אגב הוא טען בזמנו שהתואר הומו הוא לגיטימי - ואתה זה שרואה בזה כירידה...
Z Zack DA New member 30/8/03 #26 אגב הוא טען בזמנו שהתואר הומו הוא לגיטימי - ואתה זה שרואה בזה כירידה...
Z Zack DA New member 30/8/03 #25 נו באמת אז בואפן כללי אתה נחמד רק לאנשים שאכפת לך מהם ? מה קרה, אסור להיות נחמדים באופן כללי ?
פ פריפטס New member 30/8/03 #28 זה הולך ככה אני נחמד באופן כללי כי כשאני פוגש אדם מסויים אכפת לי ממנו. אם הוא יוכיח שהוא לא שווה את זה- אז אני גם לא אהיה אליו נחמד.
זה הולך ככה אני נחמד באופן כללי כי כשאני פוגש אדם מסויים אכפת לי ממנו. אם הוא יוכיח שהוא לא שווה את זה- אז אני גם לא אהיה אליו נחמד.
Z Zack DA New member 31/8/03 #30 המממממממ אין לי מה להגיד, חוץ מזה שאני חושב שויתרת על איתן מוקדם מדי....
I invalid user New member 24/8/03 #12 עוד דבר לכל מי שמעונין לדעת איפה הייתי התשובה היא: ארה"ב וארופה.