זאת היא... :)
פ פרה של שוקולד השחר New member 21/5/07 #16 אמינם היה רוצה../images/Emo13.gifעם כל הכבוד כמה שאמינם סבבה ונראה ממש טוב.. היה מת להגיע לתמונות האלה גם בסי הפוטוגניות
אמינם היה רוצה../images/Emo13.gifעם כל הכבוד כמה שאמינם סבבה ונראה ממש טוב.. היה מת להגיע לתמונות האלה גם בסי הפוטוגניות
פ פרה של שוקולד השחר New member 21/5/07 #19 אני אגיד לך שאלת שאלה רטורית הנה עוד שאלה רטורית מי תייש של שחר מי?
M MANY MEN New member 22/5/07 #32 זילזלת באמי , וכאן נמצא מעריץ הכי גדול של אמינם , אני דורש התנצלות!!!
פ פרה של שוקולד השחר New member 22/5/07 #33 לא זילזלתי כפרה..כנס בלי קשר שאני מתה על אמינם... יפתי עוקף אותו... ראפ ישראלי בדם שלי...אחריו אמינם התותח
לא זילזלתי כפרה..כנס בלי קשר שאני מתה על אמינם... יפתי עוקף אותו... ראפ ישראלי בדם שלי...אחריו אמינם התותח
M MANY MEN New member 23/5/07 #37 איך את משווה את יפתי לאמינם המלך ? יפתי סבבה של ראפר באמת יש לו שירים טובים , אבל אמינם זה קטגוריה אחרת הוא מעל המוזיקה . . .
איך את משווה את יפתי לאמינם המלך ? יפתי סבבה של ראפר באמת יש לו שירים טובים , אבל אמינם זה קטגוריה אחרת הוא מעל המוזיקה . . .
פ פרה של שוקולד השחר New member 23/5/07 #38 להזכירך..אתה בפורום יפתי..אז שמור דברים בבטן בפורום אמינם דבר ככה על אמינם.... בפורום יפתי לא לזלזל על יפתי.. סבבה דעה שלך
להזכירך..אתה בפורום יפתי..אז שמור דברים בבטן בפורום אמינם דבר ככה על אמינם.... בפורום יפתי לא לזלזל על יפתי.. סבבה דעה שלך
S S16 זה אני New member 24/5/07 #41 אויישש חלאס עם הצביעות הזאת ואין לך מה לדבר זה ליגות שונות לגמריי ואי אפשר להאשים את יפתי זה לא שהוא גרוע זה פשוט שאמינם תותח על
אויישש חלאס עם הצביעות הזאת ואין לך מה לדבר זה ליגות שונות לגמריי ואי אפשר להאשים את יפתי זה לא שהוא גרוע זה פשוט שאמינם תותח על
M MANY MEN New member 21/5/07 #9 וואלה שיחקת אותה , אתה שחקן טוב.... שזה אומר לך תשחק בסרט חחח יו ביג מאן
M MANY MEN New member 21/5/07 #25 הקיצר נראה לי שוב אנלא יוכל לראות את זה שי,י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.ט
הקיצר נראה לי שוב אנלא יוכל לראות את זה שי,י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.י.ט