חזרתי!! הייחולך?
S S h a d o w f a x New member 15/4/04 #15 אממממ אוופסי חחח סוורי חשבתי ... על זה שטעיתי וזה שהוא בן. חיחי. אבל היה מאוחר מידי לתקן. ואני לא בפורום star wars כי אני לא כל כך אוהבת את הסרטים *מודה באשמה*
אממממ אוופסי חחח סוורי חשבתי ... על זה שטעיתי וזה שהוא בן. חיחי. אבל היה מאוחר מידי לתקן. ואני לא בפורום star wars כי אני לא כל כך אוהבת את הסרטים *מודה באשמה*
C Chakotay New member 16/4/04 #24 ../images/Emo2.gif לא אוהבת ? ../images/Emo2.gif חחחח אני התכוונתי למה את לא בפורום Star Wars בגלל שהחתימה שלך מתאימה למישהו שאוהב SW.
../images/Emo2.gif לא אוהבת ? ../images/Emo2.gif חחחח אני התכוונתי למה את לא בפורום Star Wars בגלל שהחתימה שלך מתאימה למישהו שאוהב SW.
S S h a d o w f a x New member 16/4/04 #26 אני לא מתחברת לסרט הזה כל כך.... ולכול מה שמיסביב אבל יש לי כבוד למוסד המקודש שנקרא sw. אבל חחחחח זה נחמד שאני מתאימה להגדרה של אדם שאוהב sw. מקווה שהבנת אותי.
אני לא מתחברת לסרט הזה כל כך.... ולכול מה שמיסביב אבל יש לי כבוד למוסד המקודש שנקרא sw. אבל חחחחח זה נחמד שאני מתאימה להגדרה של אדם שאוהב sw. מקווה שהבנת אותי.
א איירה גיינס New member 15/4/04 #12 שלום שלום!!! ברוך שובך! מצטער על האיחור... פה לא קרה משהו מיוחד חוץ משרשור המשחק שעשיתי!!! שרשור ארוך שהיינו צריכים שני שרשורים בשבילו (ובסוף עשינו עוד אחד)!!! אתה מוזמן להשתתף
שלום שלום!!! ברוך שובך! מצטער על האיחור... פה לא קרה משהו מיוחד חוץ משרשור המשחק שעשיתי!!! שרשור ארוך שהיינו צריכים שני שרשורים בשבילו (ובסוף עשינו עוד אחד)!!! אתה מוזמן להשתתף