חזרתי

meytar

New member
...

כ שקראתי שכתבת שיש שם ביצות, ישר נזכרתי בנסיכה הקסומה, וזה גרם לי לתהות באמת היכן צילמו את הסרט.. ואז המשכתי לקרוא וראיתי שהיכן שהתמונה צולמה. גם אני רוצה להיות איפה שצילמו את הסרט..): תמונות מדהימות..

האגם בקזיק

העיירה קזיק (Keswick) היא אחת משלוש העיירות היחידות באגמים (השתיים האחרות הן אמבלסייד ו-ווינדמיר). כל התושבים, כאמור, מתפרנסים מתיירות, בין אם כבעלי בתי מלון קטנים, מסעדות, מזכרות, או חנויות לציוד טרקים. העיירה הציורית נמצאת לצדו של אחד האגמים - למעשה יש רק "אגם" אחד באזור; האחרים נקראים בשמות אחרים.

מעגל האבנים בקסלריג

על ראש אחד ההרים, ב-Castlerigg נמצא אחד ממעגלי-האבנים המפורסמים של בריטניה. המעגל הוקם בערך ב-3000 לפנה"ס. אתם יכולים לקרוא עליו כאן: http://www.stonepages.com/england/england.html אהבתי איך שהמקום פתוח לגמרי, לא מוגן, והכבשים משוטטות בין האבנים ואוכלות עשב להנאתן, באין מפריע.

CrazySheep1

New member
תמונות מדהימות!!!

כשאומרים לי אנגליה אסוציאטיבית אני חושב על לונדון, העיר התוססת, עם המון המון המון חנויות מוזיקה ואוטובסים אדומים של 2 קומות. לא נחשפתי מעולם לנופי הטבע המרהיבים של בריטניה. נראה שהיית במקומות משגעים.

פרלמנים

New member
חברים יקרים../images/Emo124.gif שבת שלום!

היה נעים ונוח להיות מנהלת אורחת בפורום שלכם
יש לכם פורום נהדר ששמור על גחלת ארוכה וחשובה של הרכב מוזיקלי ויצירות בלתי נשכחות לטעמי
תודה על האירוח וההתנהגות הטובה
שבת שלום, מקווה להיות אורחת קבועה כאן גם בלי להיות מנהלת זמנית. ג'סיקה

itaikuskus

New member
טוב אני הקדמתי אותך

אני הייתי בסביבות 5 בבוקר... הייתי בכל מיני מדינות באירופה, וניגנתי הופעות עם הלהקה שלי, ברוטל אסולט, מה שנקרא "טור" (-:

וואו.....

אפשר לקבל דיווח מקיף מהטור הנ"ל? איפה הייתם? מה חוויתם? את מי פגשתם? איך היה הקהל?

itaikuskus

New member
דיווח לא ממש מקיף

היינו בגרמניה, פולין ואוסטריה, הופענו 14 פעמים ב17 ימים, חווינו כיף רצוף שלא נפסק, אפילו עד עכשיו, כאשר המקומות והאנשים והלהקות שפגשנו היו מדהימים, ופתחו בפנינו עולם חדש של גישה מאוד שונה לגבי מה זה מוסיקה בכלל ומה זה פאנק בפרט, בכל הנוגע ליחס ללהקות, יחסי שיתוף בין הלהקות עצמן, והתעניינות בחיים בישראל, או בחיים במדינות שאנשים שפגשנו באו מהן. הופענו עם להקות משלל מדינות כמו ארה"ב,שבדיה,נורווגיה,פינלנד,אנגליה,איטליה,מקסיקו,ברזיל,גרמניה,פולין וכו', ככה שכל לילה היה חוויה שונה וכלל בתוכו סיפורים שונים, צחוקים שונים וגם מוסיקה שונה. לפירוט כולל של ההופעות שניגנו בהן אפשר להסתכל בדף שלנו www.myspace.com/brutalasshole הקהל הגרמני יבש. הוא כמעט ואינו רוקד, אפילו להקות שהופענו איתן שמושכות הרבה תשומת לב, ומן הסתם הרבה אנשים, הופיעו מול קהל סטטי שמקסימום הניד בראשו. הקהל הפולני יותר אקטיבי, יותר רוקד, יותר לוקח חלק בהופעה, אבל אני לא יכול להגיד איפה היה כיף להופיע, כי כל ערב היה מאוד שונה. אני לא יכול לתאר את עוצמת החוויה, כי חייבים להיות שם כדי להבין, אני רק יכול לומר שאנשים פה צריכים לשנות לגמרי את התפישה שלהם, ומקום להתלהב ממשבצת חימום של 40 דקות בברבי (עם כל הכבוד), לקום ולעשות משהו, כי ברגע שאתה אומר לעצמך שאתה עושה את זה, שום דבר לא בשמיים. שורה תחתונה, זה היה החודש הכי כיף בחיי (אמנם הטור היה רק 17 יום, אבל אחר כך "קינחתי" בחופשה בספרד). מי שרוצה עוד פירוט מוזמן לפנות אלי במסרים.

נשמע נהדר

מה עם קצת תמונות? בטח יותר יעניין אנשים כאן מאשר תמונות הנוף שלי..

RoieL

New member
הלו ציף!

איך היה? מייסון כמעט דרס אותך (זה סוג של חלום שלי
)

הוא לא דרס... ../images/Emo13.gif

אבל נתקלתי שלשום במייקל פיילין. הייתי בדרך חזרה מתאטרון ה"גלוב" בגדה הדרומית, וחציתי את הנהר דרך גשר המילניום החדש. זהו גשר לא-רחב, להולכי רגל בלבד. באמצע הגשר עמדו פיילין + במאי + צלם, כשהם עסוקים בצילומים מן הסתם. כל העוברים והשבים זיהו אותו, אבל לא הפריעו לצילומים. טוב, בכ"ז, הייתי במרחק של פחות ממטר מאחד מחברי מונטי פייתון !11!!

למעלה