חזרתי מהקיבוץ!!!!!חויות ותמונות...

אייללוש

New member
את מצלמת מדהים אבל אני אומרת

שהיא היתה בהמון מקומות בעולם ובארץ בכלל חרשה והי יודעת לצלם כ"כ מדהים ובחיים לא ראיית ככה כמו שאיך שהיא מצלמת
|

ווואייייייי מאשהההה../images/Emo99.gif

את ממש יפההההההההההההההה
תחשבי טוב לפני שאת מדברת על עצמך
חחחחחחחחחחחחחח מווווווווווווווווווווווווווווואה תמונות מדהימווווות:]] אני אישית פוחדת מחיות
חחח

מאשה

New member
כנסי רגע...

ממש ממש תודה אבל אני חושבת אחרת בכל זאת...............אני לא סובלת ת'צמי!ומה?את פוחדת מכל החיות?אפילו מגור חתולים קטנטן?ותיתחברי למסן..

חחחחחחחחחחחח בקשה ו...

כןןןן אני ממש פוחדת מחיות! במיוחד מכלבים
שאני וראה כלב ברחוב אני עולה על אנשים שני לא מכירה אפילו
חחחחחחחחחחחחחחחח ואני כבר אתחבר יפה שלי

מאשה

New member
../images/Emo6.gif:-יואו אני אוכלת עכשיו מצה וכש..

ראיתי את השורה "שאני וראה כלב ברחוב אני עולה על אנשים שני לא מכירה אפילו" כימת ירקתי את זה על המסך!!!!

טל גבסו

New member
חחחחח גמאני ככהההה

וזה בדיוקק מה שקרה לי היוםםםםם!!!! חחחחחחחחחחחח אני לא יכולה לספר מרוב צחוק מה היהה

זיוו2

New member
חחח ../images/Emo6.gif

יואוו את מזכיחרה לי אותי גגם אני פוחדת מחיותת חוץ מהכלבה שלי חחח חחח יום שישי הלכתי לחברה שלי ואז יצאנוו עם חברות וידידים שלי סתם ישבנו בחוץ ואז שחזרנו היה שם כלב והוא בא אליי אז קפצצתי ואז האיש התחיל לצעוק עליי אמר לי יימפגרת הבהלת את הכלבב מפגררר כמעט הרבצתי לו ופעם החתולה של חברה שלי נשכה אותי מאז אני לא באה אלייה יותר
ויש לי חברה שגרה שלוש בתים ממני הלכתי אלייה והיה שם כלבבב שחזרתי אז אבא בא לקחת אותי חח
ומג'וקיםם בכלל אין מה לדבר איזה פחדנית אני

גם אני פחדנית רצחחחחחחחחח

אני פוחדת מכל החיות מכלבים אין מה לדבר וחתולים הכייי כל פעם שאני חוזרת הבייתה מאיפשהו לא משנה מה ומתי אני מתקשרת לאבא שלי שירד כי יש לנו מתחת לבניין חתולים וגם פעם שהייתי לבד בבית אז היה זבוב ואני הולכת ופתאום הוא בא מולי ואני מזה פוחדת מזובובים אז דפקתי ריצה בטיללללל יצאתי מהבית נעלתי את הדלת וירדתי למטה עד שההורים שלי באו...

מאשה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זיוו2

New member
מאשההה ../images/Emo13.gif

התגעגענווו... שמחה שחזרתת!! ונהנת
איזה תמונות יפותתת!!

למעלה