Hezi the one!
ס ססילייה New member 12/6/07 #39 למה אתה משרשר אליי?XDDD a d i 8 לומדת בבליך במגמת תיאטרון.. ואני לא יודעת מעבר לזה
B B a m b o o k New member 12/6/07 #40 ../images/Emo6.gifבלבלת אותו, גם כן את ולהדבר במקום אחרים, כי זה כיף
A a d i 8 New member 12/6/07 #41 הלו!הלו! מה נהייתם הדוברים שלי?? ןג'וני אכן מגמת תאטרון וכן אני בכיתה עם פישי הרציון ושני ניב וכל אלה מכיר אותם מהצופים?
הלו!הלו! מה נהייתם הדוברים שלי?? ןג'וני אכן מגמת תאטרון וכן אני בכיתה עם פישי הרציון ושני ניב וכל אלה מכיר אותם מהצופים?
A a d i 8 New member 12/6/07 #43 חחחחחחחחחחחחחח אני אשמח לזרוק עלייך מילה טובה ואבל אל תדאג ניראה לי שגם שנה הבאה הם פותחים כיתה כפולה[40 במקום 20] ככה שאם אתה טוב יש לך סיוכי גדול מאוד להיכנס האמת שלטובתך אני מקווה שיפתחו כיתה רגילה ולא כפולה...
חחחחחחחחחחחחחח אני אשמח לזרוק עלייך מילה טובה ואבל אל תדאג ניראה לי שגם שנה הבאה הם פותחים כיתה כפולה[40 במקום 20] ככה שאם אתה טוב יש לך סיוכי גדול מאוד להיכנס האמת שלטובתך אני מקווה שיפתחו כיתה רגילה ולא כפולה...
מ מכשפהקטנהזונה New member 10/6/07 #15 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני הכי נחמדה בעולם!!../images/Emo9.gif אני מיכלי, 15 באוגוסט, קיבוץ בצפון . מה שלומך?
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני הכי נחמדה בעולם!!../images/Emo9.gif אני מיכלי, 15 באוגוסט, קיבוץ בצפון . מה שלומך?
S shahaf shecter New member 10/6/07 #12 אזזזז...../images/Emo181.gif אני שחף עוד מעט 15 מתל אביב והעיקר שחזרת.. אהה?!
א אסי סרחנה בנשמה New member 10/6/07 #17 מזה התגעגענו!!! שיאווו|פנית| ברוך השב! אני קרן בת 18 וחצי ת"א תהנה פה!
ס ססילייה New member 11/6/07 #22 ../images/Emo12.gif הניק ניימ שלך מצלצל לי מוכר. אני ליל. <ומלחמת העולמות זה הסרט הכי טוב בעולם!......אח..דקוטה. >
../images/Emo12.gif הניק ניימ שלך מצלצל לי מוכר. אני ליל. <ומלחמת העולמות זה הסרט הכי טוב בעולם!......אח..דקוטה. >