דיווח לא ממש מקיף
היינו בגרמניה, פולין ואוסטריה, הופענו 14 פעמים ב17 ימים, חווינו כיף רצוף שלא נפסק, אפילו עד עכשיו, כאשר המקומות והאנשים והלהקות שפגשנו היו מדהימים, ופתחו בפנינו עולם חדש של גישה מאוד שונה לגבי מה זה מוסיקה בכלל ומה זה פאנק בפרט, בכל הנוגע ליחס ללהקות, יחסי שיתוף בין הלהקות עצמן, והתעניינות בחיים בישראל, או בחיים במדינות שאנשים שפגשנו באו מהן. הופענו עם להקות משלל מדינות כמו ארה"ב,שבדיה,נורווגיה,פינלנד,אנגליה,איטליה,מקסיקו,ברזיל,גרמניה,פולין וכו', ככה שכל לילה היה חוויה שונה וכלל בתוכו סיפורים שונים, צחוקים שונים וגם מוסיקה שונה. לפירוט כולל של ההופעות שניגנו בהן אפשר להסתכל בדף שלנו www.myspace.com/brutalasshole הקהל הגרמני יבש. הוא כמעט ואינו רוקד, אפילו להקות שהופענו איתן שמושכות הרבה תשומת לב, ומן הסתם הרבה אנשים, הופיעו מול קהל סטטי שמקסימום הניד בראשו. הקהל הפולני יותר אקטיבי, יותר רוקד, יותר לוקח חלק בהופעה, אבל אני לא יכול להגיד איפה היה כיף להופיע, כי כל ערב היה מאוד שונה. אני לא יכול לתאר את עוצמת החוויה, כי חייבים להיות שם כדי להבין, אני רק יכול לומר שאנשים פה צריכים לשנות לגמרי את התפישה שלהם, ומקום להתלהב ממשבצת חימום של 40 דקות בברבי (עם כל הכבוד), לקום ולעשות משהו, כי ברגע שאתה אומר לעצמך שאתה עושה את זה, שום דבר לא בשמיים. שורה תחתונה, זה היה החודש הכי כיף בחיי (אמנם הטור היה רק 17 יום, אבל אחר כך "קינחתי" בחופשה בספרד). מי שרוצה עוד פירוט מוזמן לפנות אלי במסרים.