חזרתי, עושה סדר!!!!

nush האחד

New member
לנו...

אין בעיה עם אף יום באמצע השבוע אבל רק אחרי 18:00 (אני לא רוצה לבוא עם הגדולה שלי ועד 18:00 אין לי סידור עבורה). רק כפי שציינתי באחת ההוד' הקודמות שלי- ב-17:00-17:30 כבר מחשיך ולא הכי נעים לשבת בפארק בחושך...

ליבי א

New member
לא לצערי

אנחנו באותו יום באותה שעה בביקורת אצל הרופא. מה עם יום ראשון ב- 17:00?

פרלמנים

New member
אולי עדיף

בבית או בחצר של מישהו? בפארקים מאוד חשוך כמו שליבי אמרה, מחשיך מוקדם. הייתי שמחה לנדב את החצר שלנו אבל היא קטנה קצת...ויש לנו גן חיות (חתולים וכלבים). יש רעיונות? ג'סיקה

פרלמנים

New member
אז...

נראה לי שירדנו ממחר, לא? אלא אם תרצו בבוקר מוקדם (10:00). מה קורה לגבי שבוע הבא אחה"צ? צריך לעשות סקר נכונות. גן עדן היחידה- כמה חברים "פעילים" יש, שצפוי שיגיעו? אני התרשמתי שבערך 8-10 אמהות שפעילות באופן יומי כמעט, זה פחות או יותר נכון? מטיסת שבלולים, גן עדן, תחיצ, ליבי, לייכפוסט, טאניוש, אנחנו, nush האחד, gladiator' יחיאלוש. מי עוד? ג'סיקה.

לעיתים גם הלא פעילים וגם..

הנשים בהריון שרוצות לראות "איך זה נראה", הן פסיביות , אוזרות אומץ באות.... אז גם אם אגיד לך כמה משתתפים פעילים, זה לא כל כך יעזור לנו... מה שכן... אעשה התפקדות חוזרת ונראה מה מצבינו...

רוצים להגיע לירושלים?

אלינו. סבבה. לגבי שנת הצהריים, ברור שמחר ב14:30 זו שעה "תקועה" מהבחינה הזו אבל אני בניתי על כך שאושרי יישן באוטו בדרך ויתעורר כשיראה את הילדים.

אוי את מתוקה, תמיד היית!!!!

מצטערת להקשות, אבל האוטו שלנו, הכי רחוק שמגיע.... זה העליות של גבעתיים,,, ואנחנו בכלל מחולון...

למעלה