חזרתי מהמעצבת! איזה כיף היה!!!

הילית*

New member
מחיר מעולה!

חבל שלי לא היה אומץ לעשות את זה. אני הייתי חייבת לראות שמלה מוכנה ואז להחליט. מקסימום הייתי מוכנה שהבד יהיה שונה.

שרונס

New member
שיר, איזה יופי! גם אני הלכתי לתופרת

וזה בינתיים הולך ממש טוב. הבדים עלו לי 580 ש"ח, אך אצלי צריך בדים בקילומטראז´ כי אני לא בדיוק קטנה. אני בחרתי בד משי מקומט נופל, ובגלל שהוא מקומט הוא לא מבריק. הוא באמת דומה מאוד לבד משי פראי. תקחי בחשבון שמשי פראי עומד יותר מאשר נופל כי הוא בד קשיח יחסית. לי זה לא מתאים כי אני שמנה ועם בד עומד אני אראה כמו אוהל, אך אם את קטנטונת כזאת זה יכול להתאים לך. אני מקוה שתמשיכי להנות! שרון.

*שיר

New member
וואלה! גם את עם משי? איזה יופי!

ואת צודקת לגמרי לגבי זה שמשי פראי עומד. אלא שיש גם משי פראי מעובד (ואז הוא בעצם כבר לא פראי..) והוא קצת יותר נשפך, אם כי גם הוא עדיין עומד יחסית לסאטן. זו באמת התלבטות, אבל לעומת המשי, הסאטן נראה לי פתאום נורא משעמם...

שרונס

New member
אני, אישית, ושאף אחת לא תעלב כאן

לא אוהבת סאטן. בכל ההסתובבויות לחפש בדים, הראו לי הרבה בדי סאטן. זה נראה לי סינטטי. יכול להיות שיש לי טעם נורא ואיום ולכן אני מבקשת מכל מי ששמלתה מסאטן סליחה על דברי. בדי הסאטן שהראו לי נראו זולים ולא איכותיים כמו המשי וחוץ מזה תמיד היה להם ברק שקילקל את הלובן של הבד. בייחוד הראו לי בדי סאטן לבנים עם ברק קצת אפור, מה שלפי דעתי די מדכא וגם לא מתאים לשום גוון עור של אף אחת. המשי הרבה יותר נקי בצבעו וגם נראה בד יותר טבעי. עם זאת, אני יודעת שעושים דברים נפלאים היום עם סאטן וכנראה שנפלתי על בדים פחות משובחים ממה שחיפשתי... עד שהגעתי למשי... שרון.

את צודקת. האמת שאני לא יודעת איך

קוראים לבד של השמלה שלי, אבל הוא לא סאטן, או לפחות לא סאטן מצוי, כי הוא לא חלק אלא גושי כזה, אני לא יודעת...בסוך אוגוסט יש לי מדידה, ואז אני אגיד לכן. הסטן אכן זוהר בצורה לא טבעית....

*שיר

New member
אני בהחלט מאושרת מהעניין

ההרגשה שהעניין הזה בטיפול עושה לי טוב - למרות שיש עוד מליון דברים עד שהשמלה תהיה מוכנה. ואני ממש מקווה שזה ייצא יפה. דרך אגב, ראית את השמלה שדיברתי עליה אצל יאיר?

הילית*

New member
נדמה לי שאני יודעת על מה את מדברת

אבל בשבוע הבא כשאהיה אצלו אז אסתכל

*שיר

New member
השמלה תצא קצת שונה, אבל זה הבסיס..

זה יהיה אחלה אם תסתכלי ותגידי לי מה דעתך.

למעלה