חזרתי..

חזרתי..

זהו, זה נגמר. רצועת עזה שוממת. אין כל נפש חיה, מלבד חיילים השומרים על האזור. לא כתבתי פה שבוע שעבר מפני שלא יכולתי. הגעתי הבייתה ורציתי לשכוח. נשברתי. נשברתי מקסם המקום, נשברתי בגלל זוג העיניים של שילה הקטן שסיפר לי על המקום, נשברתי בגלל הטלאי הכתום והמזורגג,נשברתי מהנערה שצעקתי עלי מילות שווא. פיניתי את מורג וגן אור. בין היישובים היפים ביותר שהייתי בהם. כאב לי כמו שלא כאב לי מעולם. בכל העת האמנתי שזה הדבר הנכון, וכך אני חושבת גם היום. אבל קשה להתעלם מהעובדה שאנשים גרו שם. בטח מפתיע אתכם לקרוא שדווקא אני, בעלת דעות כל כך שמאלניות, נשברתי, בכיתי, זעקתי. אבל זו המציאות. על דבר אני שמחה וגאה. אני שמחה על הדרך בה פיניתי את האנשים האלה. דרך של כבוד ורגישות. ניסיתי לגרום כמה שפחות כאב לאנשים האלה. אני שמחה שהאנשים האלה שוב "בארץ". מוגנים כמו שמעולם לא היו! אולי ביום מן הימים אני אפתח את קופסת הברזל בלב ואספר לכם מה היה שם. בינתיים, אני לא רוצה להיזכר.. חיילי צה"ל, חיזקו ואימצו!

יוטו

New member
אני מאחל לך שיגרשו גם אותך כך

מהבית. . . ולא רק אותך- כול מי שהיה שותף לזה. . .

תגובה בוגרת ורצינית

אל תצפה לתגובות בוגרות ורציניות על הודעות ילדותיות.

יוטו

New member
כן . אהיה מרוצה אם מי שגירשה יהודים

מביתם ומאדמתם תהיה מגורשת גם היא. .

לא אמרתי שלא תיהיה מרוצה.

גם אני למשל, אהיה מרוצה אם תפסיק לכתוב הודעות ילדותיות כאלה בפורום. אבל גם זה לא יקרה....

ab138

New member
מאחל לך סבל כל החיים על מה שעשית

וכן בכל פעם בחיים שתחשבי שעת עולה על הגל הנכון הכל יחרב לך בחיים בית חבר משפחה קריירה עד שתתחרתי מעומק הלב על החיים שהרסת לאנשים.

מרגש נורא ממש בראבו...

את שמחה שהם שוב "בארץ"...למה לפני 35 שנה הם לא היו בארץ?...שאז קראו להם חלוצים ומתיישבים שהולכים לבנות את הארץ ולהקים מקום מדהים ומעצמה חקלאית מכלום...והיום שאתם השמאלנים והתקשורת הפכתם אותם לזבל למתנחלים מסריחים....כמו שאמר אדם ששכל את אשתו שם...."הכושי עשה את שלו"...אבל אני יאמר לך משהו אנחנו נחזור לשם לא משנה כמה זמן זה יקח...אבל אנחנו נחזור ובלי ויכוחים על ארץ ישראל...חבל על הקרבות שנעבור בשביל לכבוש את זה שוב...אז אני ממש שמח שאת שמחה שהם שוב בארץ ואת קופסת הברזל שלך תפתחי במקום מבודד ורחוק מאדם...כי יעשה בשכל האדם שלא יקשיב לך.... ואתה אריק שרון תשלם על כל פיסת אדמה שהחזרת ועל כל דמעה שנזלה בגלל פקודת הרשע הזו..... חיזקו ואמצו אנשי גוש קטיף!!!!

adalia

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שייקה 1

New member
Ze pesha

Lesayea larodan hametoraf sheshmo arik sharon legaresh yehudim meadmatam.lo meshane kama kaav lah et hamaase asit uvda!

Lאחד

New member
יופי, עכשיו את מרוצה?

אני מאחל לך שכשיגרשו אותך מהבית שלך יעשו את זה גם כן ב"רגישות" ובנחישות, אהממ וגם תקבלי את כל המחמאות שחולקו לנו על ידי התקשורת, הרמטכ"ל והמשטרה וגם שתחטפי את כל המכות שאנחנו חטפנו בנחישות וב"רגישות"...

אתה מפתיע אותי

חטפת מכות?! אה וואלה.. אז אולי תספר לכולם למה חטפת מכות וממי בדיוק חטפת..

כי הוא נלחם על חלק ממדינת ישראל

זה למה....ולא משנה חייל או שוטר...הוא נלחם למען דבר קדוש ואתם נלחמתם למען משפחת פשע.....תחשבי על זה....אני לא מאשים אותך אלא תדיקטטור שיושב בכנסת...אבל זמני...הכל זמני....

Lאחד

New member
מפתיע אותך?

חטפתי מכות מסגן בחרוב כי לא רציתי לעלות לטיולית... (לא, לא החזרתי לו, למרות שהיה מגיע לו!) אני חוזר ומאחל לך שכשיגרשו אותך מביתך יעשו זאת כמו שעשו לנו ואני מבטיח לך שאני לא אשתתף בגירוש שלך כי אני לא משתתף בפשעים כאלה ואני אהיה מוכן ללכת לכלא בשביל לא לגרש אותך מביתך, אפילו שאת גירשת אותנו מבתינו...

יוטו

New member
זו היתה הבעיה שלכם . .התייחסתם

ביותר מידי כבוד לחיילי צבא הגנה למשפחת שרון. .

אני יכולה לספר לך,

שחטפתי מכות ממג"בניק ומשוטרת. למה? כי עיצבן אותם, שלא כמו כולם שנלחמו בהם ישבו על הרצפה ולא היו מוכנים לקום אני עשיתי מה שאמרו ועליתי לאוטובוס. אז השוטרת החליטה שאני הולכת לאט מדי? אה באמת? את רוצה שאני ארוץ לעבר המג"בניקים הדוחפים שם? אני עומדת פה יפה מחכה שהם יפסיקו להרביץ. יש לה זכות לצרוח עליי ולדחוף אותי? לתפוס לי את היד חזק? ואחרי שאני מבקשת ממנה יפה לעזוב אותי כי אני עולה לבד היא חייבת להביא 5 מג"בניקים שידחפו אותי בעוד יותר אלימות? ואולי השוטר, שתפס את האיש שבא להגיש עזרה ראשונה, שגר בכלל בקיבוץ ליד, והכריח אותו לעלות לאוטובוס, ואחרי שהוא הסביר לו שהרכב שלו ליד והוא מגיש פה עזרה ראשונה אז הוא לא צריך לעלות לאוטובוס כי מותר לו להיות פה השוטר תפס אותו בשיער, וגרר אותו עד לרצפה!!!!! בעיניים שלי ראיתי. בעיניים! אז לא הצלחנו לראות את התג המוסתר "משום מה" של השוטר הזה, וגם לא את שמות המג"בניקים. אבל הקב"ה ראה. עוד חודשיים יום הדין. אנחנו נוכל לעמוד ולומר ידינו לא שפכו את הדם הזה, והם? כמו שאת בטח יודעת, לנו יש רק מלך אחד. ה' הוא המלך. ואותו, אף אחד לא יוכל לנצח - גם לא במכות רצח וירידה מתחת לצלם אנוש, כמו שראיתי לא פעם, מה שסיפרתי כאן רק עדות אחת חיה שראיתי מול העיניים שלי! ועל גופי.

אתם גרמתם להם להרביץ לכם.

אתם ידעתם טוב מאוד שאחרי ה-17.8 אסור היה לכם להיות בשטח הזה. מי שבכל זאת נשאר שם, נשאר שם מסיבה אחת ויחידה - לריב, ללכת מכות ולהילחם עם חיילי צה"ל. זה מה שרציתם - אך למרות זאת, צה"ל התנהג באיפוק (מדהים אני חייב לציין! אני לא יודע אם אני הייתי יכול להתנהג ככה) ופעל באלימות רק במקרים קיצוניים כשלא הייתה לו אפשרות אחרת. מי שהופעלה נגדו אלימות זה אך ורק בגלל שהוא גרם לכך. זה כמו שאני ינסה לשדוד מישהו ברחוב, ואז אותו אחד שאני מנסה לשדוד ירביץ לי ואחרי זה אני אלך לבכות שמפעילים נגדי אלימות.

עזוב אותם

מדובר כאן חבורת סהרורים הזויים שחיים על פלנטה אחרת. הם חושבים ש"השתלטות" על הפורום מעידה על כך שיש להם רוב בציבוריות הישראלית. הם לא מבינים שלאנשים נמאס לטחון מים........

למעלה