול בצורה הטבעית, כאשר יש "משהו תקוע" בצינור הרוחני - אנחנו מרגישים לא טוב - ומכיוון שאנחנו גם בתוך גוף - קורה, שקשה לנו.
מתוך הקושי הזה נוצרת תפילה - ה"כיסוי" שלנו לבעיה - או : כיצד אנחנו מתמודדים איתה.

ואם תפילתנו היא בדר"כ - כמו כל תפילה - שנהיה מאושרים ובריאים - אז אין צורך להתפלל - מאחר כי אנחנו אחראיים על כל אלו - דרך מה שאנחנו אוכלים פיזית, עושים תעסוקתיתי וגרים סביבתית..

בהצלחה:)

זהר888

New member
-מסכימה תפילה היא הלב צריך לשלב תיקשור הכוון

לדעתי צריך לשלב הכוונה רוחנית,
תפילה אומץ לב עבודה על מידות יום יום בקטן..
ואז " המסייע לעצמו עוזרים לו משמיים"..

אני משתמשת במתקשרת שמכוונת אותי ומתפללת.

חנוכה שמח לכולם

atlantis13

New member
כן גם על זה שמעתי..

"המסייע לעצמו , ומסייע לאדם אחר באמת ובתמים - עוזרים לו משמיים"..

יש גבול לאגו שלנו -והתעסקות בבעיות שלנו, לא כך?

atlantis13

New member
מידות= תשוקות

גם על זה יש לעבוד - לאט לאט - שוב התעסקות בעצמך - לשים אותם בצד לרגע קט למען עזרה (ולא אני לא מדבר על צדקה אלא להתערב ממש בחייהם של אנשים אחרים ותלרום להם. מזמנך. מעיצותייך. מהקשבתך. זה עבודת המידות - לא להיות תקועים בעצמנו כל הזמן.

זהר888

New member
אתמול היה לי דיון עם חברה

היא טענה שהיא סקרנית אך מעדיפה לא לדעת..
אמרתי לה שאני מעדיפה כן לדעת.. כי דברים פשוט "מכים לנו בפנים" כשטומנים את הראש באדמה

אני מזה 17 שנה נעזרת בתקשור רוחני.. כשאני מגיעה לצמת בחיי או כשזה נוגע לבני משפחתי ופתאום הכל מואר באור ענקי ולא בפנס קטן.
יש לי שקט נפשי שאני מבחינתי עשיתי את המקסימום לדעת ! וזה שווה הכל. יעוץ רוחני מצביע על הבעיה המרכזית ומציע פתרון מדהים בחכמתו לביצוע.
בסוף השיחה עם החברה לעבודה היא כבר התחילה לחשוב אחרת.. וטענה שגם היא מאמינה שדברים לא נוחתים סתם כך..

יום נעים וקל לכולם!

זוהי

מייפלס

New member
עוד משהו

שאני הייתי קטנה בתוך הסיוט של החיים עם ההתעללויות של אמא ... היו פעמים שראיתי אני חושבת ישויות ... משהו בין צלליות על הקירות או כמו עשן של סיגריות או אד ... זה ההסבר הכי טוב שלי לאיך שראיתי אותם והכי הרבה ראיתי אותם שהייתי בחדר שלי במצוקה נוראית והם היו גדולים וקטנים וזעירים , אבל כולם כולם טובים כי לא פחדתי מהם והם אף הצליחו להרגיע אותי ולנחם ולהרדים שהרגשתי ממש ממש רע עם רצון מאוד גדול לעשות לעצמי דברים רעים ...
אם לא הייתי רואה אותם אז הייתי מרגישה אותם ...

היום זה כבר לא ככה , לא רואה אותם ... לא מרגישה אותם סביבי\איתי .
ובימים האלה שכל כך קשה לי ורוצה שיהיה איתי לפחות מישהוא אחד שישפיע ויגרום לי להרגיש יותר טוב - יחלוק איתי בקושי וברגשות השליליים וינחם כמו שכתבתי בראש השרשור ...
לא רואה לא אותם , לא דמויות אחרות , חוץ מאותה הפעם שנשלחו אלי מלאכים וראיתי עין ומשהו דמוי אף או יותר נכון מקור וליד המנורה פסים בציבעי הקשת ...

אני רוצה ואני מתחננת לראות ולהרגיש חזרה ישויות ... וזה לא קורה ... למה ?!

atlas13

New member
קהלת כתב על זה..

שיש לכל דבר "סמן" ומטרה מסוימת בחיים.

אם "נפסק" קשר כלשהו איתך - זה רק למטרת לימוד - וכתבת בעצמך - את עמוסה ריגשית.. זה הQUE - סימן שלך -
להתחיל לתקן אותו, לשוחח עליו, ללמוד ממנו - ואז לשחרר אותו - אל תזלזלו בתהליכים נפשיים ורחניים כאחד - אין פתרונות קסם להכל..

מייפלס

New member
אבל סוג של ישויות , לא יודעת אם אותן ישויות

או ישויות אחרות , שומרות עלי ממוות .
אז אם שומרים עלי למה לא מתקשרים איתי גם ?

atlas13

New member
כי את עוד לא מוכנה עדיין...

או שאת באמצע תהליך בחיים שלך - שאת צריכה לפתור - אני מבין את ההתלהבות ואת הרצון לתקשר, אבל יש גם אחריות והרבה דברים שאת, כאדם, צריכה לעבור - לפני שזה קורה.. וגם כשזה קורה - זה לא קורה לכל אחד - וככה זה.. יש לנו הרבה אנשים ששומרים עלינו - ואת מתקשרת איתם בלי לשים לב בכלל - מישהו אמר פעם שאלוהים הוא בפרטים הקטנים.. פשוט תקבלי את זה, שימי את זה בצד, אולי יש משהו שאת צריכה לפתור ולא עשית אותו? זה לא משחק "לתקשר" - זו אחריות וזו דרך חיים - זה לא משהו שאפשר לקנות ואין טעם לשבת בצד ולחכות לו - אם יש לך תחושה ששומרים עלייך - בנתיים זה בסדר - תעשי עם זה משהו - ואולי זה יתפתח ליותר.. תירשמי לקורס רוחני לפי בחירתך - אולי תכירי שם כמה אנשים נחמדים? זה גם עושה טוב.. בהצלחה:)

למעלה