חזרתי מהקיבוץ!!!!!חויות ותמונות...

מאשה

New member
חזרתי מהקיבוץ!!!!!חויות ותמונות...

יואו אתם לא מאמינים איזה כיף היה! אנחנו בחמישי יצאנו מוקדם בבוקר והגענו בערך ב2 לקיבוץ הסוללים (איפה שהיינו)ואז הלכנו למקום אחד בשם "ספארי חושים" שהיו שם חיות מה זה מאמיות!!!!!ואחרי הספארי חושים אנחנו הלכנו טיפסנו על מלא הרים (שעד עכשיו כואבות לי הרגליים) וטיפסנו איזה 3 שעות בערך...אבל היו במסלול מלא עתיקות וראינו במסלול מנהרה שדוד נלחם שם נגד מישהו..ברך לי השם שלו!וגם היו שם מיליארד פרחים וצמחים מהממים! ביום השני אנחנו נסענו לשוק בנצרת שכל העיר מלאה בערבים ומה זה פחדתי שיזרקו עליי איזה פצצה או משהו...
וקנו לי שם כל מיני דברים
. ובערב נסענו לטבריה וטיילנו שם..וגם אנחנו טיילנו ליד הכנרת והיו שם 2 ספינות שאפשר היה להפליג בהם ורצינו לקנות כרטיסים אבל בסוף אמרו לנו שיש שם מוסיקה ערבית וכל הסירה מפוצצת בערבים..אז בסוף לא הלכנו. ביום השלישי (היום-15.4) אנחנו הלכנו למסגד וכנסייה סתם כדי לראות והכנסייה הייתה אחד מהמקומות היפים שראיתי בחיי! כל כך יפה שם!!! טוב בקיצור היה ממש כיף חוץ מדבר אחד...שהיו ביום השני שם בקיבוץ מלא מלא מלא מלא נמלים ועכבישים!!!וצרחתי שם המון בגללם!וגם בגלל רציתי כבר להתחבר לפורום! טוב עוד מעט אני שמה תמונות..

מאשה

New member
אהה ושכחתי דבר אחד....

ביום השלישי גם נסענו למקום בשם "ציפורי" ויש שם מלא מלא עתיקות וראינו בתי כנסת מימי הרומאים ויש שם במבנים רצפות מפסיפס וזה ממש ממש יפה! וכל הדברים שנמצאים באתר הזה..הכל מלפני 2,903 שנה!

אייללוש

New member
ברבי שלי../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

ת'אמת ממה שאני הבנתי אסור להכנס לכנסיה ולמסגד בכלל
אני די בשוק-והלוואי שיפוצצו את כל המסגדים
[למדתם כבר על זה בשיעור היסטוריה
-שנסענו לקיבוץ לביא אז בדרך ליד עפולה היה מסגד ואבא שלי הסביר לי ולאחים הקטנים שלי על המסגד והכל קיצר שונאת מסגדים והכל וד"א זה של ערבים אז אני לא מבינה איפה נכנסתם...]ותעלי תמונות
העיקר שנהנת

אייללוש

New member
אבא שלי הסביר לי../images/Emo26.gif

בהתחלה אח שלי לא ענה לי ובדיוק אבא שלי בא אז באתי אליו ושאלתי אותו אבא מותר להכנס למסגד וכנסיה
והוא אמר\שאל כזה את יודעת מה ההדל בין מוסלמים לבין נוצרים
העדפתי ועניתי ישר לא
למוסלמים יש אל 1
כמונו=אפשר להכנס למסגד אבל לא להתפלל...
|
לנוצרים יש המושולשת הקדושה-האב הבן והאל
=אסור להכנס לכנסיה
=אצלם זה עבודה זרה-איסור מן התורה אם אני זוכרת ממה שהסיבירו לי...ואסור בקיצור להכנס לכנסיה בכלללללל

בטחחח שמותר להיכנסססססססססס

חברה שלי היתה בצרפת בכנסייהההההההההה ולמסגד גם מותר! פשוט אסור להתפלל שם זה הכל!!

אייללוש

New member
מותק שלי אבא שלי יודע יותר טוב מחבר

מחברה* שלך
|
ובת כמה חברה שלך
לא יותר מאבא שלי
ותאמיני לי שגם היא חכמה בטרוף לא יותר מאבא שלי

זה לא קשור איילהה...

יש כמה מנהגים אולי אתם לא... בכל מקרה חברה שלי דתיהה... ממש דתיה!! והיא כנראה כן הולכת לכאלה מקומות.., זה היה עם סבתא שלה וסבתא שלה דוסית

אייללוש

New member
אז יופי להם שיהיה להם בכיף כי אסור!

זה אסור ובנים יותר מבינים בזה ולא יעזור כלום תשאלי את המורה שלך להיסטוריה אם מותר להכנס למסגד וכנסיה
ותגידי מילה במילה מה היאאאאאאאא אמרה
אני גם ישאל...

למעלה