חזרתי מחוצה גולן ואת מי פגשתי שם

חזרתי מחוצה גולן ואת מי פגשתי שם../images/Emo35.gif

את רשף ואת אייל ואת דורית ועוד 450 רוכבים ורוכבות נחמדים.....

וואלה גדי, איך הרגליים???

רוכב ישראל- 580 ק"מ כביש בשלושה ימים ומיד אח"כ עוד 120 ק"מ בשטח ביומיים... כול הכבוד.... אצלי הרגליים עדיין מרגישות כמו גוואקמולה...

מיקי. המדהים אצל גדי היה שברוכב

ישראל הוא פשוט התחזק מיום ליום. אני מניח שאת חוצה גולן הוא כבר עשה ב
. נ.ב מה זה גוואקמולה?

aFish

New member
הנה הוא חזר ../images/Emo6.gif ובגדול...

האיש והאגדה....יצאו לך אמנותיות ממש הפעם...אתה משתפר אחי. שפוך עוד שנשטוף את העינים....

רֶשֶף

New member
אמנם יצא הומאז' למאריוס והרשטיק

אבל כוונתי היתה להמחיש את אורכו הבלתי נתפס של טור הרוכבים. 400 רוכבים, יא ראבק! חתיכת אופרציה. ובהזדמנות זו - כל הכבוד לאיקי והצוות על האירגון המתוקתק למופת.

רֶשֶף

New member
../images/Emo41.gif מעפיל נווה אטי"ב ../images/Emo41.gif

ביום חמישי ב-12:00 בצהריים, ננטשתי בסמוך לשער של סאסא עמוס מטען במשקך כולל של כ-15 קילו
אחרי ניסיון למצוא קיצור דרך לצומת מחניים (שהביא אותי למרגלות הר אדיר) התברר לי שהאופניים בתצורה הזו, אינם יכולים לצלוח בביטחה כל מה שאינו כביש סלול. ההרפתקה עלתה לי בשעה מבוזבזת וב-12 ק"מ מיותרים. לבסוף, גלשתי דרך צפת (שם הצלחתי לראות 80 קמ"ש על השעון) לכיוון צומת מחניים, משמר הירדן, גונן, כפר סולד, חורשת טל, שאר ישוב, הבניאס וכל 800 המטרים גובה עד נווה אטי"ב. בסביבות 19:30 נחתתי, אחרי 98 ק"מ של רכיבת כביש מתישה, על המדשאה המרכזית של נווה אטי"ב לתוך יער הומה של אוהלים והמון צופים רעשניים, שניפחו בשכל כל הלילה וגם עשו לי השכמה. עם פחות משעתיים שינה יצאתי לחצות את הגולן. לא, אני לא גיבור, אבל גדי לא היה צריך לסחוב אותי והרשטיק חייב לי לפחות שווארמה משובחת.

aFish

New member
אתה זקוק לעזרה דחופה ../images/Emo12.gif

(אבל בטח לא בנושאי רכיבה)...ויפה שעה אחת קודם.

רֶשֶף

New member
בהחלט. וגם אבק. ועכשיו - פנורמות../images/Emo70.gif

ראשונה - תצפית על הכינרת לפני הדאונהיל הגדול.

רֶשֶף

New member
ועוד אחת

הבוקר עולה על מחנה האוהלים סביב בריכת השחיה בקאנטרי של קצרין.

aFish

New member
שאלות

1. איך עושים דאונהיל עם 400 איש (יש אומרים 450)? 2. מי זה משתין שם באמצע התמונה? 3. כנראה שהלדר הזה זה באמת המצאת המאה אחרי סיכום הקילומטראז' שלך בשלושה ימים. טוב, זה לא ממש שאלה....

רֶשֶף

New member
תשובות

1. שאלוהים ישמור. איקי הדגיש את חשיבות שמירת רווחים. לא שזה עזר לו הרבה. עם 400 רוכבים קשה לצפות ליכולת טכנית הומוגנית. למנוסים יותר קשה לוותר על ההזדמנות לחוות תענוג צרוף. למנוסים פחות קשה לעמוד בפני הפיתוי למתוח את עצמם מעבר למגבלות. למתונים יותר קשה לעמוד בקצב ולהמנע מ"להפריע" לחסרי הסבלנות. התוצאה - אי אלו התרסקויות מצמררות (אבל למיטב ידיעתי לא קטלניות) ולא מעט "כמעט"ים, שאיכשהו הסתיימו בשלום. 2. לא יודע, ואני מתנצל על חשיפת ערוותו ברבים
3. הלדר הזה הוא אחלה דבר (יעידו על כך שלושת שותפי לרכיבה, שהתכבדו בלעיסה) וקיימת סברה שהוא יעיל לא פחות בתור פס גומי ובתור חומר לתיקון קרעים בצמיג.

yoram232

New member
זה הקטע של מטע התפוחים?

שנשאר ממנו מטע בלי תפוחים...

Dorthi

New member
רשף , מה השאלה ?../images/Emo13.gif

רשף, אשמח אם תוכל לשלוח אלי תמונות שצילמת בחוצה גולן, לצערי המצלמה שלי התפגרה ערב לפני הטיול, מה שתיסכל אותי מאוד. אבל הרכיבה הכייפית והמדהימה הייתה פיצוי הולם.

tiranm1

New member
ממה אתה עשוי גדי ???

רוכב ישראל וחוצה גולן בשבוע ??? איך אומרים (המבטא צרפתי כבד).... זה, עוד לא עשו !!! כבוד ותהילה.

Eyal Hershtik

New member
ואני פגשתי סוף כל סוף את....

גדי אלוני ועכשיו אני יודע בוודאות שלא מדובר באיזו אגדה וירטואלית . ואין ואין כמו לראות אב רוכב לצד בנו תמיד זה מרגש אותי מחדש . כל הכבוד על ההשקעה בג'וניור . אייל

למעלה