חזרתי מהגליל המערבי לנתי בבקתת עץ

ה דרומי

New member
מי יתן ואני יזכה בלוטוטוטו

כאשר רוב עם ישראל וחמתו יצאו את גבולות הארץ או יצאו לנופש אני עבדתי{מה לעשות חבר קיבוץ} ועכשיו שירדו קצת המחירים יכולתי להרשות לעצמי לצאת גם לנופש .{וכתבתי כבר שאת החופש שלי אני מעדיף לעשות בגליל המערבי למה לא יודע שריטה שלי}. זה שאני יצאתי לדגום ולראות ולבקר כול מיני צימרים וכאלו בנגב ולחזור לספר כאן כולל תמונות מה יש לא מגיע לנו אנשי הנגב. שגם לכאן יבואו לנגב?. אני לפחות ניטראלי יכול להיות בכול צבע אבל ימשיך לראות ולדגום צימרים וכאלו בארץ ויחזור לכאן לספר {שריטה כבר כתבתי?}. עכשיו תשאל איך בכלל הגעתי למקום ההוא אז נכנסתי לאתר בנט ושלחתי בקשה לבעלי צימרים ומה אני מחפש וככה הגעתי לאותו מקום האם אני עדין בעל צימרים{הלוואי}. בחינם בשביל פרסום ועוד על חשבון הסוף סוף חופשה שיש לי גם שהגעתי לחמת גדר בקשתי לראות את הצימרים או איך שלא קוראים לזה בשביל לראות בעניים ולצלם ולהביא תמונות{שד"א לי אין את האפשרות ה
כספית לנופש שם אפילו לא לילה.} האם האם אני שותף של הצימרים בחמת גדר הלוואי} אז בבקשה להפסיק ולהיות קנטרני כי אם האיתי בעלי צימר לא היתי יושב וכותב ורץ לכתוב ולתעד היתי מחפש למאלות את הצימרים באורחים ולא מחפש את מי שיש לו רצון לעזור לאחרים. נ"ב זה שתרנגול היה עושה השקמה
. וזה שהחלון כפול לא נפתח וזה שהאסלה קצת סדוקה וזה שהגשם ירד האם אני עדין בעלי המקום?. שתהיה לכולנו שבת שלום והכי חשוב שקטה ונעימה ושבת שלום

אני לא מסכים איתך אבל.....

מנסיוני בפורום הזה צריך להפסיק באיזשהו מקום את הוויכוח אחרת הוא גולש,לפסים לא רצויים,לכן אומר שלמרות כל מה שכתבת (הדרומי?)אני לא מסכים איתך ובזה נסיים

ה דרומי

New member
זכותך לא להסכים אני ימשיך לתארח

ולדגום צימרים . מאחל לך שהצימרים שלך היו ב100 אוחז תפוסה מלאה
אבל אני ימשיך גם אם "לך" זה לא נראה?.

ה דרומי

New member
כן ממליץ רק לקחת בחשבון

את התרנגול שדואג לעשות
השקמה "דוקא חיפשתי אותו למנגל" {צוחק} חוץ מזה אין תלונות גם הכבישים לכיון תפן והעזור או לכרמיאל ולקריות יחסית נוח . ולא אני לא בעלי המקום רק היתי שם בחופשה שלי

למעלה