חזרתי מהחושך - ועם צרות של עשירים

../images/Emo41.gifקניתי קניתי קניתי../images/Emo68.gif

אז אחרי כל הקיטורים והעידודים החלטתי לשים לעניין סוף (בכ"ז - צריכה מדים ליום שני הקרוב...) והלכתי עם יובל בעגלה, בלי אף אחד אחר לקניון שעל יד הבית, לא גדול אבל נחמד, וקניתי שני זוגות מכנסיים ושתי חולצות (רק אחת לבנה) ואני שמחה כמו ילדה קטנה שקיבלה בובה מתנה. אמנם, לא התקמצנתי כי זו היתה ההחלטה, אבל גם לא התפרעתי (130 ש"ח חולצה וכ- 200-250 ש"ח מכנסיים). דן קסידי ונינה. אני מבסוטה ומעדכנת בחיוך. ותודה לכולן.

אפרת12

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif

נשמע שדוקא היה לך כייף

תודה. באמת היה. אפילו שאני

לא רגילה לקנות לבד, אלא תמיד עם האיש או עם חברה- והלכתי לבד והיה גדול. הכי טוב זו ההרגשה שאני לא כ"כ מפלצת. מקווה לשמר את התחושה הזו.

../images/Emo41.gif חם מהתנור../images/Emo41.gif

עכשיו קניתי חולצה ומכנס קיציים ויפים והעיקר מחמיאים! של "תחושת בטן" אופנה לנשים בהריון ואחרי מותאמת במיוחד גם להנקה (כל מיני פטנטים בחזה) והעיקר מותאמת לגוף של אשה אחרי לידה. התלהבתי. מחיר קצת יקר אבל שווה לדעתי. זה במכירה אצל מישהי בבית כך שאין לי מושג איפה מוכרים אבל לקחתי כרטיס ביקור למי שרוצה טלפון.

פשושולה

New member
ואני עשיתי נזק דווקא בעונות...

קניתי חולצה לליל הסדר, ועוד 4 חולצות יותר פשוטות, ומכנסיים חמודים לאללה ב - 707 ש"ח (עם כרטיס חבר של עונות). אהבתי את הבגדים שלהם. דרך אגב, זה שבקסטרו יש על התוים מידה 44 זה לא אומר שזה אכן מידה 44... זה מידה 44 לברביות. מקסימום 42 לאנשים נורמלים. (אני יודעת כי בכל מקום הייתי מידה 38 לפני ההריון, ובקסטרו ונו ניים זה מידה 40, ותלוי בגזרה...מתי, מתי אני אחזור למידות האלה...)

אנידס

New member
כאילו כתבתי את ההודעה בעצמי

אמנם לא עובדת (עזבתי את העבודה לאחר הלידה) אבל כן בתהליך חיפוש ואין לי מה ללבוש לראיונות...... וזה עוד יותר גרוע. נו טוף גם אני עו"דית וצריכה להרשים בראיון למשרה ובהריון עליתי למימדים שלא חלמתי שאגיע אי פעם וזה עוד לא ירד. לפחות אני רואה שאני לא היחידה משום שבשכונה שאני גרה כל הנשים לאחר לידה נראות כמו מקל כביסה מהלך. בינתיים מנסה להדחיק עד הראיון הבא.

דורכת על יבלות אבל

בהריון לבשתי את הבגדים הרגילים שלי לא קניתי כלום ויצאתי מבית החולים עם הבגדים הרגילים שלי ככה זה שיש עודף משקל ובהריון עולים רק 5 ק"ג יוצאים אחרי הלידה עם מינוס 10 ק"ג

למעלה