וואו
ל לוטמוש New member 2/5/07 #53 גגגגגגגגגגגגאדדדדדדד לאקי יו!!!!!! פאאק פאקק פאקקק אני מזה אכולת קנאה כרגע! אני לא מאמינה יואווו אין מילים. כיף לך! הם אמרו משו על לבוא לארץ? חח
גגגגגגגגגגגגאדדדדדדד לאקי יו!!!!!! פאאק פאקק פאקקק אני מזה אכולת קנאה כרגע! אני לא מאמינה יואווו אין מילים. כיף לך! הם אמרו משו על לבוא לארץ? חח
W whatascene New member 4/5/07 #57 נשמע שהיה מעולה קנאה בוערת וכל זה.. חח רק תפסיק לקרוא לו ג'ופה :S יא אללה.. נשמע שהיה לך המון מזל עם להיתקל בהם וכל זה.. כל הכבוד, חווייה ללייף טיים. ותודה רבה על כל התמונות!
נשמע שהיה מעולה קנאה בוערת וכל זה.. חח רק תפסיק לקרוא לו ג'ופה :S יא אללה.. נשמע שהיה לך המון מזל עם להיתקל בהם וכל זה.. כל הכבוד, חווייה ללייף טיים. ותודה רבה על כל התמונות!
L Lies for the Liars New member 30/4/07 #15 ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif אומיגוד, איזה כיף לךOO
L Lies for the Liars New member 30/4/07 #14 ס'חמוד../images/Emo23.gif../images/Emo205.gif אני מתחילה להשמע לעצמי גרופית-.-"
B Betzefer New member 30/4/07 #12 יווווווו כל כך כיף לך../images/Emo7.gif../images/Emo134.gif יו לאקי בסטרד!! הלוואי עלי
L Lies for the Liars New member 30/4/07 #16 אני עכשיו רואה את השרשור הזה, וכולו מלא ב- @#$@$%!@#!%#~@$~!$#@$!%@!$%#!$@%!$#%! למינהים +
B bloody marey New member 30/4/07 #19 ../images/Emo2.gif אתה כל כך מזליסט !! יואו אני כל כך מקנאה בך ברגע זה XDD מקווה שנהנית
A AvLaViGnE New member 1/5/07 #24 יש עוד מלא תמונות וחוויות אבל אני כל כך מת מעייפות שאין לי כוח להעלות... אם זה עושה משהו למישהי.. באתי מאחורה לברט ודפקתי לו נשיקה בפה הוא היה בשוק ממני הדי וי די מרגש ברמות..
יש עוד מלא תמונות וחוויות אבל אני כל כך מת מעייפות שאין לי כוח להעלות... אם זה עושה משהו למישהי.. באתי מאחורה לברט ודפקתי לו נשיקה בפה הוא היה בשוק ממני הדי וי די מרגש ברמות..
L Lies for the Liars New member 1/5/07 #25 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif תעלה עוד תמונות. כשיהיה לך כוח. אבל שזה יהיה מהר. בבקשה
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif תעלה עוד תמונות. כשיהיה לך כוח. אבל שזה יהיה מהר. בבקשה