חזרתי מחו"ל אנשים

Roy1232

New member
חזרתי מחו"ל אנשים ../images/Emo13.gif

לא נטשתי
. הייתי בארה"ב וגם בלוס אנג'לס אבל קולדפליי החליטו להופיע שם שלושה ימים אחרי שעזבתי
הפספוס של החיים שלי

UnPaUsEd

New member
מנצלש"ת

קודם כל אחי, באמת פיספוס של החיים. דבר שני אני חדשה פה :) ועוד משהו ... השיר Moses זה באמת על שם משה רבינו שלנו ? איך הם הגיעו לזה?

aviGODFATHER

New member
ברוכים השבים../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

איזה באסה זה לפספס אותם ככה... אל תדאג יהיו לך עוד הזדמנויות

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

ע"ע הומור.מילון אבן שושן, או כל אחד אחר.

LiPeL

New member
Missflags?!? תתבייש!!!!!!!!!!!!!

מי שמשווה את מיספלאגס העלובים, "ועם כל הכבוד... ויש כבוד" (חכמה ממני אמרה את זה כבר) הוא פשוט איש לא אינטיליגנט במיוחד או שפשוט לא מבין את העוצמה של קולדפליי הא-מ-י-ת-י-י-ם!!! אני חזרתי מטיול של חודש וחצי בקנדה וארה"ב, והייתי בהופעה במונטריאל לפני כ-3 שבועות.... אני לא אנסה להסביר את מה שהרגשתי במילים כי זה יהיה חסר סיכוי לחלוטין, אבל אני רק אגיד לכם דבר אחד: תחסכו כסף, תעבדו, תמכרו גמלים, עזים, אחים, אחיות, ותלכו לראות את כריס מרטין וחבריו המוכשרים בהופעה חיה!!!!!!!!!!!!!!!! א-ס-ו-ר ל-כ-ם ל-ה-ח-מ-י-ץ את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם יודעים מה זה 22,000 צופים צורחים מבכי את fix you כשיר אחרון?!? יש לכם מושג מה זה בערך 30 בלונים צהובים ענקיים שנופלים מהתקרה בyellowוכריס מפוצץ אותם עם הגיטרה תוך כדי שהוא נותן לקהל לשיר?!?? מה זה המנגינה של clocks שהם מגבירים קצב עד שהוא מגיע ל-800 קמ"ש והקהל מנסה עוד למחוא כפיים ולעמוד בקצב?!?? הם עשו 17 שירים!!!!!!!!! 95 דקות של הופעה, לא כולל הלהקת חימום שזה עוד שעה וחצי... (שדרך אגב הייתה מצויינת!) אני לא יודע מה איתכם, אבל כשאני שומע שמישהו משווה את מיספלאגס לקולדפליי, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות......... מה שבטוח, את ההופעה הזאת אני לא אשכח בחיים שלי!!!!! שיהיה לכם יום טוב, אור.

חה../images/Emo70.gif ליפל איז אין דה האוס ../images/Emo6.gif

יאללה מכות!!!
(דרך אגב, אישה חכמה ממך יותר אמרה את המשפט עם כל הכבוד ויש כבוד?
אתה מזלזל בעצמך קשות
)

למעלה