חזרתי, ואני כועסת.

ויימס

New member
לא שכחתי, סתם התעצלתי.

אבל זאת תמונה חמודה, רציתי שתיראו אותו כשהוא נראה זדוני ושטני.

The Mad Hatter

New member
ברוכה השבה! :)

משתתפת בצערך על קריסת המחשב ומסרי איחולי החלמה לחתול. :)

סקיפי

New member
היי...

ליבי ליבי על המחשב שלך. ועל החתול. ד"ש. נדמה לי שאני עוד לא עשיתי את זה, אז אני אנסה לענות: דמות אהובה - סבתא רוח שעווה. אני מעריצה אותה קשות. בייחוד את זה שאפילו שרוב הסיכויים שלה זה להפסיד, היא לא יוצאת טיפשה משום סיטואציה. קטע אהוב... אין לי לציטוט פה, אבל אני בטוחה שכולם מכירים - הפתיחה של אחיות הגורל, של קביעת הפגישה הבאה (יום שלישי נראה לי בסדר...) אגב - אני שמחה שהפורום הזה רץ מהר מדי, כי רוב השבוע אין לי גישה לאינטרנט (הו, החיים במנזר...) נתראה... רפואה שלמה לחתול. הדס

ויימס

New member
טוב, עכשיו הוטרינר אומר שההתאוששות

שלו מדהימה ושאף חתול במצב הזה לא השתפר כל כך מהר. ...צירוף מקרים? !!I think not

Witch Child

New member
לא עשו לי טקס קבלה!!!

מכיוון שברוב חוצפתכם לא ערכתם לי טקס קבלה- אני אערוך אחד לעצמי, תודה! 1. קשה להחליט - מוות ממש חמוד, יש לו חוש הומור נהדר, ואני אוהבת גם את קונינה מ"מעשי קסמים", כי היא ממש חמודה והיא הבת של כוהן הברברי 2. מוות לא ממש מתפתח... קונינה היתה בהתחלה ברברית מטורפת שרוצה להיות ספרית, בדרך היא התאהבה בנייג'ל ובסוף היא... אה... ברברית מטורפת שרוצה להיות ספרית... 3. לא יכולה להחליט!!! זה לא בסדר מצדכם לדרוש ממני להחליט! אני אוהבת את כל הספרים! (את אלה שקראתי, שזה בערך ארבעה) 4. די נו, מה הקטע הזה עם "אהוב"? אני אוהבת הכל... זה טרי פראצ'ט, אז זה אהוב. נקודה. 5. הספר "מכשפה"... מומלץ. וגם כי יש לי אובססיה למכשפות

ויימס

New member
(אהם)

הטקס קבלה שם למעלה בתחילת השירשור זה במיוחד בשביל כל מי שהגיע כשלא הייתי כאן. אז להרגיע. ומהר.
...למה כולם אומרים שמוות לא מתפתח? בספר הראשון הוא מרושע וזדוני והורג אנשים, זבובים וחתולים (!!!) לשעשוע (טוב, במקרה של החתול הוא רק לקח לו נשמה אחת מהתשע, אבל זה עדיין מרושע וזדוני), בספרים השני והשלישי הוא מתחיל ללבוש את דמותו המוכרת כשהוא מנסה להבין בני אדם, לא ממש מצליח ומוצאאת עצמו מבולבל ומשועשע, ובספר הרביעי, נו, אתם יודעים מה קורה. הוא דווקא מהדמויות המתפתחות. ..אה.
אז את יודעת.
הדמות האהובה עליי היא סתמרוח.
(נסקלת)

Athaclena

New member
לא נמאס לך כבר

מהסקילות האלה? ועוד סקילות עצמיות.... אם לא תגידי שאת נסקלת אנחנו לא נעשה לך את העבודה השחורה! סתם נתעלם באלגנטיות...

סקיפי

New member
מוות לא רשע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חראם. מוות לא י כ ו ל להיות רשע! זה נוגד את המהות שלו. וחוץ מזה - אני מסכימה איתו לגמרי: מה היה קורה אם אנשים היו נהרגים בלי למות? זו לא רשעות, זה פשוט התפקיד שלו, ולא יפה להגיד שהוא מרושע, ואפילו די מעליב...

limilu

New member
בהתחלה הוא כן

ואז הוא מתפתח והוא להיות לא-רשע...

ויימס

New member
בצבע הכשף הוא כן (...!!!!!!!!!!!!!)

הוא גם פיתח לעצמו תחביב של לנסות להרוג את רינס, כשבאיש הקציר הוא מביע סלידה מאותן הנטיות בדיוק כשהוא פוגש את המוות החדש (לא כלפי רינסווינד, כלפי אנשים בכלל. סתמרוח לא שם, אתם יודעים. באיש הקציר). אז מה שינה את המוות? הייתי אומרת שפגישתו עם זוגפרח שמשנה דברים כשהוא מסתכל עליהם (בגלל הקוונטום.. פחחח...), אלא שהוא דומה לעצמו המוכר והאהוב על כולנו כבר לקראת סוף צבע הכשף, אז מה גרם לשינוי? (חוץ מהתשובה הברורה של 'לפראצ'ט נמאס'..) אולי זה בכלל מוות אחר? טוב, אני מתישה את עצמי עם כל המחשבות האלה...

limilu

New member
מה, כמו בפיטר פן?

כלומר, בהוק. שטינקרבל אומרת לפיטר (המבוגר) שאם אנשים לא מאמינים בפיות אז הן מתות, ואז הוא כל הזמן מוחא כפיים ואומר שהוא לא מאמין שפיות קיימות. בכל מקרה, גם אני חזרתי. וגם לי כל המחשב המטומטם נדפק לגמרי, ועכשיו אין לי שום קובץ לרפואה.

ויימס

New member
לי זה כבר קרה כל כך הרבה פעמים...

הייתם חושבים שאני אלמד לקח ואגבה דברים, אבל לאאא! בכל מקרה, חברה שלי תמיד מעבירה את המחשב שלי למחשב שלה ואז עושים לו התקנה מחדש. הדבר היחיד שלא נשמר זה טומב ריידר. וזה לא רק בהוק, זה גם בספר עצמו. שהוא ספר משובח ביותר בלי שום קשר.

ויימס

New member
זה נמצא בספרייה..

בכל אופן, מה שהתכוונתי שנמצא בספר זה הרעיון שאם אנשים אומרים שהם לא מאמינים בפיות אז אחת מהן מתה, לא הקטע שהוא אומר כל הזמן שהוא לא מאמין כדי שטינק תמות (ב'הוק'. זה היה משעשע) ואת הפיטרפן החדש בכלל לא ראיתי ואני גם לא יודעת אם כדאי לי לראות...

limilu

New member
אני התכוונתי לראות אותו

כשאני אראה אותו אני אגיד לך אם הוא שווה איזה מפחיד פיטר, מה זה הקוצים האלו?

Greebo

New member
Apropo Peter Pan...

I've just finished watching a movie called "neverland"..it's peter pan inmodren times.. it's cool.. wendy's black tiger lily's a transvestite (^^)... and hook is a sex maniac... and fairy dust is....well...drugs....and they...like...make you fly >_< it's a cool movie... sad ending....

למעלה