חזרתי רק עכשיו מיום ארוך ומפרך. נעצתי גפרורים

אליטובה

New member
חברה רקובה../images/Emo122.gif

כשהקרחת של נינט שולתתתתת.כשהסמים,האלימות והאכזריות מתפשטים סביב. כשאנשים נרצחים בגלל שטויות,כשההשתמטות מצהל גוברת והצבא הופך לצבא הכיפות הסרוגות והפריפריות.אי אפשר לבא בטענות.צהל זה אנחנו וככה בדיוק אנחנו נראים. חבל שאני פותח בביקורת כזאת על הבוקר הנפלא שטוף ה

stp51

New member
../images/Emo150.gifאיזה רוח קרבית על הבוקר, אבל אני מסכימה

עם כל מילה שלך, דוד בן גוריון בטח מתהפך בקברו על מה שעובר בארץ הזו
אבל התוכנית ארץ נהדרת, ממש מצחיקה והחברה' שם מאד מוכשרים ומצחיקים

אליטובה

New member
בהמשך למה שכתבתי...../images/Emo150.gif

אתמול בשידור משחק הטניס,הפרשן היה לא אחר מאשר קיצ'ס אני מקווה שזה שמו (מגיש התוכנית המהולל ארץ נהדרת) לדעתי ושוב לדעתי זה לא תוכנית בידור.אם הבן רוצה יש במות ולשם באים אנשים שרוצים לשמוע אותו....זו דעתי מישהו יכול להסביר לי מה המסר שהעוזר של ראש הממשלה העביר...אם רצו להגיד שאין לו מסר אז אני מבין, אבל תנו קצת רמה ,אפשר לצחוק גם ברמהההההההההה

אליטובה

New member
מה שטוב שאני לא לבד../images/Emo201.gif

רונית ,בן-כספית ואני באותה הדעת,,,,נכון ואנחנו לא הרוב,אבל אנחנו אומרים את מה שאנחנו מרגישים

ת'אמת להגיד לך ../images/Emo35.gif אין לי סבלנות לראות את כל

השטיות האלה גם כשזה מצחיק בהתחלה אחרי כמה דקות אני כבר לא צוחקת...מבינה את הרעיון ועוברת ערוץ ובדרך כלל אין מה לראות גם בערוץ שאחריו ...אבל אנחנו במיעוט כי רובם כן נהנים מהתוכניות האלה אז אולי אנחנו לא מספיק אינטילגנטים חחחחחחחחחח

אליטובה

New member
שויי../images/Emo215.gif

קבלתי אתמול מייל עם קישורית לספר שלך .את רואה שמך הולך לפניך.אם תפנה אליך אחת בשם נינה.תני לה טיפול טוב

amigoro

New member
אלי - ידעתי ששמעתי את הדברים איפה שהוא../images/Emo3.gif

אתמול בתוכנית - המילה שלי הוא פתח באותם דברים - הוא תומך בהשארות אולמרט כראש ממשלה .לא בטוח שזו הדיעה שלו.

stp51

New member
../images/Emo150.gifלמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifלא אהבת../images/Emo35.gif

stp51

New member
../images/Emo150.gifזה החרמון שלנו לא אנגליה ולא בטיח../images/Emo6.gif

למעלה