חזרתי מהקורס הפצצתי.

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

מה פתאום?!?! בספין יש רגל ציר אחת קבועה והיא לא מתחלפת! (ראי תמונה
) למי שרוצה לראות! הנה הפירואט

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

הנה עוד אחת
כמו שאת רואה, גם פה הרגל האחורית הפנימית משמשת כרגל ציר ואני זזה או מתחלפת!

למה??

את עוד לא ברמה א' את רוכבת עם מרטינגל ברמה כזאת ואת רוצה לדעת איך עושים פירואט... עזבי את צריכה לעלות לא' קודם כל בשביל לדבר על זה בכלל.... עזבי...

טוב...

דבר ראשון אני כן ב-א'... דבר שני אני רוכבת עם מרטינגל רק עם הסוסה שלי כי היא מרימה ראש... על סוסים אחרים אני רוכבת בלי מרטינגל... ומי אתה בכלל??

דייייי איזה כייייייייףף לך!!!!!!!!!

גם אני רוצצהה.. קפצתי עם אפולו רק היום והיה ממש ממש טוב!!! אמממ היה לנו שעור ממש נחמדד.. הוא עבד מעווולללה בדרסא'ז וכופף את עצממו ממש ממש טוב!! טוב כי אתמול בסוף השעור הוא הלך ממש טובב... בתחילת השעור הוא היה ממש קשה בפה בגלל שכנראה ביום לפני זה אולגה הייתה זוועה עליו... אז היום הוא ישר היה רגוע ונתן את עצמו... והלך ממש טוב!!! ואז קפצנו היה לנו כזה לובוא לאין אנד אווט.. עם קורה ואז איקס נחיתה ואפרייט של 60-70 ס"מ ואז צעד קאנטר ואיקס... עשיתי את זה פעם אחת.. כי הוא עבר ממש טוב!!.. ואז ליאון עשה לנו תרגיל לבוא לאפרייט כזה עם קורה על הרצפה שהוא כל פעם הרחיק קצת מהמכשול והיינו צריכים לקפוץ מהמרחק של הקורה... חחחח שהסוס לא ידרך עליה!!! ואז אני המשכתי וקפצתי אפרייט של 1.10 והקורה הייתה בערב כאילו זה היה אוקסר... והיה ממש ממש טוב!! קפצתי כל פעם, פעם אחת כי הוא לא נגע או הפיל והוא קפץ את זה מעוווללה!! אז היה לי ממש טוב היום.. ואני מקווה שיום שני יהייה אימון טוב ושנקפוץ הרבה...

TauraMan

New member
../images/Emo6.gif מלכה ../images/Emo45.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

GrEeNwOmAn

New member
דניאלה ניסתה ללמד אותי אבל...

חבל...... היא לא הצליחה הרי את התלמידה היחידה שלומדת אצלה ויודעת הכל! חחחח עלק... וחוצמזה את רוכבת אצל דניאלה שנתיים ומשהו נכון? ואת רק ב-א', פפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחח

לא... אני רוכבת אצל דניאלה 3 חודשים

בערך... אבל אני רוכבת שנה וחצי סה"כ... גאד! את אשכרה מטומטמת! הסברתי לך את זה באיי סי קיו ואת עדיין לא קולטת! ואת עדיין לא רוכבת קדם א'!!! פפפפפפפפחחחחחחחחחח כאילו שאת עשית פירואט!!
היית מתה! ואם את באמת יודעת איך עושים פירואט אז תסבירי לי בבקשה! ואם את לא יודעת להסביר סתומרת שאת לא יודעת מה זה ושאת בכלל לא עשית את זה!! למשל לאיפה צריך להיות הכיפוף?! איך מבקשים את זה מהסוס..?? אני למשל עושה לגילד והארכות ושולדר אין! וזה שאני אתחרה ב-א' זה לא אומר שרמת הרכיבה שלי היא א'... עובדה שאני עושה דברים של ב'! ומה את עושה??? החלפות כיוון?! מעגלים בהליכה??? וואו מאוד קשה מה אני אגיד לך!!

דגכגכ

New member
"פפפפחחחחחח" ? מה את קרפד דרוס?

כנראה שכן אם את לא יודעת להסביר מה זה פירואט כנראה שאת באמת לא יודעת מה זה. דרך אגב להיות בא' יחסית לרמה הרדודה בארץ ישראל זאת לא בושה גאד אני מוקפת במטומטמים! הצילו!!! ג'יזס הלפ מי!

די כבר!

מה את כל כך נהנית להרגיש שאת יודעת הכי טוב מכולם! וול... לפעמים (כמו במיקרה הזה!) יש עוד אנשים שמבינים... בידיוק כמוך אז דיי....... רציני כל העסק הזה סתם יביא עוד ריב פורום!

למעלה