חזרתי מארוחת ערב משפחתית

../images/Emo12.gif

אכלת גפילטה?

לי אין כלבים, חתולים ושאר זוחלים, אבל באותה מידה אם אני אכיר בחורה עם כלב/חתול, אני מאמין שנוכל למצוא את עמק השווה או שלבסוף אתאהב ואקבל את החיה כחלק ממנה. מעבר לכך, זה תלוי באופי האדם, לא כולם אוהבי חיות וזה לא מעיד כלום על אף אחד. להיפך, יש אנשים שמאד מחושבים במה לתחום ולהכניס לחייהם.וחיית מחמד היא לעיתים רק מילוי של ריקנות.

זה נפלא לגדל בעל חיים ...

חוץ מאשר את עצמך:) לי יש מזל לשותף שלי יש כלב מדהים שאני מאוהבת בו בטירוף ואני מקבלת רק את הטוב, לשחק, ללטף, להנות ממנו, להתמוגג מהקפיצות והגעגועים שלו כשאני חוזרת הביתה, בלי הצורך להוריד אותו....את זה עושה השותף, קשר אידיאלי(:)

straycat

New member
לא מתאים ../images/Emo31.gif

למיטב ידיעתי, אנשים שלא אוהבים בעלי-חיים סובלים מנכות רגשית קשה. זהו פגם באישיות שהופך אותם ללא ראויים, עד שישנו את עצמם. אדם שמרשה לעצמו לדרוש/לבקש דברים כאילה, חושב על עצמו בלבד ואדיש לצרכים של אחרים. תכונה זו ודאי תבוא לידי ביטוי בעוד הזדמנויות... מבחינתי, בעלי-חיים מאומצים הם בבחינת ילדים מאומצים, חלק בלתי נפרד מהמשפחה. אני תמיד מבררת מראש, אם אדם שאני שוקלת להיות איתו בקשר אוהב בעלי-חיים. אם התשובה היא לא -- הקשר מופסק לאלתר (עוד לפני שהתחיל).

איילת75

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

אני גם ככה, בעלי החיים שלי הם הילדים שלי. מי שלא אוהב בעלי חיים נפסל אצלי על הסף!

לא, אני לא רואה את עצמי יוצא

עם מישהי שלא אוהבת חיות ובמיוחד - כלבים. אפילו לא כפשרה, חייבת להיות לה אהבה לחיות ..

נגמר החג הראשון בהצלחה

אכלתי בשביל חודש ימים, ועכשיו צריך להוריד הכל. הבעיה שהסופ"ש שוב קרב. ולשאלתך:אדם שיש בו חום ואהבה, יתרגל להעניק אותו גם לבעלי חיים שהטיפול בהם הוא כמו בילד כולל עלויות, מזון, וטרינר וכו'. למרות שאי אפשר להכריח בחורה שהיא נגד חיות מחמד לקבל אותם, זה כמו להכריח מישהו לאכול משהו שהוא לא אוהב. באהבה יש פשרות: ) לזכר החתולה שהייתה לי.. חג שמח

למעלה