ברוך השב... ונ"שנ"ש עברתי טסט פנימי עכשיו נשאר "רק" חיצוני חח
A aniviel New member 15/4/04 #16 ברוך השב... ונ"שנ"ש ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif עברתי טסט פנימי עכשיו נשאר "רק" חיצוני חח
ברוך השב... ונ"שנ"ש ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif עברתי טסט פנימי עכשיו נשאר "רק" חיצוני חח
S S h a d o w f a x New member 15/4/04 #18 וווופפיייי. איזה יופי.... אייי ואני עברתי את המתכונת בגמרא (זוכרת? הנושא המעצבן!) וזה לא היה קל - רק שאין לי מושג כמה קיבלתי. אבל המורה אמר שאני ידעתי מצויין! אז בואו נגיד אני מקווה ל85! עכשיו תעברי טסט חיצוני כבר! ואז תחגגי עם הדרוזים.
וווופפיייי. איזה יופי.... אייי ואני עברתי את המתכונת בגמרא (זוכרת? הנושא המעצבן!) וזה לא היה קל - רק שאין לי מושג כמה קיבלתי. אבל המורה אמר שאני ידעתי מצויין! אז בואו נגיד אני מקווה ל85! עכשיו תעברי טסט חיצוני כבר! ואז תחגגי עם הדרוזים.
T ThisIsJustME New member 15/4/04 #19 ../images/Emo49.gifלירווווון../images/Emo70.gif|../images/Emo13.gif
E Eowyn of Rohan New member 16/4/04 #25 ../images/Emo47.gifכל הכבוד!! למה הורידו את הגביע? ו איילת! חחחחח עם הדרוזים .
ד דוריןהשביעי New member 15/4/04 #23 תודה לכולם!../images/Emo140.gif קבלה חמה..|פורץ בבכי| חוזרים בזמן בימי שהי ורביעי, ודורין ניוז כנראה בשבוע הבא.[כן, לירון,את תקבלי את זה לבדיקה ]
תודה לכולם!../images/Emo140.gif קבלה חמה..|פורץ בבכי| חוזרים בזמן בימי שהי ורביעי, ודורין ניוז כנראה בשבוע הבא.[כן, לירון,את תקבלי את זה לבדיקה ]
פ פינקילושה New member 16/4/04 #27 ברוך השב.../images/Emo9.gif לא נורא שזה בדליי קל. |u| ולירון - מזל טוב!