חזרתי כדי לשאול כמה שאלות, ברשותכם

• פותח הנושא drn
  • פורסם בתאריך

roniko32

New member
ניסויים בקופים לשיקום נכים ../images/Emo101.gif

ניסויים בקופים למען שיקום נכים משותקים הרבה מהאנשים המרותקים לכסא גלגלים אינם מסוגלים להפעיל את רגליהם בגלל פגיעה במערכת העצבים. למשל בשל חוט שדרה שנפגע בתאונה. להרבה אחרים איבר התנועה עצמו, הרגל או חלק ממנה, פגוע. בעתיד הנראה לעיין יוכלו איברים מלאכותיים להחליף, לפחות בפעולות פשוטות, את האיברים הנפגעו. הבעייה העיקרית אינה רק היכולת לייצר מכשור מכני שינוע בדומה ליד או רגל אלא גם השליטה של המפעיל, זאת אומרת האדם המוגבל, בתותבת. על התקדמות רבה בנושא זה תוכלו ללמוד בכתבה הבאה מאתר DOCTORS הישראלי, בה מתוארים ניסויים בקופים המאפשרים שליטה אלקטרונית במכשירים חיצוניים באמצעות המח. מחקרים אלה הם התקווה העיקרית לשיקום נכים. האם לדעתכם צריך לוותר על על תקווה זו?

drn

New member
חזרתי כדי לשאול כמה שאלות, ברשותכם

אני סטודנט בעברית. מה הקטע שנטפלים דווקא לאונ´ שלי בנוגע לניסויים?

vegi force 1980

New member
כי לא רק שהם עושים ניסויים מיותרים

אלא שהניסויים שלהם גם לא חוקיים

feline9

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

feline9

New member
אבל מה לעשות שזה נעשה

באונ´ העברית, מכספיה ותחת חסותה המלאה מבחינת ציוד, אישורים של ועדות מועדות שונות ועוד. זה לא כמו פקיד בבנק שמועל בכסף.

TheFinalCut

New member
מעבדה אחת וניסוי אחד, אבל

מיותר במיוחד, מחריד במיוחד ובקבוצה שלמה של קופים.

כן, אבל שם זו האוניברסיטה שבה צילמו

בגלל הצילומים "נטפלים" אליהם. אגב, גם לטכניון בחיפה נטפלים

vegi force 1980

New member
יש לכם טעות

זאת לא הייתה סטודנטית שצילמה זאת הייתה פעילה למען זכויות בעליי חיים מטעם האגודה נגד ניויים בבעליי חיים שהייתה שם המון זמן היא נכנסה לשם כמנקה וכאלה וצילמה עם ציוד יקר ומתוחכם עכשיו היא עזבה את הארץ כי היא כבר לא מסוגלת לחיות כאן היא עזבה לפרו כי לפחות החרא שהולך שם זה לא החרא שלה לפי מה שהיא אמרה מה שהיה עם סטודנטית זה שהיא אמרה (הסטודנטית) שהם סתם עושים שטויות מתוך שיעמום

לך יש טעות ../images/Emo6.gif

זו היתה סטודנטית שרצתה ללמוד וטרינריה לתואר ראשון. היא ראתה מודעות שלפיהן "דרושים עובדים לבית החיות" ונכנסה לשם עם ציוד צילום מהאגודה הישארלית נגד ניסויים בבעלי חיים (ואנונימוס, שמעתי) וצלמה את הקופים. זו שאמרה את ה"עשינו כל מיני שטויות..." היא ד"ר טניה אורלוב, מהמחלקה לנוירוביולוגיה.

drn

New member
זה לא קצת לא חוקי האזנות סתר???

נראה לי מסוכן כשמתחילים לעבור על החוק כדי לגלות מי עובר על החוק... אבל חוץ מזה, זה היה מקרה בודד, לא?

vegan

New member
למען הדיוק

זו היתה סטודנטית, לא לוטרינריה אבל היא עבדה בעבר כעוזרת לוטרינר. היא הועסקה בבית החיות בהתחלה כמנקה ולאחר ששמעו על עברה כעוזרת וטרינר נעזרו בה במקום הוטרינר שלא היה שם, בניגוד לחוק. האזנות סתר הן בלתי חוקיות כאשר מאזינים לשיחה בין שניים אחרים, שאינך אמור לשמוע. מותר להקליט דברים שנאמרים לך, גם ללא ידיעת הדובר. הדוברים ידעו שהסטודנטית בחדר, כך שהיא לא האזינה לדברים שלא הייתה רשאית. במקרה זה מותר לה גם להקליט.

roniko32

New member
מה שהיא עשתה אינו חוקי בגלל ההונאה

ולא בגלל האזנת הסתר. היא הציגה את עצמה כמתענינת במחקר ובהצטרפות לו. האוניברסיטה החליטה כנראה בינתיים שלא להגיש תלונה נגדה, אבל...

TheFinalCut

New member
תנסו, קשקשנים.

ואגב, עבריין מושחת כמוך, קלמן, שמעלליו פורסמו בכתבות רבות בעיתונות, לא צריך לדבר יותר מדי על הונאה ותלונות משטרה.

roniko32

New member
סבלנות בבקשה../images/Emo8.gif

והתאזר בבקשה גם במעט סבלנות בענייני לשון הרע שאתה ומוגלי ועוד כמה פעילים נוהגים להוציא, כמו שהודעתך מדגימה.

roniko32

New member
טוב מאד. יש לי בקשה

אנא שמור את הודעתי מלמעלה. אני שמרתי את שלך. אומר לך בינתיים מתי לכל המאוחר תקבל זימון לבית המשפט: מייד אחרי שנחליט לחשוף את זהותינו.

roniko32

New member
לא הבנתי את זה

בכל מקרה השיחה למטה לא קשורה אליך אלא רק לאנשים שאינם מכבדים את החוק וגם אינם מכבדים הרבה דברים נוספים, כמו למשל את האנשים מקדישים את חייהם למציאת דרכים להקל על סבל של אנשים אחרים.

TheFinalCut

New member
אני מחכה לך

זו לא תהיה התביעה המופרכת הראשונה נגד פעילי זכויות בע"ח, ובטח לא האחרונה. תנסה להוכיח את טענותיך בביהמ"ש, כסיל - זה יהיה מעניין, ואל תשכח את הנזק התקשורתי שצפוי לך לאחר מכן (כמה שכבר אפשר לדרדר עוד את שמך הרע). לפחות בעניין אחד אנחנו שווים, בעוד את עורכי הדין שלך תממן האוניברסיטה העברית, וזה יהיה פרט מאוד מעניין לציבור הרחב, עורכי הדין שלנו ייצגו אותנו בהתנדבות.

למעלה