חזרתי "הביתה"

מייפלס

New member
אני לא מבינה את התשובה שלך

הרי שהייתי יותר קטנה הצלחתי לתקשר עם ישויות דרך רגשות ...
למה הם "נעלמו" ?

atlas13

New member
מי אמר שהם נעלמו?

הם איתך, את כרגע עוברת תהליך - והם לצידך - כמו שלכל אחד יש מישהו ששומר עליו.. אף אחד לא נעלם - אבל כדיי שתוכלי לחיות את חייך כ"סדרם" ולהחליט החלטות - את צריכה להבין - שאת כרגע בשליטה - זה לא אומר שעזבו אותך - רק שאת בשלב שונה בחיים שלך..

מייפלס

New member
כתבתי נעלמו במרחאות ... אני יודעת שהם לא באמת

עזבו\נטשו אותי ... אלא אם כבר סיימו לעבוד איתי וישנם אחרים במקומם ?

רותי 11

New member
מייפלס זה לא שעזבו או נטשו אותך

את פשוט נסגרת ואת כבר לא במקום
שחש אותם כשהיית ילדה החושים שלך
היו מחודדים יותר ועם הזמן והצער משהו
שם השתנה - וזה לא הם תמיד אבל
תמיד כשאנחנו פונים אליהם הם עונים
לנו.

מייפלס

New member
אם אני לא טועה זה היה בסביבות גילאי העשרה או

עד גילאים אלו ... לא זוכרת במדויק עד איזה גיל .

atlas13

New member
זה אומר שזה הזמן שלך לפעול בעצמך ולגלות ..

כמה את באמת חזקה, כמה החלטית ומה את רוצה לעשות הלאה- לכן, ככל הנראה יש "הפוגה" או תחושב כזו - קחי את הזמן כדי להתקדם - מה לעשות הלאה? מה ללמוד? לאן ללכת? ואז את גםן "תכווני" כך או אחרת - יש אנשים שזה קורה להם כל החיים והם בוחרים לקורא לתהליך הזה "אינטואיציה" ויש כאל המאמינים ברוחניות ויודעים (או מרגישים) כי זוהי "משהו מלמעלה" - בלי להיכנס למושגי מלאכים דת וכל אלו כרגע..

מילי1991

New member
היי מייפלס

נשמע שיצאת תקופה ממעגל התקני (ככה קוראים לזה היום כנראה)של החיים
אם את צריכה עזרה כלשהיא, אוזן קשבת או סתם לדבר על החיים
אני כאן בשבילך

Mandy18

New member
את יכולה לבקש עזרה מהמלאכים או אלוהים

ראיתי שכתבת שתפילה = דת ויש לך אנטי לזה - אז את יכולה לפנות את המלאכים - ופשוט לבקש עזרה...

ואישית הייתי מבקשת עזרה גם מאלוהים - רק אתמול בדרך לעבודה הייתי קצת מבואסת ואז נזכרתי בביטוי להרפות ולתת לאלוהים - וכאשר אמרתי את זה פשוט הרגשתי שלווה..

ואני גם מאמינה שאנחנו חלק מאלוהים ז"א את בעצם תתפללי לעצמך, לעצמך הגבוה שייתן לך עזרה... אין קשר לדת - אלוהים זה חלק ממך או יותר נכון אלוהים זו את (זו האמונה שלי).

למעלה