חזרתי כדי לשאול כמה שאלות, ברשותכם

• פותח הנושא drn
  • פורסם בתאריך

roniko32

New member
גם אנו מחכים בקוצר רוח

בקשר ל"נזק התקשורתי", אני אשמח מאד להופיע בתקשורת ביום בו תוגש התביעה שאני אהיה מן החתומים עליה וביום בו יינתן פסק הדין. "התביעות המופרכות" שעליהן דיברת כבר שמו בכלא כמה פעילים שלכם בארץ, חלק עניינם נדון כעת, מאסר על תנאי מובטח ומאסר בפועל כנראה. רוצה שמות? ובאשר לך ביקשתי, ס-ב-ל-נ-ו-ת. יום אחרי זהותינו תיחשף, או לפחות אחרי שאני אחליט לחשוף את זהותי, כדאי שתתחיל לחפש עו"ד. שייצג אותך בהתנדבות כמובן.

ELl10

New member
תשמעו נוולות!

רק תושיבו אנשים בכלא על פעילות למען זכות בעלי החי לחיות ולמות במעט כבוד!!! א) אותו אחד או אחת שיעצר או יישפט יהפך מיד לאיקון חברתי וירואיין במדיות הכי בולטות ופשעיכם ואתם רק תוקעו. או אז יעשו סוף למעשיכם הנלוזים ועוד מעט קט יבואו חוקים אשר יושיבו מי שיעיז לנסות ולהתעלל בחיות בכלא! אז בבקשה רק תעיזו!!!

TheFinalCut

New member
אל חשש, אלי

איומיו רקים מתוכן. לאחרונה התפרסמה ב- Ynet כתבה שלפיה שאין חיה כזו, הוצאת לשון הרע בפורום וירטואלי, לפי פסיקה תקדימית בנושא. זו אינה מדיה תקשורתית לפי החוק - ואין אאוטינג מהווה עבירה. אם ברצונם של הכסילים לבזבז את כספה של האוניברסיטה העברית בניסיון שנועד מראש לכישלון (בין אם להרשיע מישהו ובין אם לנסות להפחיד מישהו), הרי שאנחנו יכולים רק להרוויח מכך, תקשורתית ומעשית. במלחמת ההתשה הזו, לנו אין שום דבר להפסיד.

roniko32

New member
אלי היקר../images/Emo70.gif

לידיעתך, 1.הפעילים שהרסו את המעבדה בתל אביב של פרופסור חנן פרנק קיבלו שנת מאסר בפועל. הם לא נהפכו לשום אייקון, ובמקום זה אסור להם על פי החוק לטול חלק בפעילות ציבורית בנושא. 2.פיינלקאט אינו אומר אמת. במשפט שהוא הזכיר הפסיד מנהל הפורום וחוייב לשלם 90000 ש"ח למשתתף הפורום האחר. 3. אני תומך בחוקים נגד התעללות בחיות. החוק ורוב בני האדם מבדילים בין התעללות ,שהיא גרימת סבל לשמה, ובין ניסויים בבעלי חיים שנועדו לעזור לבני אדם. אני מקווה שגם אתה מבדיל. רוניקו

TheFinalCut

New member
כרגיל, סלפן בלתי נלאה

בכתבה המדוברת (http://www.ynet.co.il/ext/comp/articleArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-2005655,00.html) מנהל הפורום נקנס עקב זיוף הודעה של התובע תוך התחזות אליו, ואי מחיקת הכחשותיו - ואף גינויו עקב ההודעה שהוא עצמו זייף. להזכירך, רוניקו - יש לנו הוכחות חד-משמעיות שמתעדות אותך בהתחזות לכינוי שלי, של מוגלי ושל אנשים אחרים, תוך ניסיון להפיץ את מסריך הכוזבים. אני מקווה ש*לך* יש עורכי דין מאוד טובים. כי תצטרך אותם "בבוא השעה שתחליט לחשוף את עצמך". את כל שאר ההאשמות בדבר לשון הרע, רשלנות ופגיעה בפרטיות שלל השופט כליל בטיעונו כי: פורום באינטרנט אינו מדיה תקשורתית לפי החוק, אאוטינג הוא כלי ראוי כדי להרתיע אי אילו כסילים שמנסים להסתיר את זהותם ולהתחזות לאנשים אחרים (נשמע מוכר, רוניקו?) תוך ניצול ילדותי של חסרון רשת האינטרנט, שמאפשר זאת. אף אחד מאנשי הפורום לא עבר על החוק, ואי אילו ניסיונות לקשר בין עברות נושנות על החוק בסקלה אחרת לגמרי, לפעילותנו היא דמגוגיה זולה.

roniko32

New member
להזכירך

רוניקו 7 המתחזה מתועד באותה מידה. אם תקרא את פסק הדין ולא רק את הכתבה תראה שהעונש הכבד נגזר בגלל היות הנאשם מנהל הפורום. לגביך, חיתוכי, אתה הוצאת לשון הרע כלפי אדם שכלל אינו שותף לדיון איתך. וזה סיפור אחר. ושוב אבקש ממך - סבלנות

vegan

New member
אגב, גם אני סטודנט בעברית

רוב החוקרים באוניברסיטה העברית עושים מחקרים חשובים שאינם כרוכים בהתעללות. המאבק מופנה כנגד מיעוט של חוקרים שבמקום לבצע מחקרים מועילים לאנושות מבזבז את תקציבי האוניברסיטה הדלים על ניסויים חסרי תועלת בבעלי חיים. האוניברסיטה העברית היא גוף גדול שבתוכו תוכל למצוא דעות רבות. אותו מיעוט המבצע את מעשי הזוועה בבעלי חיים אינו מייצג את כלל האוניברסיטה או החוקרים, אך הם אוהבים להתיימר להיות כאלה. נוח להם להציג זאת כמאבק נגד המחקר, אך לא כך. אני עצמי עוסק שנים במחקר ללא ניסויים בבע"ח. מאבק זה, בצד ההגנה על בעלי חיים, יתרום למחקר על ידי הפניית תקציבים למחקר מועיל וחשוב יותר. אציין גם שבאוניברסיטה העברית ישנו גרעין רחב של סטודנטים הפעילים כנגד ניסויים בבעלי חיים וגם אותה סטודנטית אמיצה שחשפה את הנעשה במעבדות האוניברסיטה, נמנתה על תלמידי האוניברסיטה. לא פחות חשוב מהמאבק מבחוץ, הוא המאבק מבפנים - מאבק כפול שבא לשמור על נקיון כפיה המוסרי של האוניברסיטה מבפנים ועל תדמיתה כלפי חוץ.

roniko32

New member
מה שאתה קורא "חסרי תוחלת"

הם בדיוק אותם ניסויים שהניבו את כל התגליות הרפואיות החשובות במאה שנים האחרונות, הצילו מאות מליוני אנשים והקלו על סבלם של מליארדי אנשים. והנה כמה אנשים שחושבים קצת אחרת ממך (למרות שהם כבר לא סטודנטים- הם בסך הכל חתני פרס נובל לרפואה)

11 המקורי

New member
עראפת גם חתן פרס נובל לשלום!!!

אז טרור ומתאבדים זה בסדר? התירוצים שלך להצדקת ניסויים הם עלובים,מתי תבין שפרס נובל איננו הוכחה מדעית לאמת .

drn

New member
אני רק רציתי לדעת אם אתם מסכימים

איתי שמדובר במקרה בודד, או לא.

morality

New member
בוא תלמד משהו, חבר ../images/Emo59.gif

במקומות סגורים קורים דברים רעים. כשאין פיקוח מתבצעות עבירות. כשלחזקים (החוקרים) יש אינטרסים החלשים (בעלי-החיים) אוכלים אותה. מנורות פלורסנטיים וליזול לא מפיגים את השחיתויות שמתבצעות במעבדות. לא. זה לא מקרה יחיד. יש לנו בצנרת עוד חשיפות נוספות, גם לגבי האוניברסיטה שלך.

drn

New member
וחוות "החופש לחיות" בה הומת הקוף

גילי בנסיבות משונות פתוחה לקהל הרחב? שאלה רטורית... מובן שלא! אם היה זה מקום פתוח לביקורת ציבורית הוא לא היה עונה לקריטריון "מקום סגור" בו "קורים דברים רעים" כדברייך. אני ממש המום. את עומדת בראש עמותה שבידיה הומת קוף בחווה סגורה לביקורת ציבורית, ואת מנהלת מאבק נגד מעבדות העוסקות בהצלת חיים!!?? זו מציאות או סרט אימה?

m_shy

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

roniko32

New member
באמת נסיבות משונות

העמותה קיבלה עשרות אלפי שקלים מתרומות (יותר מכך - אלה רק התרומות מקוראי מסע אחר) וכל שהיא מציגה לראווה זה כלובים ריקים וקוף שמת בטיפולה המסור.

למעלה