חזרתי משופינג לקים חסר רחמים!

b o t t e n

New member
הליפסטיק. וכמובן שאלייך- סופ-סופ מצאתי

מישהי עם טעם דומה לשלי

danra

New member
../images/Emo132.gif אה! אז ככה...

מה שעולה לי בראש זה הליפסטיקים הבאים כולם של מאק (אין לי איזו חיבה מיוחדת למאק, פשוט הם עוברים לי כרגע בראש): Crosswires קורלי ורדרד יחסית רגוע גימור קרמי Chatterbox ורוד בוהק גימור קרמי Costa Chic - קורל ורוד בגימור פרוסט האמת שהם ממש שונים אחד מהשני, כולם קורלים ששווים בדיקה ואני מתה עליהם. ומה הבעיה בעצם עם ה- Vegas Volt? בדקת אותו בכלל? בנוגע ללקים, תצטרכי להמתין עד יום ראשון עד לפרסום החלק האחרון בטרילוגיית הקורלים אצלי
אולי המומחיות כאן שבאמת מבינות הרבה יותר ממני בלקים, יוכלו לעזור לך בינתיים

b o t t e n

New member
אז תזדרזי, כי פה אין לי מאק.

ובשני אני בת"א+. אז תתני לי גם רשימת כתובות, אפילו המסר. או שאני שולחת אותך לקנות לי

danra

New member
כן המפקדת!

כתובות של מה את צריכה? ואת יודעת שתמיד את יכולה להגיב בתוך הפוסט גם נכון?

danra

New member
אז ככה

מאק יש בקניון רמת אביב או בקניון עזריאלי. ללקים יהיה קישור בפוסט ואם משהו לא יהיה ברור שם אשמח להסביר.

Angel Of Moon

New member
תתחדשי ../images/Emo99.gif !!

איזה כיף להתחרע בקניית לקים אה?
אגב הג''יד הסגלגל אני מחפשת אותו בטירוף
ואתמול גם התחדשתי בשני לקים של אורלי, אחד wandering vine הירוק המעלף
והשני ה glam rock שהוא מטאלי מאט. ואפילו שקניתי רק 2 זה עשה לי את השבוע

תודה :)

לגמרי כיף. עשיתי את הקניה הזאת כדי לשפר את המצברוח,וזה באמת עבד :) איך לא מצאת את הג'ייד הסגול? היה המון ממנו בסופר פארם שאני הלכתי אליו. תנסי לחפש שוב :) ראיתי לקים של אורלי במבצע 19.90 לבקבוק..וגם אני ראיתי את שני הצבעים האלה,אבל משום מה לא קניתי אותם. למרות שהירוק הזה באמת מעלף. את ה glam rock אהבתי,אבל לא בטירוף. אני אקנה אותו פעם בספונטניות כשתנוח עליי הרוח :) ברור שזה עשה לך את השבוע,בדרך כלל אפילו לק אחד עושה לי את השבוע. הפעם פשוט התחרעתי. אני מקווה שהמבצע של אורלי ימשך להרבה זמן,היה שם גם מסיר לק שלה,ופצירות מעולות. אבל כבר לא נשאר לי כסף.

תולי01

New member
../images/Emo99.gifמהמם

איזה כיף ! תתחדשי ואני בטוחה שאת הולכת לעשות חיים עם כל הצבעים המהממים האלה
כנראה שזה נכון - לק ישמח לבב אנוש

iefrat

New member
תולי האוסף מטמטם והפתגמון שלך מהמם!!!

לק ישמח לבב אנוש! אם כשהולכים לחפש/לקנות. אם כשכבר קנית ואת בציפיה "ללבוש"אותו והכי כשהוא על הציפרניים ומשמח את הלב ואת העין.

PeachGirl

New member
אני רגילה לרדת שורה באנטר

וזה שולח את ההודעה... טיפשונת אני... הסגול לילך מדהים! קניתי אותו ממש בתחילת המבצע של ג'ייד וממש התאהבתי בו.. לאט לאט הבנתי שאני לא היחידה את שיק 278 קניתי גם ועדין לא הזדמן לי לבדוק... הג'ייד הכהה נראה מעולה! תספרי איך הוא כשתנסי ויאללה תתחילי להשתמש! הגיוס קרב=]

גם לי הקטע עם האנטר קורה לפעמים :)

הסגול לילך באמת משגע. גם אני לגמרי מאוהבת בו. כשאת אומרת הג'ייד הכהה את מתכוונת לשחור? (אני בכל מקרה אנסה את שניהם ואספר) וואי,אני באמת חייבת להתחיל להשתמש. מרוב המגוון אני מבולבלת והזמן קצר וקצר. חוויות מהלקים בקרוב! :)

למעלה