חזרתי עכשיו מהופעה בזאפה!!!!

חזרתי עכשיו מהופעה בזאפה!!!!

וכוס אמק היה בנזונה!!!!!!! הוא שר שירים שהוא לא שר בדרך כלל בהופעות והתלהבתי: השירים שאני זוכרת לא לפי סדר) על הכנרת בזריחה אמש הילדים אני חושב אולי אני אוהב אותה יותר מידי..(ברח לי השם של השיר) מקסיקו חושך שר איזה שיר עם איזה זמרת שאני לא מכירה כשאתה כאן אור הירח סוף העולם אהבנו הכל נרשם בתוך יומן יומן מסע ועם הזמן חלולים הילדה הכי יפה בגן לילות לבנים נראה לי שהיה גם את אקדחים שלופים אבל אני לא בטוחה.. היו עוד...אבל אני לא זוכרת...כשלקחתי את הכרטיסים שמעתי קצת את החזרות ושמעתי בבירור את מלח הדמעות!!!!! ובערך כל ההופעה חיכיתי לשיר הזה...אבל זה לא היה בסוף..
נו טוב, היה בהחלט נחמד..

פלייליסט:

על הכנרת בזריחה אמש מקסיקו אולי לילות לבנים חושך הילדים הילדה הכי יפה בגן אופק ילדותי הכל נרשם+חלולים מלאך שחור לבן אלכס- לקום וליפול יומן מסע הדרן: אהבנו אור הירח עם הזמן כשאתה כאן סוף העולם היה ממש קצר אבל הופעה מעולה. :)

Simple Sam

New member
חחח

את יודעת שאני ונוני אחרי הפעולה באנו לתפוס טרמפ לכיוון אבל אז גילנו שכבר התחיל?

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifרוצה להגיד לי שרק בגלל פעולה לא נסענו?

יא רמאית! את אמרת שיש איזה הופעה אחרת שאת צריכה ללכת אליה! אוף עכשיו אני לא אוהבת אותך בעליל! =(

R h o n e

New member
אוח

על הכנרת בזריחה מקסיקו חושך הילדים אופק ילדותי חלולים איך בא לי
למה לא באתי למה.

פעם ראשונה אחרי חצי שנה בערך...

שאני מצטער שפספסתי הופעה של אביב גפן. פלייליסט באמת מדהים. אבל זאת בעיה עם אביב,דופק 50 הופעות להיטים ברציפות ואז פתאום הופעה נדירה(כמו אז עם ההיא בבאר שבע) אז מה הפיתרון? הרי בהופעות להיטים אני כמעט ולא נהנה,וללכת עכשיו לזאפה פעם אחר פעם בשביל לנסות לתפוס איזה הופעה נדירה ולהוציא בדרך 1,000 ש"ח זה גם לא לעניין. בקיצור נקווה שאביב יעשה בקרוב "הופעות שירים נדירים" כמו ב30.12.06. ולשם הגיוון שיעשה הפעם אקוסטית

למעלה