חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
|ממתין שיירגעו החצוצרות, שהבנות הכמעט-עירומות-לחלוטין יפסיקו את ריקודיהן, ושילדה בלבן תפסיק לצרוח שהיא אוהבת אותי, הבנתי! ו... ממתין שחבל"ז יתלבש שוב, כבר לא נעים לי| התגעגעתי אליכם כל כך! את השבוע האחרון העברתי בבי"ח רמב"ם, ואח"כ בבי"ח (כמה קיצורים, סאמק!!!) 10 (שזה בי"ח [די!!!] צבאי)... והנה, אני שוב בבית, עייף מתמיד (מתעייף מכל תזוזה שלי). כאבי הבטן, שאגב - נגרמו בגלל דלקת בכבד ולא בגלל הטחול - נעלמו כמעט קליל... נותרו רק הרעידות שאחרי, שגם הן ממש רועשות. אז זהו, חברים. ממש התרגשתי (כמעט בכיתי
ועוד.. ועוד... מהתרגשות, לא מכאבים
) משרשור ההחלמהירה שכתבתם לי כאן
. אוהב את כולכם, כל אחד ואחד מכם. אבל בעיקר את: ילדונת, חבל"ז (סמלמין יפה שלי, כל כך התגעגעתי
), יובל, אלעד, וכולם בעצם.
חבל"ז, תתלבש כבר
אוהבותכם. אין לי כח להשקיע בחוֹלמים, אני עייף מדי. אבל ברגע שאני אבריא (שזה בעוד כמה חודשים, גאד דמט
), הם יחזרו בקאמבק עצבני. הולך לשתות
זווץ (זה השם החדש שחנצה הדביקה לי).
(ילדונת, אני לא יכול להתחתן איתך, אני תפוס! די
)
|ממתין שיירגעו החצוצרות, שהבנות הכמעט-עירומות-לחלוטין יפסיקו את ריקודיהן, ושילדה בלבן תפסיק לצרוח שהיא אוהבת אותי, הבנתי! ו... ממתין שחבל"ז יתלבש שוב, כבר לא נעים לי| התגעגעתי אליכם כל כך! את השבוע האחרון העברתי בבי"ח רמב"ם, ואח"כ בבי"ח (כמה קיצורים, סאמק!!!) 10 (שזה בי"ח [די!!!] צבאי)... והנה, אני שוב בבית, עייף מתמיד (מתעייף מכל תזוזה שלי). כאבי הבטן, שאגב - נגרמו בגלל דלקת בכבד ולא בגלל הטחול - נעלמו כמעט קליל... נותרו רק הרעידות שאחרי, שגם הן ממש רועשות. אז זהו, חברים. ממש התרגשתי (כמעט בכיתי