חזרתי עכשיו מהופעה בזאפה!!!!

אני גם רוצה להוסיף

שהלכתי להופעה עם אח שלי הקטן, שלא בדיוק מת על אביב גפן, אבל אין מה לעשות - צריך לחנך אותו למוסיקה טובה, בקיצור, הוא מכיר רק את הלהיטים ובגלל זה הוא פחות נהנה כשאני כולי התלהבתי!!!

galush29

New member
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה פלייליסט מעולה
אוף..תמיד אני רוצה ללכת להופעה,ובסוף יש משהו שאני לא יכולה..ובעצם זו הופעה עם פליילסט טוב.איזה גורל אכזר
הילדים חלולים אופק ילודתי אעאעאעאעאעאעאאע פשוט לא פייר=[

yellow cheese

New member
מיד לאחר מכן הוא הופיע ביום הסטודנט אצלנו

בשדה תימן. היה מדהים! כבר שכחתי כמה אביב יכול לרגש אותי. פסגת האושר היו 'סופרסטאר' ו'עונות'. רוב ההופעה הייתה הופעת להיטים ונינוש
יחד עם זאת, ההופעה הזו עשתה לי ריפרש בתאים הקטנים ונזכרתי למה הייתי נוסעת להופעות כל כך רחוקות.

yellow cheese

New member
לא, זה לא חוקי.

וחוץ מזה אני לא נסחבת עם מכשירים מקליטים למינהם. זה התפקיד של ליאורנר.

ליאורנר

New member
הייתה הופעה טובה מאוד....

שירים נדירים וביצועים ממש יפים הקלטתי אותה וחצי מההופעה נמחקה לי לצערי[מיני דיסק חדש ועדיין צריך ללמוד להשמתש בו כמו שצריך] אז בהמשך היום אני האלה את השירים שהקלטתי שהם[מלאך, שחור לבן, שיר שאלכס שרה, יומן מסע, אהבנו, אור הירח, כשאתה כאן, עם הזמן, סוף העולם] המשך יום טוב לכולם ומי יתן ואביב ימשיך לעשות הופעות כאלה

ליאורנר

New member
וגם אייל ברקוביץ ומוטי איווניר ישבו שולחן....

לידי, מוזר לי שהם באו להופעה

חחחחחח

הוא בטח מכיר רק תשירים המוכרים והוא בא בשביל 'מחר' ופתאום דוקא שהוא בא אביב עושה שירים נדירים כאלה אז הוא השתעמם כל ההופעה...

אלכסהה

New member
האמת שזה מוזר.

בהופעה הייתי מאוד מאוכזבת, הביצועים היו מושלמים אבל הוא פשוט מיהר כ"כ וזה ממש עצבן. אבל אני יודעת שאם לא הייתי הולכת והייתי עכשיו רואה את הפלייליסט הייתי בעננים. אז אפשר לסכם שהיה טוב. על הכנרת בזריחה, גאד דמאט

אלכסהה

New member
אני יודעת, אבל זה לא אומר

שאנשים ששילמו 110 שקלים על הופעה צריכים להדפק עם כל הכבוד.

ליאורנר

New member
שחור לבן מאתמול....

איכות לא כזאת משהו כי המיני דיסק חדש ואני עדיין צריך ללמוד איך להקליט בו כמו שצריך[כמו לא להקליט במצב LP2 ולא לקנות מקרופון טוב מדי בשבילו]... וגם המקרופון היה על השולחן אז כל פעם ששמו כוס על השולחן אז יש רעש מבהיל אז תזהרו קיצר בהופעות הבאות תהיינה הקלטות טובות יותר אבל בכל מקרה תהנו

למעלה