חזרתי

invalid user

New member
חזרתי

חזרתי, לקח לי רבע שעה עד שנזכרתי בסיסמא שלי, אבל אחרי כמעט חודשיים שלא הייתי פה, אני אתחיל למרר לכם את החיים. (בדיוק כמו פעם) ושיהיה לכם יום נפלא.

פריפטס

New member
דבר בשם עצמך

בינתיים יש 3 אנשים (חוץ מהדביל שחזר) בפורום. אתה אחד מהם. הוא חסר לך. אני אחד מהם. הוא לא חסר לי. עוד אחד הוא שיר, ואנחנו לא יודעים עד כמה הוא חסר לו או לא, ולכן עד שלא נשאל את שיר, למה שלא תגיד שהדביל חסר לך, ואולי לעוד מישהו.

טוב טוב, תרגע ../images/Emo13.gif

לי הוא כמובן ממש לא חסר. אבל הוא כן חסר לצחי, ולמנהל הפורום, וגם לבחור ההוא שרוצה להפוך את ישראל לדיקטטורה או לפחות למשטר אפרטהייד...

invalid user

New member
תגובה

עכשיו יש 3 אנשים בפורום, אתה לא בן אדם!!!!1 ושיהיה לכם יום נפלא

פריפטס

New member
נו ודאי

מה בדיוק אמרתי? שלא התגעגעתי אליו? סליחה, באמת... לא אמרתי שום דבר חוץ מהאמת המאוד אובייקטיבית. אלה הרגשות שלי ואני לא אגיד שהתגעגעתי אם לא התגעגעתי. ואני לא מוכן לאמר שיש יותר מאיש אחד שהתגעגע אליו בפורום אם זה לא נכון, ואני לא אסכים לאמירה כזאת. אבל לא, אני לא מתפלא. שיקרא לי איך שירצה. יש אנשים שאני פשוט מרחם עליהם...

פריפטס

New member
אולי לא

אבל היא יותר אובייקטיבית מזה שאני כלב... למה שלא תעשה סקר בפורום- מה יותר נכון- שאני כלב או שהוא דביל?

Zack DA

New member
כלומר אתה מודה שהתחלת איתו....

אם תדבר אליו יפה - הוא לא ישנא אותך כל כך....

Zack DA

New member
זה מזכיר לי, אגב, שפעם

הוא ניסה לדבר אליך יפה, וזה היה מאוד מצחיק כשהוא פנה אליך בתואר "אדוני ההומו".

פריפטס

New member
נחמד מצידו

או שאתה פשוט לא מבין שהוא היה סרקסטי. או שאתה מבין אבל עוצם את עיניך. בכל מקרה זה לא משנה לי.

למעלה