חזרתי עם משהו חדש!

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

The Crusader

New member
ליאור

שמע... אני רק מעביר דעה אני לא אומר שהיא לא מציירת יפה או משהו כי אני הייתי הראשון שהחמי לה כשהיא רק התחילה להראות את הציורים שלה פה.... אני רק אומר שיחסית לציורים האחרים שלה ולרמה שהיא מסוגלת ושהיא כבר ציירה בעבר...הציור הזה פחות טוב היא כבר ציירה ציורים פי מליון יותר יפים רק נתתי את חוות דעתי אני אוסיף חלק מן ההערות אין לי כוח לרשום את כולם: היידים כלומר גב היד והאמה נראות מוזר ולא טבעי למגן ברך בצד ימין שלנו אין נפח כלומר זה נראה כמו חתיכת נייר או קרטון עומד (שרק בגלל הצבעיה יש לו קצת נפח אבל עדיין לא מספיק) שרירי הרגליים נראים גם כן מוזרים ולא טבעיים וזהו בגדול ההערות המרכזיות מה שכן צבעיה מעולה! ושיער מדהים!

וואו - אחותי את גדולה!

ראשית - יפה, למרות שאני אישית לא אוהבת את הדמות. נשים הן יפות מאד - למה להרוס????? אבל ספציפית - הציור מקסים. אני דווקא אהבתי שאת הרקע עשית חלק - זה מדגיש את הדמות. מצידי אפשר לוותר על הרקע לגמרי. לגבי העור - אצלי הצבע יצא בסדר גמור. חוצמזה - זו דמות דמיונית - מי אמר שצריך להיות לה דווקא צבע עור כזה או אחר? הגוון נחמד. לגבי התנוחה - נראה לא נוח - לא ניסיתי, אבל למה לא? שוב זו דמות דמיונית, וזה נראה יותר פרקטי מלוטוס למיניהן. התלהבתי מהתהליך - זה החזיר לי את החשק לצייר ( אבל כנראה לא מספיק משעמם לי - אין מה לעשות לביה"ס ולצבא אין קונקורנציה בתחום...). האמת שהתהליך מאד הרשים אותי - יש לי בבית לא מעט שרבוטים כאלה, ואף פעם לא חשבתי שאפשר יהיה עוד לעשות מהם משהו - אשמח לנסות! ולסיכום - פעם הבאת תהרסי בנים! אני עדיין ממתינה לנסיכה שלי!

טוב הייתי חייבת

להיות קצת יותר ספציפית - הרי רצית ביקורת לא? ברגל השמאלית שלה, בחלק התחתון של הירך השארת קשקוש של קווי מתאר שמפריע. זה הדבר שמזכיר יותר מהכל לדעתי שהדמות מצויירת. בכלל איזור העכוז בתנוחה כזו הוא מאד בעייתי ויש להקפיד ששני הצדדים יגיעו לחיבור גם אם ווירטואלי באותו גובה למרות הקונטור השונה בשל התנוחה השונה של שתי הרגליים. צריך לזכור שבכיפוף בזווית כזו העכוש אינו עגול כי אם זוויתי. סה"כ זה יצא פרופורציונלי מספיק כי עובדה שמה שהפריע לי היה הקו המיותר יותר מהכל. אם כבר ניקית וריטשת וכו´, היית צריכה להפטר מהקו הזה. דבר נוסף, אחרי שהוספת את כל הרקע המפואר ( שכבר אמרתי שלדעתי הוא בדיוק מתאים להדגיש את הדמות) - למה לחתום דווקא על הרגל שלה? ובמחשבה שניה - אני מוותרת על הנסיכה לטובת צמד סירנות/ים

ככה זה עיצוב הדמות...

גם בהופעות האורח בספון, גם במיני סדרה הפרטית שלה וגם במיני סדרה עם ARIA (שזה אומר 3 ציירים שונים) כל השלושה (ובמיוחד גרג קפולו במיניסדרה העצמאית שלה) מדגישים את ההבדל בין הרגל שעליה יש מגן מתכת והרגל שעליה יש סנדל עם שרכים כמו של דויד המלך. זו הסיבה, עיצוב הדמות. למרות שיש הבדלים בין הפינאפ הזה לבין הדמות כפי שעיצבו אותה במקור, דווקא זה אינו אחד מהם.

למעלה