חזרתי מחוצה גולן ואת מי פגשתי שם

קודם כל ../images/Emo26.gif

תודה לכולם על הפירגון - חוצה גולן רכבתי רק ביום השני - בראשון נחתי טיילתי וצילמתי. ותודה מיקי הרגלים בסדר גמור - לא כואבות. וזה נכון שי שברוכב בכל יום הרגשתי יותר טוב מהקודם - היום הראשון היה הכי קשה. ופגשתי עוד רוכב בשם שי שהגיע לחוצה גולן אחרי שרכב את רוכב ישראל. וברכות לרשף
שלקח על עצמו משימה לא קלה ורכב מסאסא לנווה אטי"ב עם כל הבית על האופניים. את דניאלה שכחתי להזכיר , אבל את דורית כן פגשתי - דורית כותבת מידי פעם בפורום ואפילו ביקשה ממני להראות לה מי זה הרשף הזה - אבל זה היה לקראת הסוף ולא הספקתי. היי דורית - השמיעי קול
זהו - השבוע מנוחה ובשבת אליפות ישראל .

Dorthi

New member
גדי..../images/Emo24.gif

הייתי כל כך גמורה וסחוטה.....שרק הבוקר התחברתי למחשב. ומי זה זה רשף .......לעזאזל???

Eyal Hershtik

New member
מה זאת אומרת מי זה רשף ?

רשף זה אותו בחור שהקים את הסטארט אפ הראשון בארץ לשיפור הזוגיות של רוכבי האופניים .
הסדנאות מועברות במהלך חוצה גולן , סיומה של הסדנא מגיעה לקיצה בלונה גל שם זה גם הופך לממש חוויה
מתי הוא חשב על זה - בטח באחת מהרכיבות האינסופיות שלו והמבין יבין ..... אייל

רֶשֶף

New member
אם כבר מדברים על הסטרטאפים...

אזי עולות כמה תהיות: א. האם קיבלת תמורה בעד האגרה? (האם בזכות הסדנא התעוררת הבוקר מלא כוח ועם חיוך על הפנים?
) ב. האם שילמת את האגרה בעד התמורה? (הרשף רעב וטרם זכה לארוחה המובטחת
או לפחות שווארמה משובחת) ג. בעניין "המבין יבין", נראה לך שחוץ ממני, סמי, סוסו, בּוּבּוּ ובּוּבִּי מישהו בכלל הבין?

Eyal Hershtik

New member
ולהלן התשובות ....

א.שאלה אישית מדי בוא נשאיר את התשובה על "אולי"
ב.בקשר לאגרה אז הנה לך בקשת הארכה לביצוע התשלום - בכל זאת סטודנט
ג.חוץ מסמי ,סוסו, בובו ובובי איך יכולת לשכוח את ביג'ו
אייל

רֶשֶף

New member
נו, הכי מכוער והכי לא מגולח ../images/Emo5.gif

עוד בתמונה: ארז
(המכונה Titus) הרשטיק
(המכונה בּוּבּוּ) דניאלה
(המכונה בּוּבִּי) ומאריוּס
(המכונה סוּפֵּר-מאריוּס)

רֶשֶף

New member
תודה מתוק ../images/Emo24.gif גם אתה נחמד

וזה עוד לפני שראית את תמונות הזוועה שגדי צילם אותי
אתה מכיר אותו - קלוזאפים לתוך הלשון, "נא באוזן" וכאלו... רק מהמחשבה על זה עולה לי האיזוסטאר לגרון
בערב אני מעלה חידה בלשית והפותר נכונה יזכה בארוחה מפוארת במסעדה יוקרתית על חשבון הרשטיק. משתלם. אחושלוקי משתלם.

למעלה