חזרתי משופינג לקים חסר רחמים!

חזרתי משופינג לקים חסר רחמים!

אני חייבת להעלות תמונות.. אני אנסה לא להתעצל ולעשות את זה בקרוב. אני בדרך כלל מקציבה לקניית לקים סכום כסף..אבל הפעם עברתי אותו לגמרי. יהיה טוב.

iefrat

New member
../images/Emo106.gifמן הסתם היתה לך השראה!!!

איפה קנית, איזה גוונים? חברות?פרטי וספרי. הייתי היום במלחה באופן לא מתוכנן:משביר - יבש, אין להם מגוון בכלל. אפריל - רק סטנד שיק קטן על השולחן. , היה גוון ירוק בהיר נחמד השאר רגיל. הלכתי כרגיל לס.פארם, כל הלקים מסודרים על סטנד זכוכית כמו ארון ספרים, אי אפשר לראות את הגוון, אם את לא מכניסה את היד פנימה וחופרת. התחשק לי אורלי - כל הלקים על המדף העליון שאפילו גבוהה כמוני לא רואה כלום, המון בקבוקים,מעט גוונים. הלא יאומן!!!! קרה - חזרתי בלי אף לא לק אחד. לא לדאוגזה לא נסיון גמילה, אי לכך החלטתי שקודם אלבש כל אחד ואחד מהקניות האחרונות, אצלם ובנתיים לא אקנה. ואז אחזור לחנות בדיזינגוף ואפנק את עצמי בקניה. אלא אם כן יקרה בדרכי...

נתחיל עם ג'ייד.

שלושה חדשים,כל אחד ב10 שקלים כמובן. משמאל- לק מספר381. שנקרא גם lilac melody. דובר עליו רבות. ראיתי אותו בבלוג החביב "מה בבקבוק" וגם כאן בפורום (אם אני לא טועה.) והוא בא לי בזמן טוב. התחשק לי פסטל..והוא נעים שכזה. אז בחרתי בו. באמצע-לק מספר 387. שנקרא גם fashion alert. אני חושבת שהצבע שלו יפה במיוחד. בעיקר בגלל ליד כל שאר הסטנד המשעמם והבלתי נוח שהיה שם (כמו שאפרת כבר אמרה בהודעתה הקודמת) מימין-לק מספר 366. הבחורצ'יק הזה מגיע ללא שם. התאהבתי בו ממבט ראשון. הוא שחורףעם שימר עדין וכסוף. אנסה אותו ואביא תוצאות. :)

נמשיך עם שיק..

משמאל-לק מס' 203. הוא מעין ורדרד סגלגל שכזה..אין הרבה מה להגיד. אהבתי אז לקחתי . :) באמצע-לק מספר 251. הוא נראה ורוד,אבל במריחה הוא שקוף. גם אחרי 4 שכבות. הוא מעדן את הציפורן ונותן לה מראה מטופח ונעים. בדיוק מה שאני צריכה בשביל הצבא :) מימין-לק מספר 267. הצבע שלו משגע!! הוא חם ונעים..ואולי טיפה חורפי. אבל לא יכולתי להתאפק,ואני חושבת שאלבש אותו בקרוב. הוא פשוט עושה לי טוב :)

lilo4

New member
יש לנו טעם ממש דומה ../images/Emo13.gif

ראיתי את 267 של שיק והתלבטתי המון אם לקנות, ובתמונה הקודמת יש את הלק האמצעי של ג'ייד שגם אותו ראיתי והתלהבתי מאוד, אני עדיין מתלבטת אם לקנות או לא
אם יהיה לך כוח אני אשמח לראות סווטצ'ים
[או לפחות לשמוע חוות דעת]

:)

אני בהחלט אשתדל לעשות סווטצ'ים של כמה שיותר לקים. הם באמת צבעים מקסימים,ואני אביע דעה בקרוב.

בדקתי שוב,וזה 203 :)

על הלק מודבקת מדבקה עם המספר 203. יכול להיות שאלה צבעים מאוד דומים? בכל מקרה,תודה רבה :)

סקרמנטה

New member
כנראה שכן. 204 סגלגל לילך ולא ורדרד

מעניין. לא זכור לי שנתקלתי בו בסטנדים של שיק. טוב לדעת עליו :)

נמשיך עם שיק,ועם אחת בלתי מזוהה.

משמאל-לק מספר 278. אני יודעת שהוא חורפי..אבל הוא מהמם. דובר עליו רבות..ראיתי סווטצ'ים שלו,וכמובן שגם אני רכשתי אחד :) באמצע- לק מספר257. כחול עם שימר סגלגל שכזה.. הוא מבריק והוא עמוק. ואין לי הרבה כחולים. אז גם הוא הצטרף לאוסף. מימן-הבלתי מזוהה. נקנה בחנות בשם "ארגמן" בירושלים. כתוב עליו DREAMS וזה שם החברה. בתחתית יש מדבקה עם המספר 53. כמו שאתן רואות,צהוב ניאון. וכשפותחים את הבקבוק הלק עצמו הרבה יותר ניאוני ממה שהוא נראה מבחוץ :)

ואחרון חביב.

מייבש לק של wet n wild שנקנה בחנות במדרחוב..הוא שקוף סגלגל שכזה :) הוא עלה 12.90 אנסה ואגיד את דעתי בזמן הקרוב.

iefrat

New member
תתחדשי. יפים מאוד.

אין ספק בכך. 381 גם אני קניתי טרם ניסיתי.לדעתי יש לי גם את 366 - הבת שלי... 267 נראה לי שיש לי גם, הוא יפה. ורודים בהירים זה לא אני. אבל ודאי ישרתו אותך (חחחח ישרתו אותך) בצבא.
תתחדשי

b o t t e n

New member
../images/Emo207.gifדחוף../images/Emo70.gif

איזה שפתון קורלי יש בצבע דומה לMAC שפירסמת
וצריכה גם לק תואם
אני לא מצליחה למצוא

למעלה