אמן אבל הוא אמר כבר שעוד לא - יש לו עוד חודשים עד שהוא יבריא כמו שצריך.
Y yuval k New member 20/7/03 #20 אמן אבל הוא אמר כבר שעוד לא - יש לו עוד חודשים עד שהוא יבריא כמו שצריך.
ח חוצפאי New member 21/7/03 #23 ../images/Emo12.gif |בהלם| אני צריך להביא לכם |מתנה| חוצפאיות, לא (אם אתה מתעקש, אתה יכול לקבל את ארבעת שקיות האינפוזיה שמילאו אותי במשך יומיים וחצי. מספיק טוף )
../images/Emo12.gif |בהלם| אני צריך להביא לכם |מתנה| חוצפאיות, לא (אם אתה מתעקש, אתה יכול לקבל את ארבעת שקיות האינפוזיה שמילאו אותי במשך יומיים וחצי. מספיק טוף )
N naatz New member 21/7/03 #26 אני יכול לפתוח סניף מתחרה... גם אצלי יש שקית אינפוזיה בודדה (של סיליין). כמו גם כמה וונפלונים, צינור טפטוף אחד (זה שמתחבר לשקית.. ) וכמה מסיכות מנתחים.. יש מצב לziv@naatz inc.? naatz
אני יכול לפתוח סניף מתחרה... גם אצלי יש שקית אינפוזיה בודדה (של סיליין). כמו גם כמה וונפלונים, צינור טפטוף אחד (זה שמתחבר לשקית.. ) וכמה מסיכות מנתחים.. יש מצב לziv@naatz inc.? naatz
ח חוצפאי New member 21/7/03 #27 מצטער מותק. אני עסוק בהשתלטות מטורפת על תיאטרון הכוכב. אבל דבריתי שבוע הבא, אחורי ההשתלטות המטורפת. יאללה, אני פשוט משתלט מטורף סדרתי. (די, שתגמר כבר הסדרה הזו אני מכור )
מצטער מותק. אני עסוק בהשתלטות מטורפת על תיאטרון הכוכב. אבל דבריתי שבוע הבא, אחורי ההשתלטות המטורפת. יאללה, אני פשוט משתלט מטורף סדרתי. (די, שתגמר כבר הסדרה הזו אני מכור )
ח חוצפאי New member 21/7/03 #28 אגב, נעל... שלא תחשוב חס וחלילה שדחיתי את הצעתך. כאילו, דחיתי אותה בשבוע (בערך) - אבל לא סירבתי פשוט יש עיכוב בתכניות. בינתיים תתפשט.
אגב, נעל... שלא תחשוב חס וחלילה שדחיתי את הצעתך. כאילו, דחיתי אותה בשבוע (בערך) - אבל לא סירבתי פשוט יש עיכוב בתכניות. בינתיים תתפשט.