חזרתי ממילואים

comicsgirl

New member
ציפורן....

אוי נשברה לי הציפורן! סתם! צוחקת!
עבדתי פעם עם ציפורן- דווקא ממש נחמד! אני ינסה... אני ירגיש קצת מוזר אבל קליל! ימי הביניים- here I come!
תודה לכולכם! ממש עזרתם לי! ועכשיו, אם תסלחו לי, החומר במתמטיקה קורא לי!

yonabarak

New member
עוד

ראשית אני מתנצל על השטחת מקצוע האינקינג קודם, ואביב צודקת בעניין הזה. ההודעה הראשונה שלי הייתה הודעה שנועדה לפתוח מגוון אפשרויות גדול ולא להתחיל מייד עם עצות מקצועיות. הנה עצות יותר מפורטות: נייר: את שלב העפרון אני ממליץ לבצע על בריסטול 240 גר. זה נייר לבן, עבה וחלק (כלומר ללא טקסטורה), אבל לא מבריק. אפשר להתחרע עליו עם עפרון ומחיקות בלי שהוא ימות בדרך. אם יש לך איך לבנות או להשיג שולחן אור (ע"ש אביב? כבר השתמשתי בבדיחה הזאת?) זה ממש מוצלח, כי זה יאפשר לך לעשות את האינקינג על נייר אחר, ויפתור אותך מהצורך למחוק את העפרון מהעמוד המאונקק (מלשון אינקינג). העטים האפורים של סטאדלר: טובים כי הדיו עמיד במים, אבל עלולים להתפשט בשימוש על נייר דק. כדאי לעבוד על נייר עבה, ואפשר לנסות גם נייר כרומו, שהוא נייר מבריק, אבל אי אפשר לעבוד עליו בעפרון. דיו: אני ממליץ על Winsor & Newton לא מדולל, עם מכחול עגול ודק משיער Sable, והתוצרת המומלצת שלי היא Colorhit. ניתן להשיג בפינת הצייר ברח´ הירקון פינת גאולה בת"א. אמנם קשה להגיע לתוצאות מקצועיות עם מכחול, זה דורש הרבה אימון, אבל זה כיף אדיר.

Scum Bunny

New member
בעוד אני ממשיך להשתעשע ברעיון...

ברור לי שאין לי את כישורי הכתיבה הדרושים לצורך קומיקס רציני שכזה. עופר! -צור איתי קשר. זמן להשתעשע בכתיבה. אגב, תשאירו את הפתיל הזה בחיים. יש לי כמה סקיצות איכותיות יותר שהרבצתי היום בזמן הרצאה משעממת במיוחד. מחר אני אסרוק אותן להתרשמותכם.

hsotrt

New member
אם כבר דיבורנו בקומיקס חדש...

יש לי רעיונות פלס(+) סקיצות מעניינות שלי שאהייה מעוניין לשלב אצלך... בעעעעע!! נשמע כמו מכתב רשמי... אקיצר!! כשתחזור מהעינוי החצי אזרחי-חצי צהלי, תתקשר אליי!!

למעלה