היה נחמד היום בקבוצה
בגלל מה שקרה לי בשבוע שעבר לא כל כך רציתי ללכת היום
גם העובדה שלא הלכתי לעבודה גרמה לי לרצות להישאר בבית באופן כללי
היום גם הבריכה נסגרת בעשר והלתבטתי האם ללכת לשחות לקבוצה או להישאר בבית וזהו
בסוף החלטתי ללכת לקבוצה ולהתמודד ולראות מה קורה ודווקא היה נחמד , החכמה הייתה נחמדה מהרגיל שכן היינו בגלריה ביחד
דיברנו היום על כל מיני דברים , בהתחלה נפלה לי שם הלסת לריצפה והייתי בדאון , מאחר וחברתי השנייה לקבוצה זאת שביטלה איתי את המפגשים
בטענה שאין לה כסף ישבה כאשר שקית של חנות בגדים לידה, וישר נכנסתי לסרטים שכל מה שהיא אמרה לי היה שקר שיש לה כסף ושהיא לא רוצה להיפגש איתי
והייתי בדאון , אמרתי לה תתחדשי זה היה בציניות אבל היא לא הרגישה .
בגלל שאמרתי לה תתחדשי תוך כדי המפגש אז היא חייכה אמרה תודה וסימנה לי שנדבר . תוך כדי הקבוצה העליתי בציניות את העובדה שרוב האנשים הם צבועים
ושאי אפשר לתת בהם אמון , דיברנו על איך יודעים שאדם רוצה איתך קשר , ואני אמרתי שאחת הדרכים לדעת האם הוא לא רוצה איתך קשר זה אם הוא מבטל מפגשים
והמדריכה חזרה על דבריי בקול , בהתחלה החברה שתקה ואז אמרה " למה ביטול של מפגשים יכול לקרות פעם ב... זה לא אומר " . לא הוספתי לדבר על כך
רק הייתי בדאון רציני .
אחרי הקבוצה הלכנו כולם לשבת באיזה מקום החברה לא התייחסה אליי כל הדרך לבית הקפה וכבר כמובן שנכנסתי לסרטים , או יותר נכון לא יצאתי מהם מאז הקבוצה
זה ממש כמו התקף אני נאטמת לחלוטין ומסתגרת בתוך עצמי.
תוך כדי הליכה לבית הקפה דווקא שוחחה איתי החכמה , שזה מה שרציתי נכון ?? קשר איתה ?? אבל אני כפי שהסברתי כאן הייתי טרודה בחברה שמתעלמת ושכביכול לא
רוצה איתי קשר .
בבית הקפה החכמה ואני ישבו אחת ליד השנייה והחברה באה והתיישבה מולי , היא הייתה נחמדה מאד מאד וסיפרה לי על איך שנקראו לה השבוע המכנסיים ושהיא
הלכה כל השבוע עם טייץ , והרי היא קנתה לפני שבועיים מכנסיים אז שאלתי אותה מה עם המכנסיים שקנית אז ? ( דיברתי בנחמדות לא בתובענות , תוקפנות או ציניות )
והיא סיפרה לי שהיא לא יכולה ללכת איתן כי הן לוחצות לה .
וזאת הייתה האמת היא ממש הייתה נחמדה וכרגיל .
היה נחמד מאד דיברתי הרבה עם החכמה וגם עם החברה . השדים שלי ..
אני גאה בעצמי אבל שהלכתי הערב לקבוצה כי אני הייתי פשוט בורחת ומריצה בראש כולם שונאים אותי , מתעלמים ממני , החברה שונאת אותי, החכמה אולי לא באמת
רצתה לבוא איתי , וכו' ... ואני שמחה שהלכתי וראיתי שהכל בראש שלי הכל זה שדים . גם חשבתי בבית הקפה ולמה היא באה לשבת איתנו בקפה עם אין לה כסף
למען האמת גם לי אין כסף כרגע נשאר לי עוד 127 ש"ח , ועדיין הלכתי לשבת איתם מתוך רצון בחברה וכך גם היא .
ואכן היא דוברת אמת ואין לה כסף , לא תמיד כולם משקרים לי , לפעמים אכן המציאות היא שאין לה כסף , ואולי היא הלכה לקניון עם חברה וראתה מכנסיים וקנתה אותן
כפי שקורא להרבה נשים .. מתי אלמד סוף סוף , ואני נופלת לתהומות עמוקים , ישבתי כמעט כל הקבוצה בדאון .. אני מביאה את הכל על עצמי הרוב זה אני ובראש שלי
אבל ברגע שזה קורה קשה לי להוציא את עצמי מזה , אם היא לא הייתה יושבת על ידינו הייתי בסרטים עד עכשיו ולא היה עוזר שהחכמה ישבה על ידי .. כי אני תמיד
עם מי שלא .... גם כאשר דברים מתחילים להתבהר קשה לקבל את זה ופשוט מחפשים צרות ולהרגיש רע .. כנראה גם המוח לא רגיל לדברים חיוביים ולכן הוא כל הזמן
הולך לכיוונים מוכרים .. ואכן לא יודעת להתמודד עם בסדר , המצב בסדר , נסבל לא הכל מושלם עדיין אבל המצב פי מאה יותר טוב ממה שהיה וקשה לקבל את זה
כי רגילים להרגיש חרא .. ולכן גם כאשר טוב עדיין קצת רע , ויש תמיד אבל .... יש לי חברות אבל .. עוד אין לי בן זוג .. אבל אני עדיין בעבודה הזאת .. אבל אני לא יודעת מה
ללמוד .. אבל ... יש אלף אבלים .