חזרתי, עושה סדר!!!!

חזרתי, עושה סדר!!!!

יום שישי הזה, כלומר מחרתיים.... באיזו שעה נסגר? לנו לא נוח ב 14:30, כי תמיר ישן בשעה זו או יותר מוקדם או יותר מאוחר מי רוצה עד 13:00? מי רוצה מ 16:00- 16:30 או ביום אחר?

nush האחד

New member
../images/Emo127.gif לנו עדיף עד 13:00

אך נזרום. אם תתאים לרוב שעה אחרת, סבבה. רק במידה ולימשהו מתאים יום אחר, נא לציין זאת על מנת שנדע מראש וכולם יוכלו לשריין לעצמם תאריך זה או אחר מבעוד מועד. חוץ מזה, גן עדן היחידה, איך היה לכם בנופש? איפה הייתם?

פרלמנים

New member
אל תשכחו שזה ערב חג ביום שישי

בכל מקרה, לנו זה נוח משעה 15:00, האוטו במוסך אז נוכל להגיע בסביבות 15:00 בכיף. אם תרצו לדחות למועד אחר, כי כרגע רק חמש או שש אמהות אישרו, אז תעשו "סקר" ונראה מתי נוח לרוב. אשמח אם טאניוש גם תבוא אבל לאון חולה השבוע. ג'סיקה

כן וגם זה בערב שבת...

השבת נכנסת מוקדם!!!!! נראה לי שנשאיר את השעה המוקדמת עד 13:00 או נבטל ונקבע בצהרי שישי אחרים, אולי לאחר מכן, מה אתם אומרים?

פרלמנים

New member
לא נוכל לפני 14:30, אין אוטו...

בבקשה תקבעו מתי שנוכל, אני ממש רוצה להגיע!

פרלמנים

New member
מגיעים מרעננה

אבל צריכים להוציא את האוטו מהמוסך לפני שהוא נסגר... בסביבות 14 זה לא טוב לכם? ננסה להלחיץ את המוסכניק...

נראה לי ש14:30 יוצא באמצע

כך שמי שיצטרך לצאת מוקדם יוכל, ומי שיגיע מאוחר עוד נהיה שם. מה אתם אומרים?

../images/Emo4.gif לצערי, לא כל כך, כי...

האדון שלי רק הולך בשעה כזאת לישון, במקרה הטוב וזה לא כל כך מסתדר מצטערת שדווקא אני מקשה!!! אורית

nush האחד

New member
שכחתי רק להוסיף...

שנראה לי שכדאי לקחת בחשבון שמחשיך נורא מוקדם ולקבוע לא יאוחר מ-15:00-15:30

אז מה סוכם?, אני רואה...

שאנחנו לא זזים לשום מקום.... רוצים לנסות תאריך אחר??? מצטערת שאני מלחיצה אבל אני מאמנינה שלכל המשתתפים בפורום ישנם עיסוקים שגם לא קשורים לקלאב פוט ולכן, בואו נחליט ולא נהיה בסימן שאלה....

למעלה