חזרתי. לא מטיול אבל...

די!!לא מצליחה להיכנס לצ´אט. ../images/Emo46.gif

נמאס לי. כל פעם שאני נכנסת יש לי ריבוע אפור ללא אפשרות לכתוב בו כלום. הייתי צריכה לעשות DOWNLOAD של תמיכה לעברית, עשיתי ועדיין - אין הצלחה.
מי שמבינה יותר ממני - אבקש עזרה!!!! אחרת אני פשוט

תותי1

New member
כ"כ כייף לשמוע ../images/Emo65.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo65.gif

וגם התיאור על ערן הקפצן עושה שמח ב -

אהובתי היקרה! ../images/Emo74.gif

שהחגים הבאים עלינו (לטובה?) יהיו מתוקים לך מדבש כמו השנה הקרובה, שתהיה היפה בחייכם המשותפים. המון בהצלחה בהחזרה מחר, אוספת את כל 20 אצבעותיי להחזקה חזקה!
והמון נשיקות לכם זוהרה

זוהרית ../images/Emo20.gif תהיתי לאן נעלמת לי

והאם באמת כבר "הצלחת החודש"???? הכל בסדר אצלך?? דאגתי.

הי רומי יקירתי

הקפצתי את הודעתך למעלה בגלל האיחולים שלי.... יש לי קצת בלאגנים משפחתיים (לא חלילה עם בן הזוג) ואני כמעט לא מספיקה להיכנס. ושוב המון בהצלחה מחר (בינתיים אני מעדכנת אודות "ההצלחה" בפורום השני, כמקובל כאן). שנה טובה ומתוקה זוהרה

יפעתי&

New member
וואוו מרב איזה יופי... ../images/Emo23.gif

מקווה בשבילך שהפעם זו הפעם, שתקבלי מתנה נ ה ד ר ת לראש השנה ובכלל לשנה טובה ומתוקה...

rona33

New member
וואו מרב, איך אני מתרגשת ../images/Emo25.gif

הביצית שלך יודעת לדבר עם הזרע של ערן, עכשיו רק נותר לדגור כמה ימים. מחזיקה אצבעות חזק בהחזרה מחר, שהכל יעבור מהר וטוב ושנהיה יחד בהריון כבר החודש, מתנה לראש השנה. אוהבת ומנשקת

שמענו עד לפה את הדילוגים

מקווה שהשבוע ייפתח טו בויאיר את פניו למשך תשעה חודשים דגירה נעימה ומוצלחת ליאור

שושי @:-)

New member
בהצלחה בדגירה ../images/Emo57.gif

מקווה שהקפיצות הבאות של ערן יהיו בעוד שבועיים בביטא ואז תראי מה זה גובה... שושי

דל

New member
מרב ../images/Emo24.gif

אז היום ההחזרה איזה יופי, איזו שמחה
אני מתרגשת כאילו שזה קורה לי ואני מאחלת לכם שהשבועיים הקרובים יעברו בקלות רבה עד לקבלת הבטא החיובית
כמובן באהבה רבה דלית

../images/Emo41.gif רוצה להגיד לכן ../images/Emo51.gif

כל תגובה שקראתי הבהירה לי מחדש כמה טוב שמצאתי את הפורום הזה, התמיכה, השמחה, העידוד לא יסולאו בפז. ועדכונים - מ-6 ביציות תקינות (ענת, התאומים הזהים לא שרדו) הופרו 3, בהפריה רגילה. עובר אחד התחלק ל-8 תאים (אנחנו בונים עליו) ועוד שניים אחד של 6 תאים ואחד של 5. כל שלושת העקשנים הוחזרו. כבר מגיל צעיר הם מגלים דמיון לאמא - עקשנים. לא רצו לצאת מהקשית בפעם הראשונה
. אז הם גילו שהרופא עקשן יותר וניאותו לעבור למדגרה. מעכשיו סופרים את השניות עד לבטא. נועם - ראיתי שאני בטאג-ליין, אז זה עוד
טיפת מזל.
מרב

מרב.

New member
מרבה יקירה ../images/Emo23.gif

עוד 12 יום... נצח וחצי. אז ממש ישר אחרי ראש השנה. שבוע אחרי המפגש- יתחילו להגיע הבשורות הטובות
מרבי, מחזיקה לך מליון אצבעות, שאת תהיי הסנונית הראשונה של ההריונות כאן בפורום.
מרב

מירבי איזו יופי שלישיה .... ../images/Emo57.gif

המון הצלחה תנוחי תישתי הרבה כמו שתמיד אומרים ותדגרי בהצלחה על שלושתם !

נשמע מעולה

איזה כיף לך שאת בבית, נחה ודוגרת. תשמרי על השלישיה יפה יפה. אני מבינה למה אתם בונים על העובר עם ה 8 תאים, אבל את יכולה עוד להיות מופתעת ולגלות שעוד אחד החליט להתנחל. מחזיקה אצבעות לכל המשפחה המורחבת. חנה

למעלה