אז קודם אספר תסיפור ואז אתחיל להעלות תמונות..
זה היה פסטיבל של יומיים... ביום הראשון הופיעו איי אף איי וג'ימי איט וורלד (שהם ממש לא ענינו אותי) אז לא רציתי לשלם כרטיס שזה 40 יורו וניסיתי להשיג חינם איכשהוא אבל לא הצלחתי כי התור מנג'רית של הפסטיבל שונאת ישראלים.. אז החלטתי להישאר בחוץ באמצע הרחוב ופשוט לנסות את מזלי עם כל להקה שמגיעה פשוט לנסות להתחבר אליהם... אחרי 8 שעות של המתנה בלי תוצאות.. החלטתי שאני לא משלם 40 יורו ומתחיל ללכת לכיוון המלון (שזאת מסתבר ההחלטה הכי טובה שלקחתי בחיי) תבינו עד כמה הזוי זה היה... אני כולי הולך בשאנטי שלי לכיון המלון פתאום באמצע הרחוב.... ג'ופה מטייל לו עם CW שזה הצלם של הלהקה.. הוא ממש נמוך.. התחלתי לצרוח באמצע הכביש כאילו אין מחר. חיבקתי את ג'ופה ואמרתי לו תן לי 2 דקות לנשום באמת איבדתי את הנשימה, כל כך התרגשתי שנגמר לי האוויר... והוא היה הכי נחמד בעולם, שאל והתפלא שבאתי מישראל ואמר כמה קללות בעיברית ואמרתי לו שאני חייב לפגוש את ברט והוא אמר שמחר הוא יראה אותי בחוץ והוא ידאג לי לפגוש אותו.. טוב אחרי מספר תמונות, נשיקות, חתימות ודמעות נפרדנו לשלום... חזרתי לי לישון... למחרת התעוררתי וישר הלכתי לאזור ההופעות.. פתאום אני קולט אחרי איזה שעה... מספר בנות צרפתיות מתחילות לרוץ באופן מוזר לכיוון מסויים... החלטתי שזה מחשיד ושווה בדיקה ... אני כולי עוקב אחריהם כזה ומנסה לדובב מהם את פשר הריצה המוזרה ותוך כדי מסביר להם שאני מת לראות את דה יוזד ואחת הצרפתיות אומרת לי באנגלית עילגת: הם פה בטוח המסעדה.... אני כולי נכנס לאט... פתאום אני רואה את ארבעתם בשולחן אחד... ואז ג'ופה אומר לברט: זה הבחור שסיפרתי לך מאתמול.. התחלתי כזה להגיד holly shittttt ואז ברט מסתכל אלי ושואל כזה whos holly?? קיצר הוא אומר לי שהם אוכלים עכשיו.. ושאני אחכה להם בחוץ.. חיכיתי בחוץ תוך כדי שאני מעכל בכלל שאני הולך לפגוש את דה יוזד.. אחרי איזה 20 דקות ם יוצאים מהמסעדה וברט בא ישר אלי ואמר לי שזה מאוד מרגש שבאתי במיוחד מישראל ובלה בלה בלה והתחלנו להצטלם עם כולם והוא חתם לי : one love never give up on your deam ואז צייר תמפלצת . הא הוא גם ממש אהב תקעקוע של דה יוזד.. והוא כל הזמן ביקש אש כדי להדליק סיגריה אז בסוף אמרתי לו כזה אתה יכול לשמור את הזיפו שלי מתנה... וזה הזיפו שקיבלתי ליום הולדת. והוא ממש העריך את זה. רק קווין היה אנטיפט כזה.. לא דיבר יותר מידי. והמתופף החדש לא עניין אותי... קיצר ליווינו אותם עד לסאונד צ'ק והצטלמתי עוד כמה פעמים עם ג'ופה וזהו ראינו את הסאונד צ'ק שלהם והם הלכו... אני רק חייב לציין שלדעתי ברט חשב שאני ממש אידיוט כי עשיתי להם כל מיני דברים מפגרים אני דיי בטוח שהוא חשב שאני מפגר.. טוב.... הם נעלמו לכמה שעות בינתיים נכנסתי לאזור ההופעה ואני מדבר בטלפון ואז פתאום אני קולט את ברט הוא בא ואומר לי היי מה קורה... ונכנס לחדר חיכיתי לו 3 שעות מחוץ לחדר הזה בשביל התמונה עם דגל ישראל.. עכשיו מתחיל הסיפור האמיתי...... האומנים שמופיעים היו נמצאים כזה בקומה שנייה האולם היה בנוי כמו מעדון התיאטרון כזה למי שמכיר יש קומה שנייה כזה אבל רק מי שיש לו בק סטייג יכל להגיע לשם.. קיצר ברט עמד על המעקה כזה ואני הייתי למטה והוא כזה מסתכל עליי ואני עליו , ואני עושה לו כל מיני תנועות וסימני גוף. וזרקתי לו תסיגריות שלי כי לא היו לו סיגריות... והתחלנו כזה לדבר בסימני גוף איזה רבע שעה והוא נקרע עלי מצחוק.. כי עשיתי ממש דברים חולניים.. קיצר הוא הלך לתור מנג'רית שלו ודיבר איתה תוך כדי שהוא מצביע עליי... ידעתי שזה משהו טוב... אחרי 5 דקות היא ירדה למטה ונתנה לי פס כדי שאני אוכל להגיע לבק סטייג וואז נכנסתי לבק סטייג וחיבקתי אותו ואמרתי לו תודה רבה וזה ודיברנו איזה 25 דקות ואכלנו והוא היה הכי נחמד בעולם קווין אנטיפט ישב על הספה ולא דיבר ואז ניפרדתי ממנו בנשיקה רטובה על הלחי וקבענו להיפגש באפטר פרטי. כי הם היו צריכים להעלות להופיע ואיזה הופעה........ שעה וחצי של דה יוזד טהור... 3 שירים מהחדש 4 מהשני וכל השאר מהראשון. היה מדהים.. הייתי שורה שנייה. היו אולי 200 איש בהופעה אז זה לא היה בעיה קיצר הייתה חוויה שאני בחיים לא אשכח... אני מודה לאלוהים ולמנהל הבנק שלי על זה. קניתי קפוצ'ון שלהם אחד המדהימים ואת הדי וי די זהו.. בטוח פיספסתי מלא דברים אבל אין לי כוח לכתוב אבל זה בגדול..