חזרתי מהמעצבת! איזה כיף היה!!!

*שיר

New member
חזרתי מהמעצבת! איזה כיף היה!!! ../images/Emo9.gif

היא ממש ממש חמודה ועם ראש טוב.
באתי אליה עם הרעיון של השמלה שראיתי אצל יאיר ג´רמון והיא מייד קלטה את הראש והוסיפה רעיונות (מקסימים) משלה. אח"כ עברנו למדוד כל מיני חצאיות ובדים שהיו לה בסטודיו והיא פשוט זרקה אותי לכיוון שונה ממה שחשבתי עליו , אבל זה פשוט נראה מלכותי ומיוחד ושונה כלכך מכל שמלות הכלה שראיתי!!! הבדים נעימים ודקים והכל אוורירי וכיפי!
איזה יופי לי!! בקיצור, מה אני אגיד לכן, כמובן שמיד סגרתי איתה ושילמתי דמי קדימה (400שקל)

מיה :)

New member
יופי! ../images/Emo6.gif

נהדר שיש ביניגן כימיה. אחד הדברים החשובים! מה הסגנון של השמלה?

שירי71

New member
יופי יופי נהדר

אני מה זה שמחה בשבילך שזה התקדם ונשמע מה זה טוב! שיהיה בהצלחה עם זה! אגב, אין לי מושג מהי השמלה המדוברת כל כך של יאיר גרמון אבל אני מניחה שזה משהו באמת מיוחד.

*שיר

New member
זו לא אותה שמלה מדוברת כמו של הילית

ותמרה, זה משהו אחר כדלקמן (אני אנסה לתאר): מדובר על שמלה המורכבת משני חלקים: חזייה בצורה של גופיה קצרצרה וחצאית ארוכה בגזרת A עם מותן נמוכה, ככה שהפופיק בחוץ.. הגופיה קצרה היא קצרה, כך שהבטן בחוץ, מחשוף אמבט (אליפטי) וכתפיות ספגטי. מהגופיה הקצרה יורד בד שיפון שקוף משני הצדדים עד לרגלים למטה. הגב, כפי שטלי הציעה, חשוף כמעט כולו. הגופיה/חזייה נסגרת באמצע הגב עם קשירה או כפתור מיוחד (מה שיבוא לנו). טל הראתה לי בדים מקסימים ונראה לי שאני אלך על צבע שיותר בכיוון של שמנת מאשר על לבן, עליו חשבתי בהתחלה.

*שיר

New member
אני מאוד מקווה שזה ייצא יפה

זה בטוח יוצא משהו מיוחד, השאלה אם זה גם יהיה יפה...זה קצת מפחיד ליצור משהו מאפס.
החלק הקשה זה לבחור את הבדים - אני צריכה לבחור 3 בדים שיתאימו זה לזה... מה שכיף בשמלה זה שאחרי החתונה תישאר לי חצאית יפהפייה שאפשר יהיה ללבוש ! ודרך אגב, אני וחברה שלי כמעט קנינו חצי סטודיו בזמן שהיינו שם. איזה בגדים מדהימים... אני בטוח אקנה כמה דברים בפעם הבאה !! חברה שלי כבר מצאה את חצאית חלומותיה לחתונה שלי!!

*שיר

New member
שירי, אני חושבת שאולי כדאי לך ללכת

אליה (בעוד מינוס 5 קילו מהיום
). היא מאוד עדינה ובטח תדע למצוא לך משהו שיתאים לך.

שירי71

New member
אוקיי, אני אעשה זאת

אפילו לפני כן... כי עשיתי סבב עוד לפני הדיאטה ובחרתי את האנשים שהיו הכי נחמדים אלי ושהיו לדהם דברים בסגנון שלי ואליהם אני מתכוונת לחזור עם אמא שלי (כנראה) כשאהיה מינוס עוד כמה ק"ג. אז נראה לי שאכן אלך לראות אותה בטח בקרוב.. רק נגמור עם הבית הזה כבר...

הילית*

New member
אני יודעת למה את מתכוונת

נשמע לי ממש יםה ומאוד מתאים ליום שישי- קליל כזה

*שיר

New member
בודאי שמותר לשאול, ויש גם תשובה

1800 עבודה + המחיר של הבד, כמה שיוצא. היות ובשמלה שלי אין המון המון בד, אני מניחה שזה יהיה מקסימום עוד 500 שקל. אטרקטיבי מאוד, לא?!?

*שיר

New member
להלן הפרטים

השם שלה הוא טל בק. החנות שלה נמצאת בדיזינגוף מול פרג´ (על ארלוזורוב), טלפון 5222833 למי שלא ראתה את הפרק הקודם, אני מזכירה ,שמדובר במעצבת שמעצבת בגדים רגילים אבל עושה שמלות כלה בהזמנה מיוחדת. ולכן לא מדובר על שמלות כמו של חנויות הכלות הרגילות .

New member
נשמע יפה ועדין ../images/Emo20.gif

אני באמת מקווה שייצא לך 500 ש"ח. בד טוב ונופל של שמלות כלה עולה משהו בסביבות 200-300 ש"ח, בגלל ה"נפילה" המיוחדת שלו. אני, למשל, קניתי בד שהוא יפה בדיוק באותה מידה, עם אותו זוהר והכל, ב-40 ש"ח למטר בגלל של הייתי זקוקה ל"נפילה" הזו (תרתי משמע). אבל הנפילה של התחרה היתה 600 ש"ח! בהצלחה!

*שיר

New member
גם 600 שקל לבד זה בסדר..

הבד שיכול להיות יקר זה הבד של הגופיה, אבל צריך חתיכה קטנטונת (משהו כמו 20 סנטמימטר), אז גם זה לא נורא. לחצאית מצא חן בעיני בד משי פראי, שהוא יוצא משהו כמו 100 שקל לחצאית. בקיצקוץ, יש לי פה מרחב תמרון...

מאד אטרקטיבי!!

הלוואי ולי היה האומץ ליצור משהו מהתחלה. גם אני התלבטתי בהתחלה אם לקחת תופרת או ללכת לחנות לשמלות כלה, ובסוף התקפלתי מהפחד... השמלה שלי היא גם מסובכת יחסית כי היא מחוך - שתמיד בעיתי לייצר, וחצאית, עם שכבות טול מתחת - תחשבו סינדרלה, לא היפיפיה הנרדמת... ונראה היה לי שקשה לייצר כזה לבד. האמת שזה ממש לא הגיוני, כי הרי גם את המחוך תופרים ביד - מישהו בתוך הסלון... מה אני אגיד, היה לי מפחיד וזהו. ,

*שיר

New member
אני ממש לא התחברתי לכל השמלות כלה

(ובעיקר למוכרות) שהיו בחנויות...זה לא אני... ודרך אגב, לא יצרנו ממש מהתחלה: זה התחיל מתמונה של שמלה שראיתי, דרך שמלה שמדדתי אצל יאיר ג´רמון ועד לפגישה עם טל והרעיונות שלה.

New member
אני דווקא מאד אוהבת ליצור לבד ../images/Emo28.gif

אחרי הכל, כל מספקי השרותים עושים את כל העבודה לבד, אז לפחות בשמלה אני יכולה לשלב טאץ´ אישי. מה גם שאני וחברה שלי באותו ראש, ואנחנו עובדות עליה יחד, שלב אחרי שלב (יחד במחשבה, והיא בתפירה). אני גם לא התחברתי לכל הסלונים.

זה מעולה שיש לך את האופציה, במיוחד

אם יש חברה טובה שעוזרת. אצלי כל החברות הן כאלה חסרות כל חוש עיצובי ועבודת יד - אחת עורכת דין, אחת מתכנתת, וכו´, רק אחותי היא כישרונית - אבל היא רקדנית...אז גם זה לא עוזר. אני אהבתי את הגישה והיחס של המוכרות איפה שאני קניתי את השמלה - אצל ונטורה. הן מאד מאד נחמדות, והשמלה שם היתה הכי קרובה למה שרציתי. כמובן גם זה עם שינויים. יווו איך אני רוצה כבר שיגיע זמן המדידות....

למעלה