הוא נפטר מקוליק...
© ©SEAN and INDIANA© New member 14/7/03 #23 יעל יא כוסיייית!! מה קורה? מה שלום ג'ז? הוא בסדר????? ומה שלומך??? בואנה ילדה לא שמעתי ממך חודשים! מה קרה האיסי שלך חולה?
יעל יא כוסיייית!! מה קורה? מה שלום ג'ז? הוא בסדר????? ומה שלומך??? בואנה ילדה לא שמעתי ממך חודשים! מה קרה האיסי שלך חולה?
פ פלפלית אוהבת סוסים New member 14/7/03 #24 נר לזכרו של ווינדי../images/Emo16.gif אני מצטערת יעל! אני מדליקה נר לזכרו וונדי וסליחה על הניצול של ההודעה אבל הנה די ג'י הוא ניראה קצת מוזר
נר לזכרו של ווינדי../images/Emo16.gif אני מצטערת יעל! אני מדליקה נר לזכרו וונדי וסליחה על הניצול של ההודעה אבל הנה די ג'י הוא ניראה קצת מוזר
ו ווינגז New member 14/7/03 #25 האייסי? לא נכנסתי כמה חודשים בגלל דיכי.... ועכשיו כשניסיתי להכנס הוא לגמרי מלא בהודעות ותוקע את המחשב... אז ש... הוא בערך מת
האייסי? לא נכנסתי כמה חודשים בגלל דיכי.... ועכשיו כשניסיתי להכנס הוא לגמרי מלא בהודעות ותוקע את המחשב... אז ש... הוא בערך מת
ש שיקמיייי רוכבת אוהבת New member 13/7/03 #20 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אני מצטערת לשמוע ../images/Emo16.gif|נר