חזרתי מהחושך - ועם צרות של עשירים

חזרתי מהחושך - ועם צרות של עשירים

אז ככה, אישה שבועיים בקושי מצאתי זמן לנשום, ולא מצאתי זמן לאמבטיה הגונה (אפילו שהבטחתי לעצמי שאחרי הלידה...) ורק עכשיו נכנסתי שוב לפורום כי אני כבר על סף בכי - והתחברתי שוב. אז קודם כל אלף סליחות על זה שלא הייתי פה ולא השתתפתי בתמיכה הכללית. והצרה - אין לי מה ללבוש! נכון, אחרי שקראתי על הצרות האמיתיות של בריאות ומטפלות, הצרה של הבגדים נשמעת לי ממש מטומטמת - אבל זה בערך הדבר שהכי מעסיק אותי כבר הרבה זמן. ה- 12 ק"ג שנותרו - לא עושים שום סימן של הוכלים לאנשהו - בינתיי - ואני חוזרת לעבודה בעוד פחות משבועיים - ואין לי מה ללבוש! אז אם הייתי הולכת וקונה מלתחה נורמלית - הייתי צריכה להוציא על זה הון לא מבוטל (אני עו"ד) שאחרי חודש חופשת לידה נוסף לרגילה - לא מצוי ... וחוצמזה - לא בא לי כי אני עדיין מרגישה מפלצת (ולא, זו לא הגזמה - אבל זה נושא להודעה נפרדת - ואחרי שכבר כתבתי עליו ועניתן לי בהזדהות - אולי נעלה שוב את הנושא מתישהו...) אז לא יפה עלי כלום, ולא בא לי להראות כמו אמא שלי בשנותיה השמנות, ואני רוצה את עצמי בחזרה עם בגדים כמו שהייתי קודם. ואין לזה פתרון קסם ואין בגדים נורמליים בשבילי בשום מקום. כשהחצי השני הבין שאני רצינית הלכנו ועשינו יחד סיבוב שופינג ענק (אני תמיד קונה איתו יותר יפה ויותר הרבה מאשר בלעדיו) אבל בשום מקום לא מצאתי משהו שהייתי מעיזה ללכת איתו למשרד. הכל צפוף או ענק או שהגזרה איומה ונמוכה והכרס משתפלת וכו וכוכ וכו - וחזרתי הביתה עם חולצה אחת שחורה לא מדהימה בלשון המעטה, ולא יותר מזה. מה עושים ואיך אצלכן? האם אני מחפשת מושלמות שלא קיימית?

lulyK

New member
שתי ברירות...

>להצטרף לפורום הרזיה אחרי לידה
>להתחיל לחבב את עצמך בגרסא החדשה והזמנית ולמצוא משהו יפה ללבוש (אני בטוחה שיש הרבה דברים יפים, ושאם לא תשווי את עצמך למה שהיה קודם תגלי גם שאת נראית מצוין)

כן, כן עם אותה חולצה שחורה...

אמנם לא עו"ד אבל גם לי נמאס מהסמרטוטים ובאמת כל פעם שבא לי לקנות משהו יפה אז אני יוצאת מבואסת בסוף..לא יודעת מה המידה שלך אבל אני כרגע לא יכולה להיכנס לחנויות "רגילות" אלא רק למידות גדולות - אבל הבעיה שאני המידה הכי קטנה שם ולא מתאים לי כל האוהלים שיש שם - כמו שאמרת להתלבש כמו אמא שלי ... המכנסיים דווקא שווים בחנויות האלה (רק חבל שהכל נורא יקר רק בגלל שזה "מידות גדולות") ואפשר למצוא דברים ליום יום וגם קצת יותר מושקעים אבל חולצות? אוהלים או דברים שמתאימים לנשים עם חזה גדול..וכל חולצה 120 ש"ח לפחות..מוגזם בשביל פשרה לא? אם את עדיין בקטגוריה של מידה 42-44 את יכולה למצוא בזארה קסטרו וכד' בייחוד חולצות וגם יש בחנויות המידות גדולות את המידות האלה אבל נראה לי שיש כאן גם משהו פסיכולוגי של להתפשר על משהו שהוא לא אידיאלי ושבחיים לא היית לובשת לו רק היית חוזרת להיות מדהימה כמו לפני ההריון (ולצחוק שאז חשבנו שאנחנו לא מספיק רזות..). בכל מקרה אצלי זה עומד אחד מול השני או להתפשר וללכת עם סמרטוטים ואז לא מוציאים כסף וממשיכים בדיאטה עד ש.. או להתפשר ולהוציא כסף על בגדים שהם לא חלום חיי אבל לפחות להרגיש קצת כבוד עצמי...

sipor

New member
תנסי בקרייזי לין..

הם יקרים, נכון, אבל החולצות שלהם פחות שקים.. במתאים לי וכאלה.. הם עושים בגדים לגובה 1.80 ומשקל.. 200 קילו בערך.. יש גם XXX שהם זולים יחסית ויש להם דברים צעירים.. ובאין ברירה.. תשקיעי קצת כסף מקסימום הם ישמשו אותך להריון הבא.. בתקווה שלא תזדקקי להם במהרה בימינו... כל פעם שאת קצת בדכאון מזה.. תזכרי באוצר בבית ושכל קילו היה שווה אותו, זה מקל במשהו.. או גורם לעיוורון תקופתי שעוזר להתגבר על העונש הזה של הקילוגרמים העודפים.

ילדונט

New member
לקחת לי את ההודעה!

אתמול היה כאן במשרד דיון רציני בנושא, כי היום היה בית משפט ואין לי מכנסיים שחורים נורמליים. יש זוג מההריון, אבל הוא 3/4, ואני לא יכולה להיזכר מתי היתה הפעם האחרונה שהורדתי שערות מהרגליים
ההחלטה לאחר ההתייעצות היתה - ללכת עם מכנס שנראה עלי סביר, ולא משנה הצבע, ומקסימום להתנצל על ההופעה. אני הולכת עכשיו עם מכנסיים של אמא שלי (מידה אחת יותר ממה שלבשתי לפני ההריון), וזוג וחצי של מכנסיים שלי מלפני ההריון, אבל מהתקופה השמנה במיוחד (והיתה כזו). החולצות זה הכי באסה, כי הבטן משתפלת, והגאן התרחב נורא

miss1s

New member
זאת הצרה של כולנו

גם אני עליתי 30 ק"ג בהריון ואחרי 4 חודשים נשאר לי 9 ק"ג להוריד, אני לא קונה בגדים מהמחשבה שאם אני אקנה אני אשלים עם המצב הזה... מה שאני עשיתי זה לקנות חגורת בטן טובה כך שמה ש"משתפל" לו החוצה מוחבא היטב היטב אי שם בחגורה וקניתי מכנס אחד שחור וזהו...

Arfilit

New member
מעו"דית לעו"דית

חזרתי לעבודה לפני חודש - עם אותה בעיה ממש. הלכתי לקנות בגדים - ולא מצאתי כמעט כלום - אז קניתי זוג אחד כהה - שיהיה לבימ"ש, וזוג אחד בהיר - לגיוון... חולצות - קניתי אחת כהה - ואחת שאפשר ללכת איתה רק בימים שיש פגישות ועוד סוודר דק. בינתיים השתנה מזג האויר - ותיכף אני לא יכולה ללכת עם החולצות הארוכות - ובחנתי את מצאי החולצות הקצרות - ומצבי ברע. מחר אני ביום חופש (חיסוון ובדיקת שמיעה לפעוטית) - אז אני אנסה למצוא משהו נוסף - אבל אני ממש מדוכדכת. מדי משפט? אין לי. פשוט אין לי. יש לי רק חולצות חורף שעולות עליי - ואם קבוע לי דיון לשבוע הבא (טרם בדקתי) אני בצרה צרורה. חיפשתי חולצות לבנות כשהייתי בפריז - אבל לחולצות היפות לא החמאתי כלל, ולא בא לי לקנות סתם סמרטוט לבן בהמון כסף... בקיצור - צער רב כל ענין הגזרה. למזלי הגבר לפחות מפרגן ומבטיח שהוא אוהב אותי ככה וככה וככה (אני לא בטוחה עד כמה הוא מתכוון לזה - אבל זה שהוא טורח להגיד זה יפה כשלעצמו...).

מאז

New member
תעשו כמוני, תעזבו את המקצוע...

אבל בעצם, גם במה שאני עושה היום אין לי ממש בגדים (הבעיה בעיקר בהיקף החזה שהשתנה, אם אפשר לקרוא לזה בעיה...)

Arfilit

New member
אצלי...

הבעיה בעיקר בהיקף היזה - אם עוד אפשר לקרוא לזה חזה...

sipi1

New member
../images/Emo41.gif יש כאן עו"ד שמבינה בבטוח לאומי?

אני מנצלת את היציאה מהארון של כל עורכות הדין... אם מישהי מתמצאת בנושאים שקשורים לביטוח לאומי ומוכנה לתת עצה טובה בחינם - בבקשה שילחו לי מסר. תודה מראש !!! ציפי.

Y Alice

New member
מזדהה כל כך...

ראשית , מצטערת שלא יוצא לי להגיע למחשב. התינוק כבר בן 3 שבועות ואינו מאפשר לי זמן איכות עם עצמי. במעט הזמן שהוא ישן,אני מארגנת את הבית,יושבת עם ביתי בת החמש וחצי, מכבסת ותולה...(בטח רובכן ככולכן במצבי). אז הבטן ירדה ,אך מה עושים עם התחת?!!! ועם ההיקף?!!!! ניסיתי לעשות שופינג אך הבאסה הנשקפת מהמראה לא מאפשרת לי לקנות שום דבר. מצאתי ג'ינס במידה 42 כמו של הריון מנו ניים, עם פס אלסטי וזהו. כל החולצות או צמודות או קצרות. אבל בכל זאת יש לי המלצה: מצאתי חנות בבוגרשוב בת"א, הנקראת נו-לוגו, ויש שם חצאיות עם סרט מסקוץ ומתכוננות לכל היקף. תוכלי למצוא אותה בשני אורכים, קצרה וארוכה והיא דווקא מחמיאה. סליחה על הבלאגן בהודעה, אני בהתנפלות על המחשב ויש לי כל כך הרבה להגיד ולשאול אך הפורום אינו מאפשר גם דיבור והתיעצות על הילדים אז אפסיק בנקודה זאת.

NO NAME - שיחקת אותה!

לחנות הזו לא נכנסתי גם בימי הרזים....תמיד נראה לי שקונות שם רק בנות 15 אנורקטיות אבל למדתי משהו חדש...

lulyK

New member
המלצות לחנויות שוות:

אין לי מושג אם יש שם מדי משפט, אבל יש שם בגדים שמחמיאים גם למי שעברה את מידה 42 (וגם את ה-44.....): יעל אורגד (מככבת במפגשים) הגרה (תתפלאו...) קום איל פו (למי שהספיקה למכור אופציות בזמן) גרטרוד (בקומת העודפים
) האני ועדי יעקובסון (יש שם חולצות לבנות מאד מאד יפות)

אפרת12

New member
פלאוורס../images/Emo70.gif

הבעיה היחידה איתם זה הכביסות - כביסה ביד (או במכונה בהכי עדין), ייבוש על החבל וגיהוץ...

dorlim

New member
עודלא הצלחתי להגיע למצב שבו אני

מחפשת בגדים והארון שלי פשוט ריק ....

wieci

New member
פשוט הוצאת לי את המילים מהמקלדת../images/Emo70.gif

אמנם אני לא עו"ד, אבל אני בתפקיד שדורש לבוש קצת יותר מספורטיבי (ואסור ג'ינסים
) ואין לי עכשיו מה ללבוש! טוב, נו, אולי יש לי איזה טרנינג ג'יפה אחד או שניים
וארון 5 דלתות מלא בגדים יפהפיים שלא עולים עלי
. הייתי היום בגרנד קניון עם חברה חיפשנו משהו ללבוש לברית של הבן שלה ביום שישי, וכ"כ קשה למצוא משהו יפה שלא צמוד אבל לא אוהל, שלא גיזרה נמוכה מאוד אבל יושב יפה בטוסיק... אוףףףףףףף. בסוף אני לא קניתי כלום והיא מצאה משהו של רעומה באיזה 1200 ש"ח
. מה יהיה? המסקנה היא שכנראה שצריך לפצוח בדיאטה
טוב, אולי מחר...

shpar

New member
הפתיעו השנה בקולקציה חביבה.....

הוניגמן!!! ממש דברים נחמדים ולא יקרים עד מידה 46 או אולי יותר מצאתי שם חולצות חצי שרוול למעבר כזה עם מחשוף סירה או וי בכל הצבעיים וגם עליוניות דקות כאלה חמודות בהצלחה, לא להתייאש!!!

nubi

New member
../images/Emo24.gifאוף, אני ממש מבינה אותך

גם עליי נשארו עודפים. יש לי המון זוגות מכנסיים ורובם עוד לא עולה עליי. בחנויות אני לא מוצאת-גם כי הכל לברבי וגם כי אני מרגישה כל כך מגעילה שאין לי חשק לקנות. ממש מבינה אותך.

למעלה