באתר הרשמי אבל ספק אם כבר תדעי לשנה הבאה
0 0mroosh New member 26/8/05 #28 אופ.יום כבד ורציני עובר על דפי ה פורום. אני צוחק. אין בדברי לגבי המיספלאג,אף לא טיפה אחת של רצינות. הכל הומור גמור. |זברה|<--יש אייקון כזה?
אופ.יום כבד ורציני עובר על דפי ה פורום. אני צוחק. אין בדברי לגבי המיספלאג,אף לא טיפה אחת של רצינות. הכל הומור גמור. |זברה|<--יש אייקון כזה?
ב ברררר New member 26/8/05 #14 ../images/Emo2.gif גילית לכנופיות דימונה איפה אני גרה! עכשיו הם ידקרו אותי! ובא לי לתקן אותך!! לא מש-גב אלא משג-ב!!!מילעל מילרע בעעעעע ואל תזיכר- אני אכסח אותך שלא קפצת לבקר
../images/Emo2.gif גילית לכנופיות דימונה איפה אני גרה! עכשיו הם ידקרו אותי! ובא לי לתקן אותך!! לא מש-גב אלא משג-ב!!!מילעל מילרע בעעעעע ואל תזיכר- אני אכסח אותך שלא קפצת לבקר
ל לאונרדו החדש New member 26/8/05 #34 מכירה את נופר? ולא אני לא יודע גיל או שם משפחה... רק שקוראים לה נופר ואני חושב שיש לה תלתלים והיא אוהבת את היהודים...
מכירה את נופר? ולא אני לא יודע גיל או שם משפחה... רק שקוראים לה נופר ואני חושב שיש לה תלתלים והיא אוהבת את היהודים...
ב ברררר New member 26/8/05 #19 סעמק אני בת! ושלא יקרה שוב! איזה תום? בת? בן? מאיפה? יש כל כך הרבה... ומאיזה ישוב?ומה הגיל!?
ב ברררר New member 26/8/05 #20 ../images/Emo6.gif LOL!!!!!!!!! חשבתי שכתבת לי! נ.ב. אני זאת שגרה ממשגב מבין שנינו, הוא רק היה רוצה לגור שמה .
../images/Emo6.gif LOL!!!!!!!!! חשבתי שכתבת לי! נ.ב. אני זאת שגרה ממשגב מבין שנינו, הוא רק היה רוצה לגור שמה .
א אמבריי לנצח New member 26/8/05 #22 חח לא נורא../images/Emo13.gif הממממ לא יודעת יותר מדי פרטים! אני אחזור אליך בקשר לזה (זאת בת, זה אני יודעת )
חח לא נורא../images/Emo13.gif הממממ לא יודעת יותר מדי פרטים! אני אחזור אליך בקשר לזה (זאת בת, זה אני יודעת )