מתי הלכת? זה נשמע כמו נרדמתי לפני שגמרת!
ג גליה 32 היחידה New member 20/6/04 #52 ופעם הבאה את לוקחת אותי -איתך. מה שלום מוסטאפה ומוחמאד(איך אמרת קוראים לשלישי)?
ס סוף עונה New member 20/6/04 #55 מגדי ../images/Emo6.gif ובפעם הבאה (ותהיה פעם הבאה) תגידי כן, ותבואי כשאני מציעה לך!!!!!!!!
O o®eL New member 20/6/04 #63 שמחה שחזרת...רק שלא ידעתי שנסעת... מקווה שנהנית, שחגגת כל רגע של החופש. ועכשיו מחפשת את קסם אשה. כשאמצא גם אותה אוכל להיות ל ג מ ר י ר ג ו ע ה . כיף שאת כאן, שאת - את. אגב, גם אני חזרתי, קצת, אולי והיית חסרה לי.
שמחה שחזרת...רק שלא ידעתי שנסעת... מקווה שנהנית, שחגגת כל רגע של החופש. ועכשיו מחפשת את קסם אשה. כשאמצא גם אותה אוכל להיות ל ג מ ר י ר ג ו ע ה . כיף שאת כאן, שאת - את. אגב, גם אני חזרתי, קצת, אולי והיית חסרה לי.
ס סוף עונה New member 20/6/04 #67 אוראל ../images/Emo24.gif זו היתה העלמות חיובית מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הלוואי וירבו כמוה!!!!!
א אריקו המקורי New member 20/6/04 #65 ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אני לא יודע מה איתך? אני התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!! אריק המתוק
ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אני לא יודע מה איתך? אני התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!! אריק המתוק