חזרתי מהגליל המערבי לנתי בבקתת עץ

ה דרומי

New member
חזרתי מהגליל המערבי לנתי בבקתת עץ

בהר חלוץ . בקתות סקנדנביות. חדר שינה מיטה זוגית קומת גלריה שלוש מיטות סינגל מיטבחון\ג'וזי ובשרותים. מזגן \קמין\
די וי די\רדיו. ספה נפתחת למיטה .בחוץ מנגל\שני כסאות עץ\שלחן קטן. ערסלישיבה מהצד השני. במקום יש 6 בקתות כול ביקתה נפרדת פרטיות ושקט. שילמתי 450 שח לילה ל.א.השבוע. X א.בוקר מוגשת לבקתה {אפשר לוותר למי שרוצים}. בזמן הזה רצוי להביא בגד חם לערב . מילת
ל אמנון גופר על ההסבר ולרעיונות לאן לטייל באזור ועל הנס
תודה לך איש יקר

ה דרומי

New member
ומצד ה../images/Emo26.gif ערסל ישיבה

המקום מתאים למשפחות למעלה בגלריה יש שער לפני המדרגות.

היה כדאי לי לתת לך בחינם

עם כזה פירסום היה כדאי לי (וגם לו) לתת לך להיות אצלי/ו בחינם,הרבה פעמים יש כאלה שרק מזכירים את שמם,וכבר באה תגובה, פירסום בלוחות,ומנהל פורום ובעצם כל אחד יכול להרשות לעצמו לעשות פירסום בהמתלה שזה תאור החופשה שהיו בה,הפעם זה גם מלווה בתמונות,יפה מאד,אני בעד,בואו ולא נהיה צבועים,זהו פורום של צימרים,שרוב החברים בו הם בעלי צימרים ואם מישהו מזכיר את הצימר שלו זה לא נורא,אני למשל יעדיף לא להזכיר את הצימר שלי,כדי שאוכל להיות חופשי בבקורת שלי,(אני גם לא בטוח שפירסום כזה מועיל) אבל יש כאלה שרוצים,שיבושם להם.עכשיו אני נכנס לכוננות ספיגה.יאללה קדימה

שמר2

New member
לא הבנתי משהו כאן

עושה רושם שיש להודעה שני חלקים שכל אחד בנפרד נכון אבל יחד לא. הדרומי הוא גולש ולא בעל צימרים ותמיד ביקורתו היא מהכוון של "משיח עפ"י תומו" - זו הסיבה שהוא קיבל את הצבע האדום. הביקורות שלו עדיפות גם על אלה של בעלי הצימרים וגם על אלה של מי שמגלה את הפורום הזה רק כשהוא רוצה ללכלך מאוד/לשבח מאוד.

Forum User

New member
לכן סימן השאלה אחרי המילה "המלצה"

יש עמימות מסויימת סביב הגולשים הצבועים באדום, לא מספיק ברור למה הגולש אדום והאם זה אומר שיש לייחס להודעותיו משמעות אחרת מאשר להודעות של גולשים "רגילים". זה בעייתי בפורומים בכלל והבעייתיות מודגשת בפורום שיש לו נגיעה מובהקת לאינטרסים כלכליים. ייתכן שיש מקום לאכסן בטאגליינס רשימה מעודכנת של "מומחי" הפורום - להגברת השקיפות.

שמר2

New member
כל שלושת הגולשים האדומים

נצבעו לילה אחד לבקשת מנהלת הפורום לאחר ששכנו בפורום זמן סביר והראו ידע מועיל איש איש בתחומו הגאוגרפי או המקצועי. לגבי עיסוקיהם אפשר ללמוד לא מעט מהודעות והתגובות שלהם. אני בהחלט חושב שמנהלת הפורום צריכה להנחות גולשים שמתפרנסים באופן ישיר מהשירותים שבהם עוסק הפורום (בעלי צימרים, בעלי אתרי פרסום לצימרים, בעלי בתי מלון (אין כאן כאלה בוודאות) להוסיף לתחימתם שורה המציינת כי מדובר בבעל עניין, כך שלא תהיה שום עמימות.

Forum User

New member
אתה צודק, אבל גולש מזדמן לא יכול

לדעת כל זאת, לא כולם יכולים "ללמוד לא מעט מהודעות והתגובות שלהם", כי לא כולם עוקבים אחרי הפורום. נהפוך הוא, הרוב נכנסים רק כדי לבקש המלצה ולרוב אף לא חוזרים לעדכן איך היה...

שמר2

New member
אני מדבר על חשדנים

מי שחושב שאני מייצג איזה מלון, והעניין חשוב לאותו מקרה, יכול להשקיע קצת ולבדוק את ההודעות שלי. לכל השאר זה לא ממש משנה אלא אם כן מדובר על צרות עין, ולאלה אני לא מקדיש מחשבה רבה.

drtrip

New member
שלום לך,

חשוב לי לציין את העובדה שמדי פעם אני רואה בהערותיך ציניות משוועת!!! לידיעתך!!! שלושת היועצים בפורום הם יועצים פרופר שעובדים או התחביב שלהם זה צימרים ונופש, בגלל זה הפורום נקרא צימרים ונופש!!! אי לכך, אני יכולה להבטיח לך בוודאות שאף אחד כאן לא מקבל חופש או נופש חינם!!! כמו כן אני יכולה להבטיח לך בוודאות שאף אחד כאן גם לא מקבל משכורת על הזמן שהוא כותב, מייעץ ומנסה לעזור לגולשים. אם הפורום הזה בעיניך הוא יותר לבעלי צימרים אז מדוע אתה מתרעם על הפרסום שדרומי עשה??? הרי בכל מקרה אין פה גולשים "אמיתיים"!!! אני מבקשת ממך לא להיות כ"כ בוטה!!! הפורום ומטרתו לעזור לגולשים ואנו עושים זאת נאמנה. מעבר לכך, אני רואה אותך שוב ושוב בפורום אצלנו, אמנם כל פעם בשם אחר, אך מדוע אינך מפרסם באמת את הצימר שלך בלוחות??? אני חושבת שלפעמים פרנסה היא יותר חשובה מבקורת!!! וגם כבעל צימר מותר לך לבקר. אתה מתנהג כאילו שלהיות בעל צימר זה רע, מדוע אתה חושב כך??? בכל מקרה, שיהיה לך יום נעים, ואל תכנס לכוננות ספיגה, תזרום....

שלום גם לך

עשית סלט שלם ממה שכתבתי,ראשית לא כתבתי שמישהו קיבל צימר בחינם,כתבתי שבשביל לקבל פירסום כזה הייתי מוכן לתת את הצימר שלי בחינם,כמובן שלא התכוונתי באמת,אמרתי זאת בציניות,בואי ואסביר את עצמי פעם אחת ולתמיד,אין לי בעיה עם פירסום של בעלי צימרים בפורום,למרות שאני אישית מעדיף לא לעשות זאת,גם בגלל שאני רוצה לכתוב בחופשיות,וגם בגלל שאני באמת חושב שפירסום עצמי הוא עקר,ולפעמים מזיק(דבר שמוכיח שאצלי בקורת היא לפני פרנסה ,מה לעשות בן מאזניים אני).כל מה שרציתי לומר זה,שכל פעם שבעל צימר מפרסם עצמו בצורה כזאת או אחרת,מיד אתם נוזפים בו,לעומת זאת אותו אדם יכול לכתוב בקורת חיובית על הצימר שלו ולהזדהות כאילו הוא סתם אחד שנפש באותו צימר לצרף תמונות וכדומה,ואז זה יהיה בסדר מבחינתכם,ואפילו תגידו לו תודה ,אני טוען שאין צורך לתת לאלה שרוצים לפרסם עצמם לשקר,צריך לאפשר להם לעשות זאת כמובן בגבולות טעם טוב,שאותם אתם תקבעו,אני לא מבין איך הגעת למסקנה שאני חושב שלהיות בעל צימר זה רע.ההפך הוא הנכון,אני מציע שתפסיקי להתנפל עלי כל פעם שאני כותב איזו שהיא בקורת שלא מוצאת חן בעניך,(במיוחד כאשר את לא מבינה אותה כראוי) אני משתתף בפורום הזה וכותב בו כמעט כל יום תחת השם מבקר המדינה 1 בלבד, נהנה לקרוא ולכתוב בו,אני דעתן,ואוהב להביע את דעתי בכנות וביושר,

drtrip

New member
שלום לך מבקר יקר!!!

אז זהו בדיוק... בעלי צימרים שגולשים כאן בפורום יכולים לפרסם את עצמם בלוחות!!! קיימים לוחות בפורום ואפילו לפי נושאים!!! יש בעלי צימרים אשר פרסמו את עצמם שם וקיבלו פניות!!! מאידך איני יכולה לדעת אם גולש שכותב המלצה הינו מתחזה או לא!!! לכן אנו מאמינים ומבקשים מבעלי הצימרים לפרסם בלוחות על מנת להשאיר את הפורום כמה שיותר אובייקטיבי. שמחה אני שאתה נהנה מהפורום שלנו, שיהיה לך יום נעים!

צר לי על מבקר המדינה

רציתי לענות לו בפורום אך כתבתי לו ישירות. איך אמר המורה הדגול יאנוש קורצ'אק - "לא כולם מושחתים בעולם הזה" והלך למשרפה.... והמבין יבין...

למעלה