חזרתי מהקורס הפצצתי.

GrEeNwOmAn

New member
חזרתי מהקורס הפצצתי.../images/Emo175.gif

היה ממש מדהים. זה יהיה ארוך אבל תקראו. הגענו לחווה ודפקו אותי (חחח) עם רוני בחדר, שיט... חחח קיצר היו צחוקים. ביחוד במשחקי פינג פונג שלי. רכבתי בצוהריים על פליקס והיה טוב מאד! ואז היה לנו פעילות לילה. והלכנו לבריכה, ולחדר אוכל, עם המאכלים "הטעימים של הקיבוץ". יום אחרי זה רכבתי או על רוז או על פליקס (לוזכרת), והיה שווווווווה. ואז הלכנו לבריכה ואז לחדר אוכל, ואז הייתה פעילות לילה, היינו צריכים לבנות דגם של סוס, משוקולד ממרח, משוקולד קוביות, מעדשים ובייגלה. חחח יום שלישי ורביעי אני די לא זוכרת על מי רכבתי חוץ מיום רביעי שרכבתי בו על גלי ועשינו פירואט וסללום, והודנו את הסוסים על המתג. עשינו פעמיים וולטאז', אז אני עליתי יחד עם טל על פליקס והוא עשה לנו באקינגים, איזה 3 באקינגים. וליטפנו אותו, והוא היה פשוש. הכנו מכשול חדש, כזו גדר\חומה שחורה עם חורים בתוכה, נחמד... וביום חמישי רכבתי בבוקר על פוצ'יני וקפצתי 80 בערך, והוא היה מלך! הוא היה פשוט מושלמון, לא קטן, מושלם גדול גדול... ואחרי זה רכבתי פעם 1 בחיים שלי על הסוס שאתם יודעים שאני חולה עליו- איקס!!!! איקס החולמי שלי, והיה פצצתי, וכולם אמרו לי שאני מתאימה לו~ קניתי מכנס רכיבה וקסדה אצל הרוכב באותו היום. והיום, יום שישי היום האחרון רכבתי על פליקס שיעור מאד עצמאי והוא הזיע והתנשף כמו שלא ראיתם כמעט בחיים. וואוו, הוא בדרך כלל העבודה שלי איתו לא קשה כל כך. ועשיתי פליינגצ'איננג'ים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ועושים לי רוב הסיכויים אינטרנט מהיר של ואוו... ורוני רכבה על חוואג'ון, והם התחתנו. הגר (ונוס המהממת) רכבה על רוזן, ופליקסון והתחתנה עם רוזן. ואני התחתנתי עם איקס ופוצ'יני. חבר'ה אני וההורים חושבים ברציני לקנות סוס!ייייייייייייייייאיייייייי והטביעו אותי בבריכה. עכשיו יוצאים לי מים מהנחיריים והאוזניים. וורדה לא אוכלת, אז אני מאכילה אותה. ואני יספר עוד כשיהיה לי כוח...

Shai Felton

New member
../images/Emo63.gif

הלכתם לחדר אוכל ולבריכה?!
באיזה קיבוץ?!?!?! נשמע שממש נהנת

GrEeNwOmAn

New member
שושה קטנה, כנסי.../images/Emo175.gif

כן. בקיבוץ הזורע
נהניתי ביטרוף...

Shai Felton

New member
יאק מסכנים../images/Emo5.gif../images/Emo63.gif

שחר לא לרצוח אותי..... ואגב - הייתי שם איזה פעמיים השבוע.... חח....

צדק8

New member
../images/Emo6.gif

האמת שגם אני הייתי בשלכם... ושלנו עדיף חוץ מזה שלכם יש את המיץ תפוזים... ואבישג- אז זה הייתם אתם ? אני הייתי המומה...

Shai Felton

New member
פחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

מיץ תפוזים?! על מה את מדברת?! בלאאאאאכס הבריכה שלכם דוחה.....

צדק8

New member
כן !../images/Emo6.gif

יש לכם את המיץ תפוזים פריגת הזה ! כולם לוקחים מזה בכמויות אבל מצורה מפתיעה אף אחד לא נוגע באוכל ..לא אישי
הבריכה שלנו לא דוחה ! לפחות לא כמו זאת של מגידו\ג"ע ! ד"א, תמיד התעניינתי- למה הבריכה ש*לכם* נמצעת באמצע שומקום ?

את עושה פירואטים?

את יכולה בבקשה להסביר לי מה הסוס עושה בפירואט ואיך מבקשים מהסוס פירואט?

נוו באמת.. רעות את יודעת טוב....

מאוד שהיא לא תתחיל להסביר לך איך מבצעים פירואט.. ואת רק מנסה לזלזל בה עכשיו כאילו שהיא לא יודעת לעשות פירואט... פשוט תכתבי לה יפה מאוד!! אני רואה שאת נהנת וזהו....

טוי בוי

New member
פירואט אפשר לעשות גם ברמה נמוכה

מאוד ברכיבה וגם שהסוס לא על המתג אני חושבת שנתנו להם לעשות רבע או חצי פירואט.....

Sweet SuGaR

New member
פירואט

בתרגיל הזה הסוס זז עם רגליו הקדמיות בסיבוב של 360 מעלות כאשר רגליו האחוריות משמשות בתור ציר. ניתן לבצע את התרגיל בפיאף, קאנטר והליכה...

Sweet SuGaR

New member
ספין הוא על רגל ציר אחת. בפירואט

שתי הרגליים משמשות כציר תקנו אותי אם אני טועה

niko girl

New member
מתקנת..

בספין כל הזמן הרגל של הסוס מתחלפת כאילו של הציר היא כל הזמן מתחלפת!

למעלה